• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kocamı iftara yolladım adamcık 2 aydır evde yemek yiyemiyor
arkadaşı iftara davet etmiş
ben gitmicem midem bulanıyo sen git dedim
yok sen gitmezsen bende gitmeyeyim dedi
git doğru dürüst yemek girsin midene ben zaten evde yesende yemek yapamam dedim
napim kıyamadım yine adamcağızıma:48:

Yaaa kim börek dedi yaaa :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba kizlar herkes bulantıdan şikayetçi ayni dert bendede var ya aslinda bn çözüm buldum kendime ekşi zaten cok severdim o iyi geliyor limonun kokusu iyi geliyor bide bn elma buldum hafif mayhos ekşiligi var onu yiyince azalıyor..bnmde cnm acayip pogca simit istiyor ama herkes oruç o yüzden bayram sabahı ilk kahvaltıda pogca simit yicem bayrami iple çekiyorum yakinimdada yok..esimle kahvaltiyi ozledim..

Hamile kaldığımdan beri ilk defa bütün gün evde yattım. Çalıştığım için bu gibi şeylere fırsat bulamıyorum. Ama kızlar inanın çok daha kötü ve halsiz hissediyorum. Yatmak daha da düşürüyor insanın motivasyonunu. Kafamı kaldıramıyorum saat 4 e kadar yataktan çıkmadım. İlk defa iyiki çalışıyomuşum dedim bunca şikayetime rağmen. Şiddetle tavsiyem gün içinde çalışmıyosanız bile mutlaka sokakları bile olsa çıkıp yürüyün. İnanın çok daha iyi hissederseniz. Dibe vurdum evde iyice .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal hayatına devam edersen daha iyi oluyorsun.ben normalde evde pek yemek yapmazdım sırf kendimi iyi hissedeyim diye yemek yapmaya başladım ama cidden çok zor hiç halim olmuyor ama yattıkça da yatasın geliyor

valla ne yalan söyleyeyim düne kadar tatilim bitiyor diye üzülüyodum ama bugün artık yarın olsada işe başlasam diyorum
evde yattıkça kendini dinliyor insan

Kesinlikle bizim icin su an bir seylerle mesgul olmak en iyisi. Calistigim icin sukredicegim aklima gelmezdi. Bugun beni sukrettirdi.

Normal hayatına devam edersen daha iyi oluyorsun.ben normalde evde pek yemek yapmazdım sırf kendimi iyi hissedeyim diye yemek yapmaya başladım ama cidden çok zor hiç halim olmuyor ama yattıkça da yatasın geliyor

Doktor bana ozellikle evde durdugum gunlerin aksami en az 45 dk yuruyus vermisti cidden cok mantikli. Deneyin derim guzel anneler :)

Ev çok sıkıcı.iki gündür evdeyim ve sıcaktan korktum dışarı çıkmadım ama bildiğin dünyadan koptum iyiki çalışıyorumda iki dk dışarı çıkıyorum.

ilk iki kitabın ismini alabilirmiyim canım

açlık oyunlarını üst komşumun kızı önerdi bi okuyayım dedim bende netten baktım baya sürükleyiciymiş
elif şafağı da yazıyorum listeme
Ilki uçurtma Avcısı diğeri bin muhteşem güneş en sonda ve dağlar yankilandı diye bi kitabı çıktı onu daha almadım

Aynen kızlar ütü dap gibi çamaşırları yeni yıkadım o kadar çok birikmiş ki ama bugün anca mutfağı temizleyebildim :(

artk tembel olacaz idare edecz rabbım kolaylık varsn

Ev çok sıkıcı.iki gündür evdeyim ve sıcaktan korktum dışarı çıkmadım ama bildiğin dünyadan koptum iyiki çalışıyorumda iki dk dışarı çıkıyorum.

Ayy esobam gelmiş. Canim nasilsin? Bebis olduktan sonra da calisacak misin?

Ayy esobam gelmiş. Canim nasilsin? Bebis olduktan sonra da calisacak misin?

:-) benim kendi işim mali müşavirim bürom var mecbur çalışıcam ve 10 yıllık 3500 tl aylık ev kredim var.çocuğuma bakacak kimse de yok sonunu düşünmeden yapıyorum Allah kolaylığını verir inşallah.bazen diyorum doğum vergilerin zamanına gelmez inşallah.ayın 25-5 arasında doğum yapmam gerek. :-)

Pek aşeriyonuz kızlar benim canım daha bir şey istemiyor.ama mideniz bulandığından isteyince de bulmaları gerek. Ben paso yiyorum zaten isteyecek yer kalmadı

:-) benim kendi işim mali müşavirim bürom var mecbur çalışıcam ve 10 yıllık 3500 tl aylık ev kredim var.çocuğuma bakacak kimse de yok sonunu düşünmeden yapıyorum Allah kolaylığını verir inşallah.bazen diyorum doğum vergilerin zamanına gelmez inşallah.ayın 25-5 arasında doğum yapmam gerek. :-)

büronun bir odasını çocuk odası yap gerekirse.
emzirme uyutma falan orda olur
büyüyünce de oyun odası olur
hem senden ayrılmamış olur hemde gözünün önünde büyütmüş olursun

tabi bu bekara boşanmak kolay derlerya benim fikrim :)
işin içinde olan sensin nasıl düşünürsün bilmem
allah yardımcın olsun şimdiden :)

Canim ne kadar kredi cektiniz boyle 10 yol 3500 ödemesi var? O_o
Senin daha ilginç bi isin olduğunu hayal etmiştim tutturamadim :)) kimbilir annen filan yardima gelir bir süreliğine ufacik bebeği kimseye birakamaz ki insan.yada ben olsam buroma gotururdum herhalde bebisimi ilk zamanlar hep uyuyorlar zaten kipurdayip düşme ihtimali de yok :))

teşekkür ederim bi inceleyeyim

ohh afiyet olsun yarasın bebişe :)

Sağol canimm sayende oldu :))

şubat anneleri mrb. bende şubat annesi olacam inş. bebeğim 7+6 günlük...
ama bişey soracam çok korkuyorum hafta sonu akıl verin ne olur....
ben bugun düştüm karnımın üstüne kanamam yok ama bebeğe bişey olmuş mudur.... yarın doktora gıdecem de gece nasıl uyurum ayyyyyyyy çok korkuyorummmmm:

Senin daha ilginç bi isin olduğunu hayal etmiştim tutturamadim :)) kimbilir annen filan yardima gelir bir süreliğine ufacik bebeği kimseye birakamaz ki insan.yada ben olsam buroma gotururdum herhalde bebisimi ilk zamanlar hep uyuyorlar zaten kipurdayip düşme ihtimali de yok :))

Evet işe götürcem sanırım,yazık kızanıma.annem yaşlı 65 yaşında bacağında platin var bakamaz. Hiç Paramız yoktu bütün ev parasına kredi çektik.taksiti biraz abarttım.

Bir de ne işim olduğunu düşündün çok merak ettim.ben hep marangoz olmak istiyordum

Back
X