- 24 Haziran 2014
- 465
- 356
- 78
Bugün 10. Haftamiza geldik şükürler olsun. İki gündür iyi hissediyorum. İnşallah boyle devam eder. Arada ogg bogg oluyor ama çok rahatsız edici boyutta değil. Erken kalktim simdi de karnim doğunca uykum geldi şekerim düştü yine. Benim açken yuksek tokken dusuyo şekerim. Yemek yiyince hemen uykum geliyor bu yüzden. Rüyamda bir erkek bebek gördüm bebek de değil 1-2 yasinda. Maviydi gözleri hep dua ediyorum gözleri babamin gibi mavi olsun diye. Citcit gözleriyle bana vakti gözleri guluyordu adeta. Oğluma hamileyken konuda hep rüyamda görürdüm. Kanaat getirdim ben bu çocuğu hamileligimi ilk öğrendiğimde de gördüm. Benim oğlum olacak eminim artik. İnşallah ruyamdaki gibi gözleri de boncuk mavi olur. Rabbim saglik versin hepimize ve bebeklerimize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde bulantılarım dünden itibaren azalmaya başladı iştahım düzeliyo gibi.halsizlik yorgunluk halindende bi kurtulsam eski enerjime kavuşsam çok mutlu olucam.
ayyyyy bende gördüm dün gece rüyamda bebek.emziriyordum çook tatlıydı.bana benziyordu hemde.benim kız baba kopyası olunca bu sefer bana benzesin çok istiyorum :)) inşallah o güzel günlerini görürüz tatlım