• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Arkadaş illa rahatlamak istiyorsa şütfen özel mesaj atsın bu konuyla ilgili konuşmak isteyenlere . Şimdiye kadar hiç bir şeyi eleştirmedim ama beni de tedirgin etmeye kimsenin hakkı yok. Ben dün gece uyku uyuyamadım ve korkudan tuvalete kalkamadım bunun da kimse günahını taşımak istemez herhalde. Biraz empati ve saygı istşyorum. Ayrıca konuşulanlar öyle böyle ve normal şeyler değil!!!

Bende kalkamadım :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım bence bunlar en zor günler. benım cevremdekılerde sabret az kaldı 2-3 hafta sonra hepsı geçecek dıyor. yani internette falan da öyle hazıyor ilk üç ay zor diye.
insanın kafası iyi olduktan sonra fiziksel sıkıntıların üstesinden gelebiliyor ama ruh hali kötü olunca daha perişan oluyorsun. benim de midem bulanmıyor ama iki aydır ruh gibiyim yüzüm hiç gülmedi. hen gün kendimi telkin ediyorum dayan az kaldı diye. sen de dayan az kaldı :)

İnşallah kuzum ya. Hepsi biticek ve 4-5-6-7 özellikle bizler için harika geçicek hep bunun için dua ediyorum. :49:

Malesef etkiliyor :/ hepimiz her şeye açık dönemdeyiz korkularımız da hassasiyetimiz de fazla :( konu dallanınca insan düşünmeye kurmaya başlıyor. Normalde koca gece tuvalete taşınırım dün gece korkudan kalkamadım bile. Neyse umarım geçer benim korkumda

İnşallah en kısa sürede geçer düşünmemeye çalış bir daha bahsi açılmıcak benim tarafımdan emin olabilirsin:43:

gerçekten öyle zevk alıyolar ztn konuşurken resmen gözlerinin içi parlıyo delilerin :1:

Onlar üstüne geldikçe içimde mucize büyütüyorum onun için tabi ki bu yollardan geçicem gibi şeyler söyleyince inan ağızlarını açmıyorlar bidaha. Çünkü bu kez onlar sana bu zevki yaşatmak istemiyor ;)

İnşallah en kısa sürede geçer düşünmemeye çalış bir daha bahsi açılmıcak benim tarafımdan emin olabilirsin:43:

7 kez ayetel kürsi okuyup uyudum çok şükür. Üstüme üfledim rahatladım biraz. Geçer inşallah

Onlar üstüne geldikçe içimde mucize büyütüyorum onun için tabi ki bu yollardan geçicem gibi şeyler söyleyince inan ağızlarını açmıyorlar bidaha. Çünkü bu kez onlar sana bu zevki yaşatmak istemiyor ;)

Tavsiyelerin hepsini denicem :1: Ben sadece benim etrafımda böyle manyaklar konuşlanmış sanıyodum. Demek ki herkesin etrafında bu modellerden mevcut :9:

gunaydın kızlar ne var neyok? ara ara bakabılıorum malum evde tadılat ısı kızın dogumgunu ıs derken ama gecende baska bı konuyla ılgılı tartısma gıbı bıse olmustu galıbaa.. sımdı herkes hassas donemlerde onun ıcın bırbırımızı kırmadan anlamaya calısalım ve rıcam toplumsal bır bırlıktelık ıcersındeyız sonucta gereklerıne uyulması en guzelı olur...

Tavsiyelerin hepsini denicem :1: Ben sadece benim etrafımda böyle manyaklar konuşlanmış sanıyodum. Demek ki herkesin etrafında bu modellerden mevcut :9:

Olmaz mı :) bide bunların sana ağzını açtırmayıp koca gün benim hamileliğim şöyle geçti, yok haberi böyle mükemmel verdim diye anlatanları var :) halbuki herkesin özeli de mutluluğu da kendine.

