Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş illa rahatlamak istiyorsa şütfen özel mesaj atsın bu konuyla ilgili konuşmak isteyenlere . Şimdiye kadar hiç bir şeyi eleştirmedim ama beni de tedirgin etmeye kimsenin hakkı yok. Ben dün gece uyku uyuyamadım ve korkudan tuvalete kalkamadım bunun da kimse günahını taşımak istemez herhalde. Biraz empati ve saygı istşyorum. Ayrıca konuşulanlar öyle böyle ve normal şeyler değil!!!
yok canım bence bunlar en zor günler. benım cevremdekılerde sabret az kaldı 2-3 hafta sonra hepsı geçecek dıyor. yani internette falan da öyle hazıyor ilk üç ay zor diye.
insanın kafası iyi olduktan sonra fiziksel sıkıntıların üstesinden gelebiliyor ama ruh hali kötü olunca daha perişan oluyorsun. benim de midem bulanmıyor ama iki aydır ruh gibiyim yüzüm hiç gülmedi. hen gün kendimi telkin ediyorum dayan az kaldı diye. sen de dayan az kaldı :)
Malesef etkiliyor :/ hepimiz her şeye açık dönemdeyiz korkularımız da hassasiyetimiz de fazlakonu dallanınca insan düşünmeye kurmaya başlıyor. Normalde koca gece tuvalete taşınırım dün gece korkudan kalkamadım bile. Neyse umarım geçer benim korkumda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçekten öyle zevk alıyolar ztn konuşurken resmen gözlerinin içi parlıyo delilerin![]()
İnşallah en kısa sürede geçer düşünmemeye çalış bir daha bahsi açılmıcak benim tarafımdan emin olabilirsin![]()
Onlar üstüne geldikçe içimde mucize büyütüyorum onun için tabi ki bu yollardan geçicem gibi şeyler söyleyince inan ağızlarını açmıyorlar bidaha. Çünkü bu kez onlar sana bu zevki yaşatmak istemiyor![]()
Tavsiyelerin hepsini denicemBen sadece benim etrafımda böyle manyaklar konuşlanmış sanıyodum. Demek ki herkesin etrafında bu modellerden mevcut
![]()
Gebe Tv açılıyormuş....
7 kez ayetel kürsi okuyup uyudum çok şükür. Üstüme üfledim rahatladım biraz. Geçer inşallah
Olmaz mı :) bide bunların sana ağzını açtırmayıp koca gün benim hamileliğim şöyle geçti, yok haberi böyle mükemmel verdim diye anlatanları var :) halbuki herkesin özeli de mutluluğu da kendine.
Tavsiyelerin hepsini denicemBen sadece benim etrafımda böyle manyaklar konuşlanmış sanıyodum. Demek ki herkesin etrafında bu modellerden mevcut
![]()
Ah canim benim etrafimda da bunlardan mevcut ne yazik ki. Bos anima gelmezse onları mutlu etmiyorum ama çok kotuysem cevap vermeye mecalim yoksa siritmalar gün yüzüne cikiyor. Ne çok şey biliyor bu insanlar. Kimseye birşey sordugum da yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gebe Tv açılıyormuş....
Merhaba Kızlar,
Benimde şu an hamileliğimin 10.haftası. Mide bulantıları ve kusmalarla geçen günler birbirini takip ediyor. Doktorumda 3 aydan sonra bu durumun düzeleceğini söyledi. Son haftalar artık dayanmaya çalışıyorum. Bende garip olan hamilelikle ilgili bir yazı okuduğumda yada bebeğin gelişimi için araştırma yapmaya başladığımda (psikolojik olsa gerek) midem bulanıyor. Ara ara yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama daha tamamlayamadan bulantılarım inanılmaz derecede artıyor. Bu durum sizde de var mı? 3.ayın sonunda geçer mi.? yada biraz daha durumu abartıp bir psikologdan destek almak gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız![]()
tipler aynen şöyle bak yemin ederim ; Bunlar daha iyi günlerinHele bi doğsun o zaman görücem ben seni
![]()