2015 Şubat Anneleri

Çok sağol canim ya. Anneme geldim çeşme suyu soğuk geldi sanirim ne hassasmisiz :(
Hadi yaa herkesin cikmis ki göbeği. Kendi kendime söylenip duruyorum bende göbek değil bebek diyerekten :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende var herkesi bilmiyomda baya var yani daha hiç kilo almadım bide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da

canımmmm ne olur isyan etme Rabbim çok büyük sen onları kucağına aldığında herşey bitecek emin ol
hem tek olduğunda bunları yaşamayacağını mı sanıyorsun
bak benim tek ama 1 hafta hastanede yattım
6. haftadan beri mide bulantısı ve istifra ile boğuşuyorum
senin gibi bende su içmeyi doya doya yemek yemeyi özledim
hep aç kalkıyorum sofradan
yediğim ekmek kibrit kutusu kadar bile değil
ne olur isyan etme
bol bol salavat getir
rabbiyessir oku bol bol

bak bana hastanede hemşire ilk çocuğunu doğururken bile kustuğunu söyledi
doğum yapıyodum ve kusuyodum 9 sene çocuk istemedim ama onu kucağıma alıp emzirdiğimde herşey bitti iyiki çekmişim dedim dedi

sende öyle olacaksın bitanem
emzirmeye başladığında hele onları kucağına aldığında bitecek hepsi
ne olur sabır
dualarım seninle :48:

oyun kurmak mııı??? :))) kuzum bunların kardeşi yok onlar bizleri oyun arkadaşı olarak görüyor benim ki çok hareketli birde ben çok gezdiririm bende gezmeyi severim sadece bu aralar hormonlarımdan kaynaklı sanırım pek tahammül edemiyorum babası sağolsun annemlere gidelim diye tutturdu kendin git yahu ben her sene gelemem çokta tınn bu halimle birde :))

Kardes olunca kurtulcaz mı sence:) biz de ana kiz gezentiyiz zaten ondan iyice sasriyor napicagini anne hamilelikten baba oructan iptal sosyallik sifir sikiliyorlar haliyle.ayy bu halde memleket iisleri de cekilmez haklisin

Selam kizlarr herkesin az cok sıkıntılari var gordugum kadariyla.bende cok fazla hazimsizlik ve migde yanmasi var ozellikle aksamlari yediklerim hic migdemde kalmiyor😔 acaba progeston kullaniyorum onun etkisimi?benim gibi progeston kullanip haximsizlik yasayaniniz varmi?su bile icemiyorum en kisa surede hafifler umarim

Vajinal olani kullansan hapi kadar sarsmiyor

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece kustum
sanırım jübilemi yaptım
maşallah sonra bende ne mide bulantısı kaldı ne halsizlik:nazar::nazar::nazar:
hatta sabah eşime çok sevdiği yumurtalı ekmek yapıp rafadan yumurtasını bile hazıladım
normalde yumurta kokusuna tahammülüm yok
inşallah bitmiştir mide bulantıları yaaa:nazar::nazar::nazar:

Günaydin canım oh maşallah dilerim bu saatten sonra gecer gider

Valla ben bildiğin hamile gibiyim :) gören anlıyor zaten

ŞİŞLİK ve gaz bırakmıyorlar göbeğimizin çıkıp çıkmadığını anlayalım.
ben çok kilo aldığımdan bebek mı göbek mi anlamıyorum. eskiden de çok zayıf degılımdım ama hiç göbeğim yoktu.

Canim böyle deme nolur en cok sen uzulursun birşey olsa Rabbim esirgesin. Zor bir surec senin carpi iki zor agir bir pskolojide olman dayanamaman cok normal bunlar seni bu şekilde soyletiyor eminim için oyle demiyordur. Cok mu yalnız kaldin bir destekcin yok mu ysnlis anlamazsan bir terapistle falan gorussen beynin bunyen sana oyun yapiyor konuşmak birşeyleri içinde kabullenmek iyi gelebilir belki. Dualarimiz seninle ama nolur isyan etme dua saatine denk gelir rabbimim gucune gider:(

Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana

Kardes olunca kurtulcaz mı sence:) biz de ana kiz gezentiyiz zaten ondan iyice sasriyor napicagini anne hamilelikten baba oructan iptal sosyallik sifir sikiliyorlar haliyle.ayy bu halde memleket iisleri de cekilmez haklisin

