2015 Şubat Anneleri

listemiz günceldir.

Eklenmek isteyen yada güncelleme yaptırmak isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atınız. Sayfalar çoğalıyor ve her sayfayı tek tek konrtol etme şansım maalesef yok.

Sevgiler...:49::49::49::49:

msj sayım yetersiz olduğu için özelden msj atamıyorum. sat 12.05.2014 beklenen dt 16.02.2015 diyarbakır 2. bebek yaş 32 pıt pıt... ;)

Günaydın kızlar bir hafta aradan sonra geldim.

Yoğun bulantılar hala devam ediyor, eşimin zoruyla tatil yaptık tatil mi işkence mi bilemedim bulantılar yüzünden kaç kere kustuğumu bilmem. Ne zaman geçecek bu bulantılar bilmiyorum ama ben eriyorum, karnım büyürken zayıflıyorum güçsüzleşiyorum. Tüm umudum 12. haftada, inşallah geçer.

İkili test hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, çoğu kişi yaptırma diyor.

Boyle dusunmene üzüldüm. Herkes çok hassas bu donemde herkesde korkular endişeler çok fazla ki ben asla endisemi burda paylasmadim hicbir zaman. Kimseyi uzmemek daha çok pozitif düşünmeye yöneltmek için. Ben 10 gün gripten kalkamadim 4 yasinda oglumla ilgilenemedim üstelik bir kap yemek yapip getirenim yok. Ardından şiddetli bulanti ve kusma yüzünden iki gün arayla serumlar yedim. Güncellemesi en son yaptigimda o kadar kotuydum ki laptopun ekranini bile görecek durumda değildim. En sonunda yazdim güncelleme yapamiyorum yapabilecek varsa devredeyim iyi değilim diye. Asla boyle bir şey düşünmedim ki herkesin tek amaci var saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak ve inşallah öyle olur. Yine de boyle dusundurdugum için özür dilerim ama bilerek yapilmis bir durum söz konusu bile olamaz. İnşallah bebeginle alakali sorunlar hallolur ve saglikla kucagina aldigin o günleri bende bu sitede okurum.

Sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onlari yazarken niyetim seni üzmek degildi.okadar kötüydüm ki dun gece. .simdi daha iyiyim. Hakkimizda hayirlisi olsun.tevekkul etmek lazim tabi.ama ilkanda insan sabir ggösteremiyor duyduklari karşısında. Şimdi on günlük bi süreç var önümüzde. Ayin onbesinde belli olacak hersey.dua edin lütfen bizim icin.
Tekrar söylüyorum niyetim seni uzmek değildi. Ozur dilerim hassasiyetime verin.beni en iyi anlayacak olan yine sizlersiniz. .
Allah sana cok kolay sağlıklı gecen bi hamilelik nasip etsin. Herkese bebeğini saglikla kucagina qlmak nasip olsun.

Yoğun bulantılar hala devam ediyor, eşimin zoruyla tatil yaptık tatil mi işkence mi bilemedim bulantılar yüzünden kaç kere kustuğumu bilmem. Ne zaman geçecek bu bulantılar bilmiyorum ama ben eriyorum, karnım büyürken zayıflıyorum güçsüzleşiyorum. Tüm umudum 12. haftada, inşallah geçer.

tercih meselesi tabii canım yaptırma diyemem ama ben şahsen ilkinde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum. bana dr um olumsuz çıkarsa aldırmayı düşünürmüsün, eğer düşünmüyorsan yaptırmayalım demişti. Allah kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın düşünmek bile istemiyorum :50:

tercih meselesi tabii canım yaptırma diyemem ama ben şahsen ilkinde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum. bana dr um olumsuz çıkarsa aldırmayı düşünürmüsün, eğer düşünmüyorsan yaptırmayalım demişti. Allah kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın düşünmek bile istemiyorum :50:

ben de senin gibi düşünüyorum ama o kadar zor bir karar ki, Allah bizi bununla sınamasın :(

Merhaba; buraya hamileyim diye yazan ilk hamişlerdendim...

Bir hevesle hamilelik haberimi vermiştim burdan ama bu sevincimiz sadece 10 gün civarı sürdü çünkü kahverengi lekelenmelerim artınca doktora gittim vajinal muayane ile bakınca DIŞ GEBELİK olduğunu söyledi. Tabii bu kadar zor birşey olduğunu bilmediğim için sadece bebeğim için üzüldüm. sonra birden bana her an ameliyat olabileceğimi içkanama geçirebileceğimi tüpümün yırtılacağını ve alınması gerekebileceğini söyleyene kadar....... Yanlız gitmiştim ve o an hayatımın en korkunç anıydı ağlamaya başladım dünyam başıma yıkıldı.... Hemen kanser hastalarının kullandığı çok ağır bir iğne oldum. Değerim 5000 lerdeydi... sonraki günlerde vajinal muayane bundan korkan ben hergün onu yaşadım. 4. gün kan testim 8000 lere yükselmişti. doktor hala değerimin çok yüksek olduğunu ve iç kanama geçirebileceğimi söylüyordu. eve sığamıyor gece uyuyamıyordum bebeğime mi üzüleyim yoksa hayati tehlikemin olmasına mı bilemiyordum. 1. haftada kan değerim 6000 e düşmüş tüpümde olan bebeğim 2 mm ye ulaşmış fakat iğne nedeniyle kese dağılmaya başlamıştı. ilk kez rahat bir uyku uyudum taki ertesi sabah müthiş bir ağrı gelene kadar apar topar doktora gittim iç kanama başladığını kapalı ameliyat ile başlıyacağını açık ameliyata dönebileceğini tüpümün alınabileceğini söyledi. Ameliyat korkusu tüpün alınacağı şoklar içinde ameliyata girdim..

