- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.145
- 448
kızlar akıntınız varr mı ve ne renkk
sanırım çok oturduğumda beyaz oluyor tortu gibi. dün kayınvalidemde hep oturdum ve 3-4 damla akıntı oldu beyaz. başka hiç olmadı şimdiye kadar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hamılelık bulantısı gıbı egıl aslında. tansıyonum dustugu ıcın bulantı yapıyo gozlerım kararıyo elımm ayagım tıtrıyo. hemen bıseyler yıyorum gecıyo. hamıleık bulantısı olsa bısey yıyemem yada tokken de olur. benım acıkınca oluyor resmen. her saat bası tıkınmam lazım :) pazar sabahı 10 da kalktım uykudan ama yataktan kalkamadım surundum mutfaga kadar. ekmegın arasına peynır koydum yedım. 10 dk sonra hıc bıseyım yok gıbı oluyo ama saat 11 oldumu aynı belırtıler baslıyo yıne.![]()
kızlar başa gelmeden bilinmez bence siz bunları düşünmeyin ikili vs yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz canlarr zaten ilerde 16 haftadan sonra detaylı ultrason var allah korusun bi problem varsa çıkıyor ikili üçlü ve dörtlü testler sadece olasılıktır yanıltma payı yüksektir en kesin sonuç amniyosentezdir teşhis kesindir bunu bizzat kendim yaşadığım için yazdım bir kız evlat annesiyim bebeğimi 4,5 aylıkken kaybettim dr lar 6,5 aykıkken karnında ölecek dediler bile bile istemedende olsa sonlandırmak çok acı ama ben bir anneydim ve kızım için bu kararı vermek zorundaydım neler yaşadığımı bir eşim birde rabbim bilir bu aralar doğum yapıcaktım eğer sonlanmasaydı ama rabbim onun yerine başka melek gönderdi bana ben buna tesadüf demiyorum allahın büyüklüğü diyorum haaa bunuda diyorum eğer allah isterse bu melek gelicek istemezse oda gelmiycek onun için rahat olun eğer bunları aklınıza takmayın neticesinde her şey oluruna varıcak inşşşş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşşşş
Benim var sarı. Ama dün gece yeşil akıntı geldi çok tuhafıma gitti. Sabah baş ağrısıyla uyandım, migrenim tuttu. Zorla kızıma bişiler yedirdim iki lokmada ben yedim. İlaç içtim yatıcam şimdi.beynim çıkacak gibi. Masaj yapıyorum inşaAllah geçer.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sanırım çok oturduğumda beyaz oluyor tortu gibi. dün kayınvalidemde hep oturdum ve 3-4 damla akıntı oldu beyaz. başka hiç olmadı şimdiye kadar..
çok güzel yazmışsın cnm aynen katılıyorum bende. bu cumartesi duyduk daha kalp atışını ama hiç endişe etmedim ya duymazsam diye. eşim benden stresliydi bütün gece uyumadı. çok rahatsın diyor bana. ben anneyim ve önceliğim yanımdaki oğlum. onun bana ihtiyacı var şu anda. eğer ki yiyecek ekmeyi varsa ve yaşayacağımız güzel günler varsa o benim kaderimse ben onu yaşayacağım. şükürler olsun bir sorun olmadı ama olsaydı allah korusun çok da üzülmeyecektim. çünkü herşeye hazılıklı olmak gerekiyor. çok üstüne düşmeden sakince beklemek en zevklisi bence. oğlumda da böyleydim ben neden bilyiyorum hiç telaşım yada ayy ne olcak kaygım olmadı. heyecan oluyordu onu göreceğim için sadece. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize..![]()
bu yaşadığın baya baya hamilelik bulantısı aynılarını bende yaşıyorum ama biraz ağırını yaşıyorum, zaten midem sorunluydu iyicene sorun olmaya başladı.
Bir de dünürüm, mustela kullanmaya başladım günde bir kere sürüyorum karnıma belime kalçama, çok çatlağım olmasın diye. zaten vücudumda çok çatlağım var iyicene haritaya dönerim :)
bi anne olarak anlayabiliyorum ne kadar zor zamanlar geçirmişsiniz.Allahım kaldıramayacağımız imtihanlar yaşatmasın.anlıyorum ki zor zamanların ardıdan
güzel günler bahşedliiyor.tekrar hamile olmanıza çok sevindim.amiiin inşallah...
ben amaca bakıyorum canım yaparsam elime ne geçer diye. mesela şeker yüklemesi ve detaylı ultrasonun tedaviye yönelik faydaları var ikiliden farklı yani. allah muhafaza şeker çıkarsa diyet yaparsın, veya detaylı ile bazı sorunları teşhis edip doğum sonrası erken müdahale şansı yakalarsın. bu yüzden yaptırmak günümüzün teknolojisinden faydanlanmak gerek diye düşünüyorum. ama yine söylüyorum tabii bunlar tercih meselesi. herkes kendisi ve bebeği için en iyisini bilir ve ister..
bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım :)listede olupta bebeğini kaybeden arkadaşlar kimlerdi bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi lütfen.
geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.
AAA evet benım de aynı oluyor gerçekten. öyle sürünmüyorum ama acıkınca mıdem bulanıyor benımde ama yerken bulantı falan yok gecıyor. benımde sureklı basım donuyor. şekerim düşük çıktı. senın şeker kac bılıyor musun ondandır belkı.
Ya cnm her kafadan bi ses oluyor. En garantilisi bana gore cinsel nub ben vaktim oglanda tutuyor. 12. Hafta USG si ile bakacagiz artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sekerımı olçturmedım cnm ama gıdınce dra olctrumem lazım. su tansıyon sıkıntısı olmasa hersey guzel ama napalım bunada sukur. doktorun lafı gelıyo aklıma hep. kotu belırtıler bebegının ıyı oldugunu gosterır. miden bulanınca basın donunce mutlu olmalısın demıstı bana. hep onu dusunuyorum bulantı olunca
benım hep var ama eskıden de vardı. beyaz bazen sarı. neden bılmıyorum. hatta bazen fazla oluyor kanama oldu dıye korkuyorum gıdıyorum akıntı gelmış.
sağol canım ben o günlerde hep rabbim bu acıyı düşmanıma bile gösterme diyordum halada derim canım çoookkk zor hani derler yaa anlatılmaz yaşanır benimkide öyle işte tam doğum yapacaktım bu günlerde olmadı ama rabbim büyük işte aynı zamanda başka melek gönderdi çooookkk şükür rabbime