- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
Benim nerdeyse 12 biticek. 10. haftadan sonra başladı ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ney 10. Haftada başladı bulantıların mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ney 10. Haftada başladı bulantıların mı
Nerden biliyorsun hissettin mi? Bende rüyamda erkek gördüm ama eşim de kız istiyor.
Merhaba Hoşgeldin:)merhaba sevgili anne adayları. Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım. 12. haftadayım. bulantılarım da azalma olmadı henüz. çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var. annem pişiriyor ben yiyorum. zor dönemlerim tatile geldi diye şükrediyorum. haftaya kontrolüm var belki bebişin cinsiyetini öğrenirsiniz demişti doktorum. bir tane oğlum var Allah bağışlasın. bu da ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun. Rabbim hepimize kolay bir hamilelik ve sonunda da hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bu mübarek günlerin hürmetine.
hayırlı sahurlar kızlar.
Benim moralim bozuk nolur benim bebişim için bol bol dua edin.
benim 11+ 2 sata göre bugün kontrole gittik doktora.
ve detaylı kan tahlilerimi götürdüm.
elimdeki folik asit bitince yenisine başlamıyor.
kan ve demir ilacı ve vitamin yazdı.
3 kilo vermişim.
ve ultrasyonda bebeğime bakarken sordum 2 li testi ne zmn yaptıralım dedi bu biraz erken şöle diğer hafta içi fln uygun olur demişti ama bebeğimin boyuna göre haftası 12+0 çıktı. 5 mm den fazla uzunluğu çıktı bebeğimin. Maşaallah çok büyümüş 7 haftalıkken ki halinden çok büyük.
Ama işte sonra ense kalınlığına bakmaya çalıştı tam net bişi demiyorum ama biraz kalınlık fazla gibi orda ödem gibi bişi var dedi muhakkak 2li testini yaptır dedi.pazar günü eşimin memleketine gidiyoruz orda üni. hast. prof. randevu alacağım salı gününe inşAllah güzel sonuçlar aılrım herkesten ricam nolur dua edin bebeğime de bir sıkıntılı durum çıkmasın
![]()
Çalışınca daha dinç oluyor insan. Benim pek olduğum söylenemez ama h.sonları baygın yatıyorum ve h.içine göre On kat daha mutsuz oluyorum.
Hiç geçeceğini sanmıyorum bunun fenaa karamsarlığa düştüm.
Bişey olduğunu düşünmüyorum dsha. Çok ufak ikili testte netlesir şimdi sıkıntı yapma bence
11+5 miş. Ama bence çok erken ya . Hadi erkeği anlıyorlarda kız için zor . Tabi hayırlısı neyse,gönlündeki neyse o olsun inşallah
zaten özel bı gebelıkse bencede sen hıc baska hastaneye gıtme. hem bnece ınsanın içi nerde rahat edıyorsa orayı tercıh etmelı cnm. umarım butun rıskler kalkar ve rahar rahat alırsın bebegını kucagına. dedıgın gıbı doruk, rentıp,bahar,medıkabıl hepsının fıyatı yakın bırbırne. benım bırcık arkadassım medıkabılde dogum yaptı. onların tavsıyesıyle gıttım oraya ama cok kalabalık gercekten. randevu almak bıle zor. kese gormeye gıdıcem 20 gun sonraya verdıler randevuyu. zaten ılk bebek ılk heves nasıl beklıyım 20 gun. ben calsııyorum bıde hastane bana uysun ıstıyrum acıkcası. ıstedıgım zaman rahatca gıdebılıyım . oyuzden rentıptan memnunum sımdılık. calısanlar bakımından medıkabılden daha ıyı. medıkabılde artık yogunluktan sanırım personelde sıkılmıs. suratına bakmıyrlar. doktorumda ıyı sımdılık ama ben onun dogumda anlasılacagını dusunuyorum. ınsallah hersey guzel gıder
Ağzından bal damlıyor arkadaşım yüreğime su serpti sözlerin inşAllah 2li testim iyi çıkar.
Bebeğim sağlıklıdır RAbbim meleğime sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Kimseyi evladıyla sınamasın inşAllah.
Ne yalan söyliyim deli gibi kız istiyorum. Ama erkek olucağını rüyamda gördüm. Ee zaten teorilerin hepsi de erkeği gösteriyor . Bi tasdiklemek kaldı doktora :) Allah hepimize hayırlı , sağlıklı evlat versin. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece de daha cocuk yaparım gibime geliyor hahah :))
Haticim ben sana söyliyim sonra bana hatirlatirsin senin oğlun olacak Allahın izniyle tabi önemli olan sağlıklı olmasi ama erkekIkili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum(
Ben ilk başlarda oyleydim geçiyo çok şükür uyurdum uyanırdım bi bakardım saate yarım saat geçmiş ama şimdi daha uzun uyuyorumHerkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra![]()
Kızanlar bir şey sorcam öksürürken ya da kusarken öğürünce Zorlanıyorsunya o sırada altına kaçıran var mı?
bu sabsh cekeyim dedim gobegimi.8+6 yim.cikarmsktan gobis mi olur bende.