Allahıma çok şükür laparoskopik ameliyatla tüpümün alınmasına gerek kalmadan hallolmuş...şimdi hala etkileri atlatmaya çalışıyorum...

Allah herkese çocuk sevgisi taddırsın... Allah kimsenn kucağını boş bırakmasın.....

ah canım cok gecmıs olsun. allah beterınden korusun. Allah sana bır an önce sifa sonra saglıklı hamılelıkler nasıp etsın..

bende ilk hamileliğimde yaptırmadım bundada yaptırmayı düşünmüyorum rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah.

Kiz.ben de oglumda oyleydim insan aglayarak yemek yermi yahu agliya agliya dermanim kalmazdi 4ay sonra.duzeldi 3 ay iyi gecti.2 ay da siyatik cektim yatalak olmustim :))

Siyatik ne oluyo?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de senin gibi düşünüyorum ama o kadar zor bir karar ki, Allah bizi bununla sınamasın :(

amin canım. bilmiyorum belki şimdi değişmiştir ama o zaman dr test sonucunun kesin olmadığını söylemişti. yanılma payı vardı yani. ben şahsen sonucu kötü çıktığı halde sağlıklı çocuğu olan kişiler de tanıyorum doğuma kadar çok stresli bir süreç yaşamışlardı. kesin olmayan bişey duyup böyle bir ikileme girmekten korktum yaptırmadım.

Aynen 8 haftalık olduk ama 3 aylık gibi göbeğim var :) 3 aylıklen de 6 aylık gibi oluruz herhalde kilo almadım ben ama şişkinlik çok faxla ama umrumda değil isterse 80 kilo olayımbebişim sağlıklı olsun yeter ☺️ Sen de takma canım hallederiz sonra 😝

benımde 8. haftada gobegım cok buyuktu herkes sasırıyordu nasıl bu kadar buyudu dıye. suan 10. haftamdayım ve gobegım resmen ındı. artık eskısı gıbı yıyemıyorum sureklı bulantı ve tansıyonum dusuk. sanırım onunla ılgılı.

Hoşgeldin umarım geçer 12 haftada bende şeker yüklemesi dahil hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum esimde istemiyor zaten bence gerek yok eskiden insanlar ultrason bile görmeden bilmeden doğuruyor larmis bende istemiyorum Allah'tan bi şey gelmezse eğer

Karnim çok fena kizlar kocaman cikti. İçime çekmeye calisiyorum ama cekemiyorum. Göbeği cikanlar var mi aranizda yoksa bende mi sorun var :( 3. aya yeni girdik daha.

aynen canım benim de çıktı ama gaz mış öyle diyorlar :1: bari tam çıksada hamile olduğumuz belli olsa diyorum :) neyse sağlıklı olsunlar da sorun değil :)

listemiz günceldir.

Eklenmek isteyen yada güncelleme yaptırmak isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atınız. Sayfalar çoğalıyor ve her sayfayı tek tek konrtol etme şansım maalesef yok.

Sevgiler...:49::49::49::49:

Sat 12.05.2014 doğum 16.02.2015 inşallah 🙏 kalp atışlarımızı duyduk Allaha şükür 8. Haftadayız ☺️

Hoşgeldin umarım geçer 12 haftada bende şeker yüklemesi dahil hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum esimde istemiyor zaten bence gerek yok eskiden insanlar ultrason bile görmeden bilmeden doğuruyor larmis bende istemiyorum Allah'tan bi şey gelmezse eğer

ben amaca bakıyorum canım yaparsam elime ne geçer diye. mesela şeker yüklemesi ve detaylı ultrasonun tedaviye yönelik faydaları var ikiliden farklı yani. allah muhafaza şeker çıkarsa diyet yaparsın, veya detaylı ile bazı sorunları teşhis edip doğum sonrası erken müdahale şansı yakalarsın. bu yüzden yaptırmak günümüzün teknolojisinden faydanlanmak gerek diye düşünüyorum. ama yine söylüyorum tabii bunlar tercih meselesi. herkes kendisi ve bebeği için en iyisini bilir ve ister..

amin canım. bilmiyorum belki şimdi değişmiştir ama o zaman dr test sonucunun kesin olmadığını söylemişti. yanılma payı vardı yani. ben şahsen sonucu kötü çıktığı halde sağlıklı çocuğu olan kişiler de tanıyorum doğuma kadar çok stresli bir süreç yaşamışlardı. kesin olmayan bişey duyup böyle bir ikileme girmekten korktum yaptırmadım.

evet, yanlış çıkma ihtimali hiç de küçümsenmeyecek kadar fazla. sürekli öyle öyküler duyuyorum ve Allah göstermesin de olumsuz çıksa da aldırmayı düşünmediğim için en iyisi kafa karışıklığı yaratmamak dediğin gibi :)

ben ikili- üçlü test için diyorum bunları. şeker yüklemesi hakkında da farklı fikirler var ama yaptırıım muhtemelen o iğrenç şeyi :) detaylı baktıracam

benımde 8. haftada gobegım cok buyuktu herkes sasırıyordu nasıl bu kadar buyudu dıye. suan 10. haftamdayım ve gobegım resmen ındı. artık eskısı gıbı yıyemıyorum sureklı bulantı ve tansıyonum dusuk. sanırım onunla ılgılı.

bu bana teselli oldu, bu hızla büyürsem ne olacak halim diyordum :)

dünürüm Merhaba :)

benimde makarna, salata, peynir zeytin patates haşlama, zorla yumurta, yoğurt, çorba dışında bir şey yiyemiyorum.. hele o ağır yemekler ayyy midem kalkıyor düşünmesi bile çok kötü.

Göbeğim benim şişiyor gün geçtikçe. :) iç çamaşırlarım sıkmaya başladı bile.

Back
X