2015 Şubat Anneleri

Hayırlısı olsun Bera ismi benim çok hoşuma gidiyor anlamı da fazilet sahibi insan demek ta evlenmeden önce bile hep bu vardı aklımda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sahabe ismi zaten manasi da güzel benim de bekarlik hayalimdi nasip iste bakalim sağlıklı dogsunlar da inşallah nasiplerindeki ismi alacaklar elbet

Arkadaşlarbugün için sağlık Ocağı'na hemşire çağırmıştı gebelik takibini başlatmak için. Ben de 14. 30 a randevu aldım. Ancak şimdi düşünüyorum tahlil falan yaparsa aç mı gitmem gerekli. Sizden birileri gitmiştir daha önce.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık ocakları öğleden sonra kan almıyo bizim burda.

Arkadaşlarbugün için sağlık Ocağı'na hemşire çağırmıştı gebelik takibini başlatmak için. Ben de 14. 30 a randevu aldım. Ancak şimdi düşünüyorum tahlil falan yaparsa aç mı gitmem gerekli. Sizden birileri gitmiştir daha önce.

ben mudanyada oturuyorum canım benım burda kan aldılar butun tahlıllerimi yaptılar ancak kısa sure içinde hastanede yaptırdıysan onlarıda yazılı götürebilirsin zorunlu değil yani

ben mudanyada oturuyorum canım benım burda kan aldılar butun tahlıllerimi yaptılar ancak kısa sure içinde hastanede yaptırdıysan onlarıda yazılı götürebilirsin zorunlu değil yani

Onları götürdüm halloldu canım sağ ol:)

ben mide bulantım azaldı dedim. :50: yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü :43: var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.

Günaydın kızlar. Yalnız siz beni korkutuyorsunuz. Bebek geriden geliyorsa yetişir diyorsunuz. Önden gidiyorsa ne oluyor ? Yanı benim sat a göre 8 gün öndeydi . Doktor normal erken döllenme olmuş dedi. Ve hemen ikili testi yaptık. Benimki neye yetişecek şimdi ? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç korkma o biraz cihazlada alakalı 3 farklı dr a gittim ilk gittiğim dr un cihazı son model :34: bebeğimi 1 hafta önde gösterdi sonraki iki usg de de hemen hemen satla aynı işte bebeğin önde olması hiç sorun değil bir hafta sonra bile kuruyor dengeyi meraklanma ben sata göre 7+0 usg ye göre 7+3 üm :emir_bebek:

ben mide bulantım azaldı dedim. :50: yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü :43: var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.

bende bulaşık makinasının kokusundan nefret ediyorum şimdi içini limonla dolduruyorum :)) bide insan kocasını krartır derlerdi de inanmazdım eşimin kolundaki kıllar çook tuhaf geliyor midem kalkıyor çok kıllıda değil kııı bana sen iyice manyadın deyip duruyor :))))

her şeyden tiksinme durumum vardı, bugün köfte yedim inanamadım kendime hemen eşimi aradım köfte yedim dedim, sevindi :) Benim galiba geçiyor.. maşallah diyeyim kendime.

Kayseride yasayınca ramazan ayıda olunca hamur işinden uzak duramadım en çokta o tetikliyor galiba. bundan sonrası için ekstra dikkat edeceğim ama oructa bitti sonuna kadar tutayım diyorum bakalım eşim kızmazsa eğer rabbim korusun

valla canım bana bısey demek dusmez ama ben senın yerınde olsam tutmam. bebegınden daha onemlı ne varkı. dogumdan sonra kazasını yaparsın.

canım hiç korkma o biraz cihazlada alakalı 3 farklı dr a gittim ilk gittiğim dr un cihazı son model :34: bebeğimi 1 hafta önde gösterdi sonraki iki usg de de hemen hemen satla aynı işte bebeğin önde olması hiç sorun değil bir hafta sonra bile kuruyor dengeyi meraklanma ben sata göre 7+0 usg ye göre 7+3 üm :emir_bebek:

Kocaelide en iyi usg si olan doktor benim gittiğimde , hatta Türkiye'de ilk sayılı renkli usg sahiplerinden. Yani seninki gibi. Fakat ben gittiğim günden beri hep öndeydi. Biz aldırış etmedik. Sonrasında ben başka doktora da gittim bi baksın , bizde bebeği görelim diye bi öncekiyle aynı günü verdi. Yani benim hiç sat a uyumlu çıkmadı. İnşallah doktorun dediği gibi erken döllenmeden başka birşey değildir 🙏🙏🙏
Sanada maşallah , çok yenisiniz siz dahaa ayy en yoğun günlerindir şimdi senin :)