Vajinal olani kullansan hapi kadar sarsmiyor

Vajinal kullaniyorum canim.belkide nedeni progeston degil.daha 2 aylik gebelikte bu kadar hazimsizlik ve migde yanmasi olmasi tuhaf geliyor bana.basa grlen cekilir 😔

canımmmm ne olur isyan etme Rabbim çok büyük sen onları kucağına aldığında herşey bitecek emin ol
hem tek olduğunda bunları yaşamayacağını mı sanıyorsun
bak benim tek ama 1 hafta hastanede yattım
6. haftadan beri mide bulantısı ve istifra ile boğuşuyorum
senin gibi bende su içmeyi doya doya yemek yemeyi özledim
hep aç kalkıyorum sofradan
yediğim ekmek kibrit kutusu kadar bile değil
ne olur isyan etme
bol bol salavat getir
rabbiyessir oku bol bol

bak bana hastanede hemşire ilk çocuğunu doğururken bile kustuğunu söyledi
doğum yapıyodum ve kusuyodum 9 sene çocuk istemedim ama onu kucağıma alıp emzirdiğimde herşey bitti iyiki çekmişim dedim dedi

sende öyle olacaksın bitanem
emzirmeye başladığında hele onları kucağına aldığında bitecek hepsi
ne olur sabır
dualarım seninle :48:

Ya bu günah değildir heralde dua edyrm sonçta allahım birini al diyrm günah değildir allah bni anlar bn kötü bi insan değilimki

Canin kitaptan takip ediyorum rahminiz şuan kavun büyüklüğüne erişti diyor. Karninda koca bir kavunla içime çekmeye calisiyordum birde ben :) yavaştan cikiyir bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni görenler soruyor hamilemisin die yoo diorum ama anlasılıyor demekki :)

Selam kizlarr herkesin az cok sıkıntılari var gordugum kadariyla.bende cok fazla hazimsizlik ve migde yanmasi var ozellikle aksamlari yediklerim hic migdemde kalmiyor😔 acaba progeston kullaniyorum onun etkisimi?benim gibi progeston kullanip haximsizlik yasayaniniz varmi?su bile icemiyorum en kisa surede hafifler umarim

hepsinden bende de var bende progestan kullanıyorum ama vajinadan yan etkisini yaşamamak için.herlhalde ilaçtan değilde normal hamilelik

durumları.akşama kadar çok şişiyiroum sabah kalktığımda normale dönüyorum.hazımsızlık için maden suyu iyi geliyor ama bu aralar o bile midemi

bulandırıyor.bi kaç haftaya geçer inşallah hepimizin bu sıkıntıları

Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana

iki tanesi zor geliyordur belki korkuyorsundur ama küçük canavar falan gelmesi bence durumunun kötü olması ile ilgili.
geçen hastanede bir bayanla karşılaştım çok zor çocuk sahibi olmuş ve o kadar zor durumdaki midesi bulanıyor sürekli hastanede serumla yaşıyor. kadın nerdeyse yalvarıyordu gerekirse düşsün bebek, ölsün istemiyorum ben diye.
o nedenle bu durumda her şeyi söylemen bence normal .

konu biraz ağır oldu ama hasta olup da öleyim diye yalvaranını duydum insan canından vazgeçer mi geçebiliyor işte.
bir iki ay sonra gülersin kendine böyle demiştim diye.
umarım en kısa sürede geçer. sen şimdi yazılanlara bile sinirlenirsin.

hepsinden bende de var bende progestan kullanıyorum ama vajinadan yan etkisini yaşamamak için.herlhalde ilaçtan değilde normal hamilelik

durumları.akşama kadar çok şişiyiroum sabah kalktığımda normale dönüyorum.hazımsızlık için maden suyu iyi geliyor ama bu aralar o bile midemi

bulandırıyor.bi kaç haftaya geçer inşallah hepimizin bu sıkıntıları

Sagol cnm heralde normal belirtiler bunlar.amin insallah en kisa surede duzeliriz rahat bi gebelik gecirelim bundan sonra issallah

canım benim ne diyeyim bilemedim iki çocuk fikrini kabul edemiyorsun belliki sorumlulugu korkutuyor seni ama kaderinde sana cifte annelik nisani uygun görülmüş hbunda su an senin goremedigin bilemedigin hikmetler var ki boyle uygun gormus mevla.rabbim yuregini isindirsin sikintilarini gidersin ben yureginde her ikisine de yer bulabilecegine inaniyorum sen de bir şans ver kendine iyi yonlerini gormeye hayal etmeye calis.bu karamsar dusuncelerle tek başına bas etmek zordur belki seni anlamadigimizi da dusunuyorsundur kendince hakli da olabilirsin belki ama yine de konuşup temeldeki siteminin neye olduğunu bulmak ona cozum bulmaya da yardımcı olablir.en azından dert olarak gordugun bu durumu sevmeyi ogreneblirsin denemeden bilinmez inşallah kalbin de bedenin de huzur bulur güzel kardeşim

