- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
kızlar başa gelmeden bilinmez bence siz bunları düşünmeyin ikili vs yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz canlarr zaten ilerde 16 haftadan sonra detaylı ultrason var allah korusun bi problem varsa çıkıyor ikili üçlü ve dörtlü testler sadece olasılıktır yanıltma payı yüksektir en kesin sonuç amniyosentezdir teşhis kesindir bunu bizzat kendim yaşadığım için yazdım bir kız evlat annesiyim bebeğimi 4,5 aylıkken kaybettim dr lar 6,5 aykıkken karnında ölecek dediler bile bile istemedende olsa sonlandırmak çok acı ama ben bir anneydim ve kızım için bu kararı vermek zorundaydım neler yaşadığımı bir eşim birde rabbim bilir bu aralar doğum yapıcaktım eğer sonlanmasaydı ama rabbim onun yerine başka melek gönderdi bana ben buna tesadüf demiyorum allahın büyüklüğü diyorum haaa bunuda diyorum eğer allah isterse bu melek gelicek istemezse oda gelmiycek onun için rahat olun eğer bunları aklınıza takmayın neticesinde her şey oluruna varıcak inşşşş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşşşş
Canım senin yüreğin güzel inşallah kavuşcaz bebeklerimize sağ salim Allah onları bize bağışlasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi