2015 Şubat Anneleri

selam kızlar

ya ben hiç yemek yiyemiyorum
bulantılarım çok şükür geçti maşallah :nazar:
ama iştahım hiç yok
yemek yiyesim yok
arkadaşla konuştum doktoru ona yemek yiyemediği için multivitamin vermiş
bana doktorum henüz folik asit dışında birşey vermedi

sizlere vitamin verildi mi:44:
yada iştah için neler yiyorsunuz
vicdanım sızlıyor bebeğim beslenemeyecek diye çok korkuyorum ama yok ağzımda büyüyor lokmalar

allah ım yiyip yiyip doymayacağım günleri görebilecekmiyim acaba :31:

selam canimm

benim ebe de bana multivitamin verdi ama bugun uzman doktorla gorustugumde hic bi yararinin olmadigini soyledi
yiyeceklerden almak daha iyi bosuna para vermis olursunuz dedi.

istahsizlik bende de var tadini cikar cunku sonradan fazla yemeye baslicakmisiz :D

selam kızlar

ya ben hiç yemek yiyemiyorum
bulantılarım çok şükür geçti maşallah :nazar:
ama iştahım hiç yok
yemek yiyesim yok
arkadaşla konuştum doktoru ona yemek yiyemediği için multivitamin vermiş
bana doktorum henüz folik asit dışında birşey vermedi

sizlere vitamin verildi mi:44:
yada iştah için neler yiyorsunuz
vicdanım sızlıyor bebeğim beslenemeyecek diye çok korkuyorum ama yok ağzımda büyüyor lokmalar

allah ım yiyip yiyip doymayacağım günleri görebilecekmiyim acaba :31:

Canım üzülme. bende çok iştahlı değilim bana multi vermişti decavit valla ağır geldi folbiole devam edelim dedi. ilk üş ay kanından beslenecek. zaten senden besin almaya başladığında iştahında açılacak ve ihtiyacın olan şeyleri aşermeye başlayacaksın.

bizimkiler baya gurbuz olacaklar desene :)) saglikli olsunlarda dedigin gibi insallahhh

tesekkur ederim bilgi icin canim. sen yaptiracak misin

ben yaptıracağım cnm oğlumda da yaptırdım.

selam canimm

benim ebe de bana multivitamin verdi ama bugun uzman doktorla gorustugumde hic bi yararinin olmadigini soyledi

istahsizlik bende de var tadini cikar cunku sonradan fazla yemeye baslicakmisiz :D

ben 45.6 ile hamile kaldım bugün sağlık ocağında tartıldım 42.5 çıktım
inşallah çok yemeye biran önce başlarım :27:

Canım üzülme. bende çok iştahlı değilim bana multi vermişti decavit valla ağır geldi folbiole devam edelim dedi. ilk üş ay kanından beslenecek. zaten senden besin almaya başladığında iştahında açılacak ve ihtiyacın olan şeyleri aşermeye başlayacaksın.

ben yaptıracağım cnm oğlumda da yaptırdım.

banada doktor folic-1 vermişti birde premesis in içinde B12 ve folik aist varmış
onun dışında başka ilaç vermeyince bende panik yaptım
inşallah 15 kilo alırım hamileliğim boyunca sonrada sadece 5 kilosunu veririm :52:

kızlar ikili test 12. hafta yapılıyor demişsiniz ben randevu aldım 14.haftaya denk geliyor o zaman ikili test yapılamaz mı?

selam canimm

Hamileler için söylemiyorum,viitaminlerin genel olarak vücudu hazıra alıştırdığını duymuşdum.Veeeeeee mervefr avatarınızdaki bewbe çok tatlı:46:

kızlar ikili test 12. hafta yapılıyor demişsiniz ben randevu aldım 14.haftaya denk geliyor o zaman ikili test yapılamaz mı?

yapılır herhalde cnm ya oğlumda 11. haftada yaptırdık bu sefer de 12. haftada çağırdı dr. bi netten bak istersen..

off akşam akşam çok bulantım var başımda ağrıyor çok valla erkenden yatış yapıcam. herkese iyi geceler...

ANNELER OKUMALISINIZ

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

A
ANNELER OKUMALISINIZ

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

allahım ne güzel . Yarabbim bana da annelik hissi ver içime sevdir bana allahım

zaten heyecanlı insanım randevu uzaktayken sakindim şimdi yaklaştı beni de telaş aldı

Back
X