Vajinal kullaniyorum canim.belkide nedeni progeston degil.daha 2 aylik gebelikte bu kadar hazimsizlik ve migde yanmasi olmasi tuhaf geliyor bana.basa grlen cekilir 😔

Canim yanma bende de var ilkindr ilerleyen aylarda olmustu bunda erken başladı

iki tanesi zor geliyordur belki korkuyorsundur ama küçük canavar falan gelmesi bence durumunun kötü olması ile ilgili.
geçen hastanede bir bayanla karşılaştım çok zor çocuk sahibi olmuş ve o kadar zor durumdaki midesi bulanıyor sürekli hastanede serumla yaşıyor. kadın nerdeyse yalvarıyordu gerekirse düşsün bebek, ölsün istemiyorum ben diye.
o nedenle bu durumda her şeyi söylemen bence normal .

konu biraz ağır oldu ama hasta olup da öleyim diye yalvaranını duydum insan canından vazgeçer mi geçebiliyor işte.
bir iki ay sonra gülersin kendine böyle demiştim diye.
umarım en kısa sürede geçer. sen şimdi yazılanlara bile sinirlenirsin.

Aynen öyle diyrm bende ölmek bile istyrm😞

inşallah geçer herkesinki canım valla dilimdeymiş nazarmı değdi acaba az önce yine istifra ettim :31:

Ya bu günah değildir heralde dua edyrm sonçta allahım birini al diyrm günah değildir allah bni anlar bn kötü bi insan değilimki

canım Allah sana imtihanını böyle göndermiş demekki. Al birini deme.
rabbim hayırlısı ne ise onu göster bana de.
birde şöyle düşün
tamam birini aldırdın veya çok istedin onu allah aldı
diğerinin sağlıklı olacağını nereden biliyorsun.
tek yumurta ikizimiydi bilemiyorum ama
ikizlerden biri gidince diğeride gidiyor bilirsin.
benim komşumun kızı 2 çocuktan sonra tekrar hamile kaldı.
2 çocuğunada çok zor dayanmmıştı hep hastanelerdeydi bizden daha kötüydü
3. ye hamile kalınca herkes ona aldır çocuğu çok zor geçiyor hamileliğin 2 tanede evladın var zaten dediler
ama o hayır aldırmam Allah onun vebalini bu çocuklardan çıkarırsa nasıl dayanırım asıl o acı dayanılmaz olur dedi
ve aldırmadı.
kadının 3. aydan sonra hiçbir şikayeti kalmadı
diğerlerinde 9 ay yatmıştı pamuklara sarmışlardı kadını
ama onda Allah sabrının mükafatını verdi.
seni çok iyi anlıyorum ben bir tanesine zor dayanırken sende 2 tane
ama şunu çok iyi biliyorum 3 tane bile olsa asla hiçbirini gözden çıkaramazdım.

gerekirse doktorunla konuş hastaneye yat
serum tedavisi hakikaten çok iyi geliyor

tatlım anladığım kadarıyla sen genel olarak çocukları sevmiyorsun.bende sevmem normalde.hani bazı kızlar bebek görünce falan ayyyy falan deli olurlar

severler oynarlar falan bende o kızlardan hiç olmadım.evlendikten sonra 3 sene bebek falan istemedim.eşim her istediğinde onun

mesuliyetini almaya hazır değilim falan deyip geçiştirdim.sonra zoraki herkesten manen destek alarak zar zor karar verdim.hamileyken hep ne yapıcam ben

deyip durdum taaa ki onu kucağıma alana kadar.sana ait senin kanından canından saf tertemiz bir melek.ama inan çok şanslısın senin için 2 melek

bahşetmiş Allah.nasıl bu zorlukların iki katını yaşıyorsun mutluluklarında iki katını yaşacaksın emin ol.o gün gelsin anlıyacaksın...

