Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu arada kesin bileniniz vardir. Internette cokca bilgi var konuyla ilgili. Dogum izni nasil oluyor? Izinli oldugumuz donemde maas odemesini kim yapiyor? Detaylari net bir sekilde dogru bilen varsa paylasabilirmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ozelde mi calisiyosun ben kamunun sartlarini biliyorum
Ozelde mi calisiyosun ben kamunun sartlarini biliyorum
Gunayydin güzel anneler ve bebisleri :)) çok kotu bi rüya gördüm doktora gidiyorum bebeğinin kalbinin atmadigini söylüyor bugün cidden doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin olur mu kizlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunayydin güzel anneler ve bebisleri :)) çok kotu bi rüya gördüm doktora gidiyorum bebeğinin kalbinin atmadigini söylüyor bugün cidden doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin olur mu kizlar?
hiç sorma kuzum aynen... tekrar duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum salı yada çarşamba tekrarlayacağız inşallah.. dün eşim gelemedi çünki benimle çok üzüldü bende bunu doktoruma ilettim o da sağolsun hafta içinde birgün eşinle gel o zaman onada gösterelim dedi çok mutlu oldum. Hem beklemekte çok güzel gözünü bi açıp kapıycan bir bakmışsın hooppp 25 i olmuş :)
Ya şöyle benim gibi olanları duyunca dünya benim oluyor. Valla ben de yarın başlıyorum dikkat etmeye kilo vermek olmaz heralde bundan sonra da almayız en azından.çünkü 10. Haftaya giriyorum. Verilmesinde sakınca olmasa veririmde aslında ama keton mu bir şey diyorlarya zararlıymış
Ayy çok alemsin ya ben daha giriş yapamadım mutfağa eşimin ailesi 5 dk mesafe uzakta oraya gideceğiz bu akşama kendimi tam iyileşmeden mutfağa atmak istemiyorum sonra kötü olursam yine diye korkuyorum
ben 3 kilo verdim 1 haftada
bulantılarım çok şükür eskiye göre iyi ama kilo alamadım hala
sen kaçıncı haftadasınki miden bulanıyor
bacaklarını dik yat mümkün olduğunca
yastık koy bacaklarının altına
yatarkende yastıklar orda kalsın
ani hareket etme
Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin yoktur
Özelde çalisiyorum![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende var TSH yüksekliği hamile olduğumu öğrendiğimde 2.65 idi ama hala expetiox 50 mg kullaniyorum. Bu ay kontrolde yaptircam yine. Endiselrnme cnm modülden kayinvalidem ameliyat oldu ve 4 noful aldilar ama troit yoktu. Troit olanlarda ilaç kullandikca kuruluyor. Sen sakin ol kendini korkutma gereksiz yersiz bu korkular. Sen minnosu düşün
Amin çok teşekkür ederimEvet çok şükür inşallah bugünlerde geçecek bebişleri alacağız kucağımıza
Allah yardımcın olsun seninkide çok zor Rabbim şifa nasip etsin
Bu arada cumartesi gunu pit pitlarini duydum bebisimin.
Kizlar 10. Hafta ilk gebeyim kasiklarimda agrim var 2 gündürakintim yok çok şükür de korkuyorum ya benim gibi olan var mi