2015 Şubat Anneleri

Maşallah. Allah nazarlardan saklasın . Sende doktorunu dinle ve hiç birşey yapma. Bana doktorum bu zamana kadar hep sen iş yaptın doğumdan sonrada yapıcaksın . 9 ay boyunca da eşimi göstererek sen çalış bari dedi :)
İnşallh bundan sonra en ufak bir kötü olayla karşılaşmazsınız bebeğinle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım inşallah

NaZlı olcak velet evlilik yıl dönümümüz dü salı günü eşim çiçek göndermiş ofise akşama yemek ayarlamış tabi ben o gün hastanelik olunca adamda şaşırdı başka zaman yapcaz bişeyler artık :)

sen ve bebısın ıyı olunda herzaman kutlama yaparsınız. hıc muhim degıl bunlar

Günaydın :) haftalardır öğleden sonra 4 te kalkan ben bugün açlıktan uyuyamadım kahvaltı hazırlıyorum kendime :)) sen nasılsın ? Bebeğin nasıl :)

Bazen istahli oluyorum ben de bazen bisey yiyemiyorum. Ama 14.haftadan sonra bulanti bitiyor istah aciliyor gelsin kilolar. Simdi kilo almamam lazim
Oglen 4 e degil gece 4 e kadar uyurum uyusam ama sicaktan uyunmuyor. Ve oglumdan :)
Bebeklerimiz de iyidir ins hepimizin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfen :( bunuda atlatalım inşallah

Gecmis olsun canim allah tekrarini gostermesin.

Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum

Gunaydin herkese...
Ben gördüm yazini :)
Biz kahvaltimizi ettik çok şükür.
Herkese afiyet bal seker olsun inşallah..

Bugün 10. Haftamiza geldik şükürler olsun. İki gündür iyi hissediyorum. İnşallah boyle devam eder. Arada ogg bogg oluyor ama çok rahatsız edici boyutta değil. Erken kalktim simdi de karnim doğunca uykum geldi şekerim düştü yine. Benim açken yuksek tokken dusuyo şekerim. Yemek yiyince hemen uykum geliyor bu yüzden. Rüyamda bir erkek bebek gördüm bebek de değil 1-2 yasinda. Maviydi gözleri hep dua ediyorum gözleri babamin gibi mavi olsun diye. Citcit gözleriyle bana vakti gözleri guluyordu adeta. Oğluma hamileyken konuda hep rüyamda görürdüm. Kanaat getirdim ben bu çocuğu hamileligimi ilk öğrendiğimde de gördüm. Benim oğlum olacak eminim artik. İnşallah ruyamdaki gibi gözleri de boncuk mavi olur. Rabbim saglik versin hepimize ve bebeklerimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum

Gunaydiinn güzel anne ve anneleeerr :)
Ben henüz yatiyorum. Gece çok geç yatabildim. Birazdan kahvaltimi yapacagim ama ondan önce tansiyonun ölçülüyor. Benim tansiyon bir inip bir cikiyor doktorun 1 hafta takibe aldi. 2gun önce 6 ya 4 oldu. Ondan önceki gün feci cikti. Düşmesi normal gözlenen bir durummus ama cikiyorsa sorun olabilirmiş bilginiz olsun kizlar.

benim toksoplazma değerlerim pozitif çıktı doktor şüphelenip yeniden tahlil istedi sonucu öğrenmek için aradığımda bir sorun olmadığını söyledi. ama yinede benim içim hiç rahat değil başka doktorlarada görünsemmi kafam çok karışık kızlar bi fikir verin bana :50:

Dune kadar bu soruya cevabim evet olurdu taki bu videoyu izleyene kadar iki tane bebegim var ve ikisindede yaptirdim ve aldirmayi dusundum eger sorun cikarsa rabbime sukurler olsun yavrularim saglikli ama simdi dusununce sanirim buda kotu bir son degilmis bide siz izleyin belki sizinde dusunceleriniz degisir...
http://youtu.be/dwkRA6hksJ0

Ağladım çok kötü oldu 😭

Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfen :( bunuda atlatalım inşallah

Günaydın canım benim de çarşamba günü şiddetli kanamam oldu düşük tehlikem var yatıyorum progestan iğne oluyorum ama serum vermedi dr. Salı günü kontrolüm var. İnşallah ikimiz de atlatırız bu tehlikeli dönemi. Allah yardımcımız olsun.

Evet bi bardak kolanın bir bardak kahvenin bir zararı yokmuş:)

canım onu bunu bilmem de SEN ÇOK TATLI Bİ ANNE OLACAKSIN ALLAH'IN İZNİYLE... :)) yazmıyorum ama takipteyim seni Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin senin ve tüm arkadaşların hamileliklerini..

Günaydın canım benim de çarşamba günü şiddetli kanamam oldu düşük tehlikem var yatıyorum progestan iğne oluyorum ama serum vermedi dr. Salı günü kontrolüm var. İnşallah ikimiz de atlatırız bu tehlikeli dönemi. Allah yardımcımız olsun.

aynen benimde kanamam devam ediyo.yarın kontrolumuz var bakalım.ınş hayırlı haberler duyarız.gecmış olsun sanada canm.seninkı kac haftalık

merhaba kızlar herkes ıyıdır umarım.. agrılarım azaldı sukur benım.. sızlerde ne var neyok?

canım onu bunu bilmem de SEN ÇOK TATLI Bİ ANNE OLACAKSIN ALLAH'IN İZNİYLE... :)) yazmıyorum ama takipteyim seni Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin senin ve tüm arkadaşların hamileliklerini..

Ayy :17: Bu duygusal hallerimde beni nasıl mutlu ettin bilemezsin . Çokk teşekkür ederim inşallahhh :16: Aminnn amiiinnnn , burda bir çoğumuzun düşükleri oldu o yüzden çok pimpirikli çok korkulu geçiyor. Birde üstüne yalnız olunca hep ağlamaklıyım :50: Ama sen ne güzel güldürdün yüzümü,tekrar çok teşekkür ederim :29:

benim toksoplazma değerlerim pozitif çıktı doktor şüphelenip yeniden tahlil istedi sonucu öğrenmek için aradığımda bir sorun olmadığını söyledi. ama yinede benim içim hiç rahat değil başka doktorlarada görünsemmi kafam çok karışık kızlar bi fikir verin bana :50:

benimde ilk hamileliğimde pozitifti.dikkat ettiğin sürece bişey olmaz allahın izniyle.biz bi problem yaşamadık çok sükür.dr unda sana gerekli bilgiyi verir zaten hem ikinci testler de temiz çıkmış korma bence ama sen yinede dikkat et tedbiri elden bırakma.

selam herkese bugün fena bulantım var şimdiye kadar hiç olmamıştı cok rahattı hersey ama bugün çok fenayım sabahtan beri birde çalışıyorum işyerinde zor duruyorum ayağa kalkmak istemiyorum :( ve tabiki hep uyku halim var hep uyumak istiyorum :( evde yapılması gereken işler var ama ben yapamıyorum :( sizler ne alemdesiniz.

ayy ne kadar guzel bır vıdeoymus o oylee ısteyım gozler sulandı mıllet bana bakıyoo ama normal karsılıyolar artık :1:

İcini rahat tut testlere de oluyor bazen oyle sasirtmalar tuylu hayvanlardan cig etten uzak dur yinede sen

Back
X