Merhaba Kızlar,

Benimde şu an hamileliğimin 10.haftası. Mide bulantıları ve kusmalarla geçen günler birbirini takip ediyor. Doktorumda 3 aydan sonra bu durumun düzeleceğini söyledi. Son haftalar artık dayanmaya çalışıyorum. Bende garip olan hamilelikle ilgili bir yazı okuduğumda yada bebeğin gelişimi için araştırma yapmaya başladığımda (psikolojik olsa gerek) midem bulanıyor. Ara ara yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama daha tamamlayamadan bulantılarım inanılmaz derecede artıyor. Bu durum sizde de var mı? 3.ayın sonunda geçer mi.? yada biraz daha durumu abartıp bir psikologdan destek almak gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız:emir_bebek:

7 kez ayetel kürsi okuyup uyudum çok şükür. Üstüme üfledim rahatladım biraz. Geçer inşallah

Ben sabaha kadar uyuyamadim dua ettim hava aydinlandiktan sonra uyumusum. Birde benim esim nobete gidiyor evde yalniz kaliyorum. Dun yine söyleyip muhalefet olmak istemedim ama hepimizin sartlari farklı burada. Benim yanimda tek bir akrabam dahi yok destek alacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz mı :) bide bunların sana ağzını açtırmayıp koca gün benim hamileliğim şöyle geçti, yok haberi böyle mükemmel verdim diye anlatanları var :) halbuki herkesin özeli de mutluluğu da kendine.

hahahha aynen ya aynen yaa :1::1::1::1::1::1::1::1:

Kızlar, ismek'in bilinçli hamilelik ve bebek bakımı kursuna yazılmayı düşünüyorum, fikriniz? gitsem mi acaba

Ah canim benim etrafimda da bunlardan mevcut ne yazik ki. Bos anima gelmezse onları mutlu etmiyorum ama çok kotuysem cevap vermeye mecalim yoksa siritmalar gün yüzüne cikiyor. Ne çok şey biliyor bu insanlar. Kimseye birşey sordugum da yok :)

Ah canim benim etrafimda da bunlardan mevcut ne yazik ki. Bos anima gelmezse onları mutlu etmiyorum ama çok kotuysem cevap vermeye mecalim yoksa siritmalar gün yüzüne cikiyor. Ne çok şey biliyor bu insanlar. Kimseye birşey sordugum da yok :)

tipler aynen şöyle bak yemin ederim ; Bunlar daha iyi günlerin :27: Hele bi doğsun o zaman görücem ben seni :27:

Gebe Tv açılıyormuş....

aa ne kadar güzel :49:

Merhaba Kızlar,

Benimde şu an hamileliğimin 10.haftası. Mide bulantıları ve kusmalarla geçen günler birbirini takip ediyor. Doktorumda 3 aydan sonra bu durumun düzeleceğini söyledi. Son haftalar artık dayanmaya çalışıyorum. Bende garip olan hamilelikle ilgili bir yazı okuduğumda yada bebeğin gelişimi için araştırma yapmaya başladığımda (psikolojik olsa gerek) midem bulanıyor. Ara ara yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama daha tamamlayamadan bulantılarım inanılmaz derecede artıyor. Bu durum sizde de var mı? 3.ayın sonunda geçer mi.? yada biraz daha durumu abartıp bir psikologdan destek almak gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız:emir_bebek:

mehaba canım,bizimde tek tesellimiz 3. aydan sonra azalıp bitmesi bu bulantıların.bu konularla ilgili midenin bulanmasınıda bana sorarsan (tabi bir uzmanın fikrini de duymanı tavsiye ederim) korkuyorsan eger dogum,bebek bakımı vs. ondan olabilir çunkı bendede korktugum zaman oluyor oyle içini ferah tut inşallah hepsini atlatıcaz. :49:

Kızlar bnm eşim Psikolog. Ben onuda buraya üye yapıcam en sonunda hepiniz faydalanın diye :49: Ben ciddi anlamda faydasını görüyorum. Günün en yoğun saatlerinde toplu seans düzenleriz burda :1:

Back
X