• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Allah'ım teyzeleriiiiiiiii biz bugün doktora gidiyoruz:3: Heyecan dorukta en son 15 gün önce gitmiştik vakit geçmek bilmedi resmen.. İkili test yaptırıcaz aynı zamanda. Dua edin bir sorun çıkmasın..Güzel haberlerle sağ ssalim gelelim aranıza. Hepinizi öpüyoruz:emir_bebek:

Allah'ım teyzeleriiiiiiiii biz bugün doktora gidiyoruz:3: Heyecan dorukta en son 15 gün önce gitmiştik vakit geçmek bilmedi resmen.. İkili test yaptırıcaz aynı zamanda. Dua edin bir sorun çıkmasın..Güzel haberlerle sağ ssalim gelelim aranıza. Hepinizi öpüyoruz:emir_bebek:

Günaydın canım en güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım en güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

amin amin inşallah.. uzun zaman sonra ilk defa süslendim bugün :52: galiba iyiyim bi kaç gündür hadi hayırlısı:52:

Arkadaşlar oruç tutabileniniz varmı ben bulantıdan dolayı tutamadım

allah kabul ederse ben tuttum canım ama arada 5 gün kadar mola verdim.. önceki yıllara göre biraz daha zordu tabii halsizlik vs oldu ama fazla bulantı sorunum olmadığından idare ettim.

Kızlarr günaydın bugün 12+1 olduk büyüyoruzz. Nub teorisi diyorsunuz ben hiç anlamam hadi bakalım teyzeleri anlayanlar bizi bilgilendirsin :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406272426.215355.webp

Benimde bebeğim selam versin size 10+2 deki halimiz maşallah allahım nazardn esirgesin seni bebeğim selam ver teyzelere :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406273101.873956.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gnaydın kızlar,
geçenm haftadan beri size yazamıyorum çünkü arkadaşınız yine raporlu :(
bizim velet durmuyor şuan iyi alaha şükür ama geçen cuma kanamam geldi yine tanıyan arkadaşlar bilir ondan 2 hafta öncede gelmişti yine iğnemizi yedik serumu yedik bu sefer bir hafta yatış verdi. doktor bayramdan sonra tekrar göreceğini ve gerekirse doğurana kadar rapor verebileceğini söyledi. iş yerinde sıkıntı yaratıyor sanki dua edin bana bi daha yaşatmasın rabbim bunu hep bizi korkutuyor bebeğimiz yada hatırlatıyor kendini

Allah yardımcın olsun cnm benimde öyleydi 2 hafta üst üste ama Allaha şükür atlattım sanırım her hafta iğne oluorum progestanı arttırdık ama agrılarım devam ediyor. şu 3 ay bi atlatsak Allahın izniyle bişiciğimiz kalmaz.. Özeldemi calısıosun? hiç takma bunları kafana seni rapor aldın die cıkaramazlar ama eger dogumdan sonra dönmek istiosan sıkıntı yaratabilirler..:(

Kızlarr günaydın bugün 12+1 olduk büyüyoruzz. Nub teorisi diyorsunuz ben hiç anlamam hadi bakalım teyzeleri anlayanlar bizi bilgilendirsin :)Eki Görüntüle 1201085

Maşallah canım nazar değmesin ama şu nub teorisinden bende bişi anlamadım bilsem kendiminkini de tahmin etcem :)

Allah yardımcın olsun cnm benimde öyleydi 2 hafta üst üste ama Allaha şükür atlattım sanırım her hafta iğne oluorum progestanı arttırdık ama agrılarım devam ediyor. şu 3 ay bi atlatsak Allahın izniyle bişiciğimiz kalmaz.. Özeldemi calısıosun? hiç takma bunları kafana seni rapor aldın die cıkaramazlar ama eger dogumdan sonra dönmek istiosan sıkıntı yaratabilirler..:(

Canım valla biz şimdi 4. Aya girdik artık ama Dr ilaç kullanımını bıraktırmıyor çokta önemli değil zaten iyi olsunda içerim yine bayramdan sonra kontrole çağırdı bakalım ne dicek iş yerine 7 gün raporluyum deyince bile bozuldular

Maşallah canım nazar değmesin ama şu nub teorisinden bende bişi anlamadım bilsem kendiminkini de tahmin etcem :)

Cnm hepimizinkine maşallah biz anlamayanlar olarak bekleyelim o zmn sağlıklı olsunlarda dimi bizimkisi merak işte :)

Titaacım mesajını alıntılayamadım sana da teşekkür ederim nubu bilen teyzelerimiz uyuya kalmış belki bilen birileri çıkar bekleyelim bakalım :)

Günaydın kizlar bende kontrolden ciktim masallah cok iyi benim sipada... yol icin bi sikinti yok cok yormadan cikabilirsin dedi havuz yasak denizde usutme dedii... kocaman olmis masallah fildir fildir oynuyodu teldeyim resim atamiom :(

Canım valla biz şimdi 4. Aya girdik artık ama Dr ilaç kullanımını bıraktırmıyor çokta önemli değil zaten iyi olsunda içerim yine bayramdan sonra kontrole çağırdı bakalım ne dicek iş yerine 7 gün raporluyum deyince bile bozuldular

Özelde öyle bende rapor almıstım bana kötü örnek oluyorsunuz melike hnm raporu ben gitsem surda yazdırım hastaysnız gelin izin alın rapor falan bunlara girmeyin canı sıkılan rapor alır gelir ben bunu gecerli saymıorum demişti. ama ben yinede gitmedim işee aradı durdular... gelincede bi karıs surat adam yerine koymamalar muhattap olmamalar falan.. azcık suratım asık olsa noldu hastamısınız rapor alın biz onaylamayalım ama siz gelmeyin alıskınsınız diolar ama bebeğimden kıymetli deil naapıyım :(

Kızlar benim yine bu baş ağrısıyla başım dertte. Tuttu yine. Birde kızım var. Hiç ilgilenenedim bugün onunla. Eşimi bekliyorum hayırlısıyla bi gelsin işten. İftardan sonra direk balıma masaj yaptırcam. Minoset içtim banamısın demiyo:(

cnm gecen hafta benımde baş agrım cok vardı. gece agrıyla uyanıp uyuyamıyordum sabaha kadar. bırde bende asırı agrıdan kusma oluyordu. bu hafta daha ıyıyım ama inş senınde gecer bır an once. minoset bendede fayda etmıyordu. o yzden ıcmeyı bırakmıstım

Ooo kızlar yeğenler büyümüşler maşallah onlara ayy ben nasıl sabırsızlıkla bekliyorum şimdi 23 ağustosta randevumuz daha çok var ama gittiğim de 13. Hafta bitmiş olacak cinsiyetini söyler mi acaba doktor ya

Back
X