Kocaelide en iyi usg si olan doktor benim gittiğimde , hatta Türkiye'de ilk sayılı renkli usg sahiplerinden. Yani seninki gibi. Fakat ben gittiğim günden beri hep öndeydi. Biz aldırış etmedik. Sonrasında ben başka doktora da gittim bi baksın , bizde bebeği görelim diye bi öncekiyle aynı günü verdi. Yani benim hiç sat a uyumlu çıkmadı. İnşallah doktorun dediği gibi erken döllenmeden başka birşey değildir 🙏🙏🙏
Sanada maşallah , çok yenisiniz siz dahaa ayy en yoğun günlerindir şimdi senin :)

canım hiç korkma özellikle sordum dr a hiç bi problem teşkil etmez dedi ama tontinik bir bebekse onu bilemem dedi :)) genelde iri olabiliyorlarmış ama ilerki aylarda o arayı kapatacak bunları takma fazla 2 hafta önde olan oluyor sorun olmaz canım :34:

Doğru söylüyorsun burda Şubat'ta doğuran çok az çıkıcak bence :))
Benim bulantılarım yerini mide yanmalarına bıraktı yalnız enerji hala aynı :) bazen çok iyi hissediyorum kendimi sonra yine aynı. Ayyy çok heyecanlı gerçkten biran önce gelse öğünler , mutluluğumuz tavan yapmış olucak . Sürekli güzel şeyler paylaşıcazz. Bende girmek istiyorum aklımda ama cinsiyeti öğreneninde gönül rahatlığıyla bakalım istiyorum alma işlerine de heralde ben 6 da başlarım yavaş yavaş. Aceleye gelmesin , güzel güzel olsun . Ki zaten 7. ayda doğsa çocuk yaşar. Ona göre hareket etmek lazımmmm :)) :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok haklısın erkenden baslama konusunda. bırcok anne 30. haftadan sonra baslıyormus almaya. forumlara baktım. ben okadar dayanamam dıye dusunuyorum :) hem erken dogum rıskınıde dusunmek lazım. bebek dımdızlak kalır valla sonra mılletın begenıp aldıgını gıydırmek zorunda kalırız :) ben suan ılk heves aldım bı battanıye bıde zıbın ama cınsıyet bellı olmadanda hıc bırı alınmıyo gercekten. bekleyecegız artık. agustos ta bıtsın bı ondan sonra cıddı cıddı bakınırız. bırde son aylara bırakmanın kotu tarafı cok agırlasacgız. yurumek avmlerde gezmek daha zor olucak. zaten bende bı ınternet alısverısı merakı var. herseyı ordan alırım gıbı gelıyo. aklında olsun .............. cok hosuma gıdıyor benım. bakıyorum arada ordakı urunlere bırde ısın guzel yanı kargo bedava. 10 tl ye zıbın alsan bedavaya gelıyor

bende bulaşık makinasının kokusundan nefret ediyorum şimdi içini limonla dolduruyorum :)) bide insan kocasını krartır derlerdi de inanmazdım eşimin kolundaki kıllar çook tuhaf geliyor midem kalkıyor çok kıllıda değil kııı bana sen iyice manyadın deyip duruyor :))))

:):) oda kötü ya şimdi midem yatışsın diye bekliyorum gidip yerleştiricem yine :) eşimden tiksinmem olmadı ay olsa adam üzülür be :1::1::1::1: bulaşık makinasından başından beri tiksiniyordum ama kuru öğürtü oluyordu geçiyordu bugün direk çıkarttım ona üzüldüm :17:

her şeyden tiksinme durumum vardı, bugün köfte yedim inanamadım kendime hemen eşimi aradım köfte yedim dedim, sevindi :) Benim galiba geçiyor.. maşallah diyeyim kendime.

benim yemeklerle hiç olmadı bulanmam sadece yumurta falan o kadar. ama çöp bulaşık makinası çamaşır makinası falan oluyordu bugünde bulaşık makinasından oldu önemsemedim. dedim geçer ne geçmesi bir arttı pir arttı. sevindim yemek yiyebilmene zor bir durum. allaha şükür yemeye başlamşsın :)

Selam kizlar. Daha once bir arkadasin tavsiyesiyle facebooktaki bepanthol sayfasindan bir anket doldukmustum. Anne adaylariyla ilgili. Arkadasa gondermislerdi. Okuyunca ben de doldurdum anketi yaklasi 2 hafta oldu bugun geldi hamileler icin catlak onleyici krem 150 ml. Isteyen varsa sizlerede haber vereyim dedim kizlar. Ben kullanmaya basliycam bakalim

bana da bugün geldi sürdüm hemen,mis gibi kokuyor =))

ya bende eşime cok sarıyorum. aksamları neler yapıyorumda allahtan kızmıyor bana. herseyıne laf soyluyorum valla. ama napıyım ıkımızın bebegı bırazda o ceksın dımı ama :)

Back
X