2015 Şubat Anneleri

Kol kaldirmayi gectim parmagimi oynatmaya halim yok tum enerjim sifirlandi resmen cok zor geciyor gunler birde ustune calisinca. Evde olsam kipirdamadan ayni yerde butun gun yatardim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen sabahtan beri kahvaltı sofrasını toplayamadım oturdum kaldım progestan kullanıyorum vajinal hala onu koyamadım yok böyle bir üşengeçlik yaa
pazartesi raporum bitiyor işbaşı yapacağım nasıl yapacağım bilmem:31:

Merhaba Arkadaşlar Allah Nasip Ederse İnşallah bende Şubat annesi olacağım
bebeğimin kalp atışlarını duydum allaha şükürler olsun sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum hafif bulantılarım var
midem de yanma var ilaç olarak folicplus kullanıyorum bir sonar ki kontrol 20 temmuz

Listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor:kkk:

aynen sabahtan beri kahvaltı sofrasını toplayamadım oturdum kaldım progestan kullanıyorum vajinal hala onu koyamadım yok böyle bir üşengeçlik yaa

Amann ne yapcan isi CIK otur evinde cimcime :) saka bir yana gerçekten ilk uç ay çok zorluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde haftaya cuma bıtıyor raporum.bende kara kara düşünüyorum valla.belki bır on gun daha alırım.bebisim ıyı olsunda.progestan bende kullanıyorum

bende çok şaşırdım dikkatli dikkatli bakıyordu ne oldu bi sıkıntı mı var dedi güldü ve hayır kız olabilir dedi bende çok şaşırdım :1::1::1:

bu haftada anlaşıyor mu cinsiyeti?11+1 de gidicem ben. benim ki de anlaşılır mı acaba?

kızlar black daha önce nub teorisi diye bişeyden bahsetmişti doktor ondan tahmin etmiş olabilir :)

Walla bende bayram ve sonraki hafta izinliyim sabirsizlikla bekliyorum o gunleri kafayi yedim artik :(

Amann ne yapcan isi CIK otur evinde cimcime :) saka bir yana gerçekten ilk uç ay çok zorluyor.

kız daha yeni girdim işe 1.5 ay oldu nasıl çıkayım :1:

benimde haftaya cuma bıtıyor raporum.bende kara kara düşünüyorum valla.belki bır on gun daha alırım.bebisim ıyı olsunda.progestan bende kullanıyorum

bana doktorum fazla vermek istemedi 10 gün verdi zaten 4 günü hastanede yattım 6 gün kaldı geriye
ileriki aylarda daha çok ihtiyacın olacak rapora dedi

Walla bende bayram ve sonraki hafta izinliyim sabirsizlikla bekliyorum o gunleri kafayi yedim artik :(

senelik iznim falan olsa keşke ama daha işe yeni girdim zor geliyo şimdi gitmek:31:

eşimde sabah gelmiş hadi küçük bir valiz hazırla da denize gidelim pazar döneriz diyor.
delimisin sen ben kolumu kaldıramıyorum gidebilsem sağlık ocağına gideceğim birde denize gidelim diyorsun dedim
senin için değişiklik olur dedim diyor.
arabın derdi kırmızı pabuç :31:

kızlar black daha önce nub teorisi diye bişeyden bahsetmişti doktor ondan tahmin etmiş olabilir :)

bende öyle tahmin ediyorum canım ama her doktor nuba dayanarak söylemiyor..benim kız 5. ayda gösterdi hep bacakları kapalı duruyordu.yani pozisyonu uygun değilse nub mub heeepsi hikaye oluyor malsef :1:

Selam anneler gecmisi okuyorum tam bisey yazicam bi engel cikiyor. Cok uykum var oglumla sabah 7 de kalkiyoruz. Bir de bezi istemedi oglan tuvaleti ogrenirse diye deneme yapiyorum canim cikti. Arka arkaya olsun istedim hem zor hem eglenceli olcak :)
Kontrol haftaya carsamba, bir haftadan az kaldi sukur zaman gecmiyor hareketlerini hissedene kadar..

1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışım:47: bende hep beyaz ekmek yiyorum tatlıya pek aram yok bu aralar ama benim karnım şimdiden çıktı hem seviniyorum hemde 5.6 ay sonrasını düşünüyorum:1::49:

Canım birazda vücut ödem yapıyor ve tuzlu yendiğinde su tutuyor onların da etkisi vardır. Ben de ekmeğe dayanamıyorum ya zaten çok severdim

ay ben biraz uyuyup geleyim bari kızlar
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşürüz :106:

ne güzel yaaa benimde bi iştahım gelse.iştahsızlık bulantı bi şey yiyemiyorum.çok acıkınca meyvelere dadanıyorum.

Allah yardımcı olsun canım bende sadece koku hassasiyeti var fena rağmen bazen fena oluyorum insallah çabucak geçer

işte daha iyi oluyorsun. ben de h.sonları ayağa kalkamıyorum. bir de evde bunalıyor insan. işe gidince iki insan yüzü görüyorsun bence daha iyi oluyor. yoksa yat yat daha beter oluyor insan.

Kizlar iki gündür bulantima limon ve naneli sakiz çok iyi geliyor bi deneyin. Valla kaç limon yedim tansiyon oynamadi çok şükür ama sabah da öğlende yemek yedim limon sayesinde

Oglumda da bir gün yalniz görmedim. Hep Esim hatta bazen annem kaynansm da dahil olurdu. Bunda da hep esimle. C.tesi evde olduğu için randevularda c.tesi aliyoruz. Ben gelme desem bile valla kudurur gelmese herhalde. Benimki çocuk hastasi. Hatta kalp sesi dinleme cihazi aldik. 20. Haftadan sonra habire dinlettirir artik

1.5 kilo iyibence her ay 1 kilo çok ideal. Ben 2. Ay bitmesine rağmen hala ayni kilodayim. Oglumda her ay 4 kilo alirdim nerdeyse

Çok şükür canım çok almadım ama ekmeği kesmezsem katlamaya başlayacağım

Selamlar haftalar ilerledikçe bulantılar azalması lazımken habire çoğalıyor, omuz başlarım söküldü öğüre öğüre :14:

Back
X