Son düzenleme:
Aynen öyle diyrm bende ölmek bile istyrm😞

yazdıklarını okudumda cok uzuldum gercekten. ama sana sunu soylıyım hamıle oldugumu ogrendıgımde kan testım cok yuksek cıkmıstı ve hemsıre ikiz ıhtımalı var demıstı. Allah bılıyo ya üzüldüm. iki cocuk nasıl olucak nasıl bakarım, maddı manevı nasıl yetısırım dıye dusundum ve hep dua edıyordum ıcımden ınsallah tektır dıye. ama sonra eşimle oturduk konustuk ikiz olursa neler yaparız dıye. ılk once nasıl bakıcagımızı planladık. maddı olarak ta bı cocuga ıkı pantolon almak var yada ıkısıne bırer tane almak. aradakı fark bu. ve bız kendımızı o kadar rahatlattık kı. o hafta gıttık doktora . doktor kalbı atıyor dedı ılk sorum bıtane mı var yanı oldu. okadar kendımı ıkıze kurmusum kı. bıtane olmasına resmen uzuldum. bı hafta once tek olsun dıye dua eden ben bıtaneymıs dıye içim buruldu resmen. ınsan beklemedıgı olunca hayal kırıklıgına ugruyor ama onlar gelınce onlarla gecırıcegını zamanı dusun. hep bebek kalmayacaklar. buyuduklerınde sureklı bırbırlerıne destek olucaklar. ve ben ıkızılerın cok mutlu olduklarına ınanırım. cunku kardestende ote bırı var hayatında. özguvenlerı de yerınde olur hep ıkızlerın bırbırlerınden guc aldıkları ıcın. nolur canavar deme onlara. onlara sana muhtac senın ve eşinin bır parcası senın canından can alıyorlar. benım sorunum yok dıyosun cnm ama senın bence psıkolojın bozulmus ve bı profesyonelden kesınlıkle destek almalısın. bu kotu bırsey degıl ınana bana. hepımızın kotu zamanları oluyor. suan hepımız bulantı , halsızlık , yemek yıyememe gıbı sorunlarla bogusuyoruz ama katlanıyoruz ve mutlu olmaya calısıyoruz bı sekılde. sende otur bebeklerınle konus ve ıhtıyacın olan gucu onlardan al. eşinle paylas sorunlarını ondan destek ıste. onlar dogunca hepsı gececek emın ol.

Kızlar hastanedeyim kanamam vardı Dr iğne vuracak serum takılacak dua edin bebeişimin kalbi atıyo nolur bişey olmasın :(:(

yazdıklarını okudumda cok uzuldum gercekten. ama sana sunu soylıyım hamıle oldugumu ogrendıgımde kan testım cok yuksek cıkmıstı ve hemsıre ikiz ıhtımalı var demıstı. Allah bılıyo ya üzüldüm. iki cocuk nasıl olucak nasıl bakarım, maddı manevı nasıl yetısırım dıye dusundum ve hep dua edıyordum ıcımden ınsallah tektır dıye. ama sonra eşimle oturduk konustuk ikiz olursa neler yaparız dıye. ılk once nasıl bakıcagımızı planladık. maddı olarak ta bı cocuga ıkı pantolon almak var yada ıkısıne bırer tane almak. aradakı fark bu. ve bız kendımızı o kadar rahatlattık kı. o hafta gıttık doktora . doktor kalbı atıyor dedı ılk sorum bıtane mı var yanı oldu. okadar kendımı ıkıze kurmusum kı. bıtane olmasına resmen uzuldum. bı hafta once tek olsun dıye dua eden ben bıtaneymıs dıye içim buruldu resmen. ınsan beklemedıgı olunca hayal kırıklıgına ugruyor ama onlar gelınce onlarla gecırıcegını zamanı dusun. hep bebek kalmayacaklar. buyuduklerınde sureklı bırbırlerıne destek olucaklar. ve ben ıkızılerın cok mutlu olduklarına ınanırım. cunku kardestende ote bırı var hayatında. özguvenlerı de yerınde olur hep ıkızlerın bırbırlerınden guc aldıkları ıcın. nolur canavar deme onlara. onlara sana muhtac senın ve eşinin bır parcası senın canından can alıyorlar. benım sorunum yok dıyosun cnm ama senın bence psıkolojın bozulmus ve bı profesyonelden kesınlıkle destek almalısın. bu kotu bırsey degıl ınana bana. hepımızın kotu zamanları oluyor. suan hepımız bulantı , halsızlık , yemek yıyememe gıbı sorunlarla bogusuyoruz ama katlanıyoruz ve mutlu olmaya calısıyoruz bı sekılde. sende otur bebeklerınle konus ve ıhtıyacın olan gucu onlardan al. eşinle paylas sorunlarını ondan destek ıste. onlar dogunca hepsı gececek emın ol.

Yardım aldam bana ne diyecekler ki ama buraya yaznca rahatlyrm çnkü bu düşüncelirimi kimseyle paylaşamam

Back
X