• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Mrb guzel anneler ve hamisler.Nasip olursa 13/02/2015 bebegim bana gelecek.Allah hepimizin evladini bizlere bagislsin isteyen herkese de nasip etsin.

Kizlar bu arada kesin bileniniz vardir. Internette cokca bilgi var konuyla ilgili. Dogum izni nasil oluyor? Izinli oldugumuz donemde maas odemesini kim yapiyor? Detaylari net bir sekilde dogru bilen varsa paylasabilirmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozelde mi calisiyosun ben kamunun sartlarini biliyorum

Gunayydin güzel anneler ve bebisleri :)) çok kotu bi rüya gördüm doktora gidiyorum bebeğinin kalbinin atmadigini söylüyor bugün cidden doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin olur mu kizlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunayydin güzel anneler ve bebisleri :)) çok kotu bi rüya gördüm doktora gidiyorum bebeğinin kalbinin atmadigini söylüyor bugün cidden doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin olur mu kizlar?

Günaydın. Aklımızda hep. oluyor öyle rüyalar. Ben neler görüyorum.iyidir bebiş ne güzel göreceksin.benim taa 22 de randevu

Ay bende ruyamda doktorun bebegin cinsiyetini soyledigini gordum. Kizimiz olucakmis oule soyledi bir mutlu uyandim ki belli degil :)

Gunaydin.insalah biseyi yoktur bebisinin.ruya iste.bilincaltibkorkularimisi cikariyor

günaydınlar herkese:16:
güzel haberlerle geleceksin inşallah. başka türlü şeyler düşünmemeye çalış. stresle görülmüş bir rüya gibi.

hiç sorma kuzum aynen... tekrar duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum salı yada çarşamba tekrarlayacağız inşallah.. dün eşim gelemedi çünki benimle çok üzüldü bende bunu doktoruma ilettim o da sağolsun hafta içinde birgün eşinle gel o zaman onada gösterelim dedi çok mutlu oldum. Hem beklemekte çok güzel gözünü bi açıp kapıycan bir bakmışsın hooppp 25 i olmuş :)

olmuyo canım olmuyor, zaman hıc gecmısyor resmen. bız bu dokuz ayı nasıl gecırecegız bılmıyorum :) doktorun super bırsey yapmıs ınan bana. eşininde kesınlıkle duyması lazım. bebek bızım karnımızda olmasına ragmen bız bıle co farkında degılız aslında hamılelıgın. bırde onları dusun. hıc varlıgını hıssetmedıgı bırsey var. ama kalbını duyunca sanırım onlardan gercekten baba gıbı hıssetmeye baslıyorlar ve cok daha fazla benımsıyorlar bebek fıkrını :) hem senın ıcınde ıyı olmus. doktor hergun gel dese gıderım herhalde kalbını duymak ıcın :)

Ya şöyle benim gibi olanları duyunca dünya benim oluyor. Valla ben de yarın başlıyorum dikkat etmeye kilo vermek olmaz heralde bundan sonra da almayız en azından.çünkü 10. Haftaya giriyorum. Verilmesinde sakınca olmasa veririmde aslında ama keton mu bir şey diyorlarya zararlıymış

canım bende duydum keton mevzusunu zaten zayıflamak için değilde kilo kontrolü için dikkat etmeye başladım.bebeğin gelişimi için gerekli olan yumurta,ceviz vs. şeyleri ihmal etmiyorum.ama anlamadığım bişey var sabah akşam sürekli kusan arkadaşlarda beslenemedikleri için zayıflamıyorlar mı. bazılarının doktorları bulantı önleyici ilaç bile vermiyor. okuduğum amerikan kaynaklı bir makalede hamilelik başlamadan önceki kilonun %5ine kadar zayıflamaya izin verilebilir deniyor. hatta orda obez anne adaylarına özel diyet uygulanıyormuş hamilelik süresince bir miktar zayıflamaları için. nitekim her kafadan ayrı ses çıkıyor. en iyisi 4. ay sonuna kadar kilo almadan kalıp sonrasında da 6-7 kg ile tamamlamak galiba. takipte olalım :32:

Ayy çok alemsin ya ben daha giriş yapamadım mutfağa eşimin ailesi 5 dk mesafe uzakta oraya gideceğiz bu akşama kendimi tam iyileşmeden mutfağa atmak istemiyorum sonra kötü olursam yine diye korkuyorum

şekerim sen şanslısın kocanın ailesi sağolsun :1: :1: biz ne yapak benimde midem arada çok bulanıyo ama yapıcaz yemek mecbur yani kocamın ailesine yakın olmayayımda varsın hergün yemek yapayım razıyım heheheeeeee

Kizlar 10. Hafta ilk gebeyim kasiklarimda agrim var 2 gündür :( akintim yok çok şükür de korkuyorum ya benim gibi olan var mi

ben 3 kilo verdim 1 haftada
bulantılarım çok şükür eskiye göre iyi ama kilo alamadım hala
sen kaçıncı haftadasınki miden bulanıyor

bacaklarını dik yat mümkün olduğunca
yastık koy bacaklarının altına
yatarkende yastıklar orda kalsın
ani hareket etme
Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin yoktur

Cimcimecim 8+0 oldum.58.500 kilo ile hamile kaldim canim. Bu sabah tartildim yine 53 .napalim bebek iyi olsun yeter ki.cok zor rabbim dayanma gucu ver diye dua ediyorum hep.

Özelde çalisiyorum :(

günaydın cnm bende özeldeyim bildiğim kadarını anlatayım sana. 8. ayına gırdıgın anda ücretli izin hakkını kazanıyorsun. ızın suren 4 ay. ama sen calısabılıcek gıbıysen ve doktorunda ızın verıyorsa 37. haftaya kadar calısabılırsın. ki bence eger işine geri donuceksen dayanabıldıgın kadar dayan. ıznının cogunu bebeısle gecırebılesın . 4 ay boyunca maas almıyoruz raporumuz bıtınce devlet bıze maasımızı toplu olarak öduyor. yanı iş yerınden almıyorsun maasını. 4 aylık ucretlı ıznının bıttıgınde donmek ıstemıyorsan eger ücretsiz ızın hakkın var 6 yada 8 sanırım tam emın degılım. o suredede işe gıtmeyebılırsın ama maas alamazsın devletten yada iş yerınden.

Bu arada cumartesi gunu pit pitlarini duydum bebisimin.

Günaydın herkese :3:

Bende var TSH yüksekliği hamile olduğumu öğrendiğimde 2.65 idi ama hala expetiox 50 mg kullaniyorum. Bu ay kontrolde yaptircam yine. Endiselrnme cnm modülden kayinvalidem ameliyat oldu ve 4 noful aldilar ama troit yoktu. Troit olanlarda ilaç kullandikca kuruluyor. Sen sakin ol kendini korkutma gereksiz yersiz bu korkular. Sen minnosu düşün

İnşallah ilaçla küçülür de ameliyat gerekmez

Evet çok şükür inşallah bugünlerde geçecek bebişleri alacağız kucağımıza
Allah yardımcın olsun seninkide çok zor Rabbim şifa nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim

Kizlar 10. Hafta ilk gebeyim kasiklarimda agrim var 2 gündür :( akintim yok çok şükür de korkuyorum ya benim gibi olan var mi

canım hepımızde kasık agrısı ara ara oluyor ama doktorun bana soyledıgı cok sıddetlı olursa mutlaka haber verdı. olması normal ama sıddetlısı olursa doktora gıdılmelı. eger sendede fazlaysa bence gıt bı gorun. bısı kaybetmezsın ıcın rahatlar en azından.

Back
X