- 15 Şubat 2010
- 987
- 158
- 658
kızlar bebişlere isim düşündünüz mü?
bızım abla kız olursa belırledı ıste duru erkek olursa taa kızımdayken demıstık ali emir dıye hayırlısı bakalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla başından beri eşimin dilinden düşürmediği isim var erkek olursa ALTUĞ EGE kız olursa ARYA veya NAZ.
bizde kız olursa ırmak erkek olursa karar veremedik![]()
bazılarının 9 ay surdugunu duymustum ama merak etme 1-2 hafta içinde biter inşallah
Şunu bi izleyin kızlar. Down sendromlu olması çok üzülecek bişy değil bence bunu izledikten sonra fikriniz değişecek yani bebek down sendomluysa yapacak hiç bişy yok bence aldırmak falan gibi yanlş buluyrm ben. Ve ilk defa kendimi anne gibi hissettim bunu izleyin e. http://m.youtube.com/watch?v=5sW7IJlpIRE
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada bu topik te bursadan olan varmıı?
erkek ismi eşimin dilinden düşürmediği için kabul ettim . benim içime sindi. erkek isimleri çok seçenekli olabiliyor ama kızda zorlanıyorum bende. arya ismini çok seviyorum ama naz ismide çok narin ne bileyim kararsızım![]()
Bu arada bu topik te bursadan olan varmıı?
BENIMDE BELLİ GİİBBİ KIZ OLURSA EZEL YADA CANSIN ERKEK OLURSA DAGHAN -YADA YAGIZ AMAA DAHA COK VAR HER AN DEGİŞİM GÖSTEREBİLİR :d![]()
Bizim kız olursa Aliya Ferah erkek olursa Adem Bera olacak inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglum olursa bera koymak istiyordum ben de ta ki yegenime konana dek isim gecmis gitmis ola dedik![]()