- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
Valide hanımlara yemeğe gittik yemek koktu içeri girdiğim gibi bütün evi sarmış zaten tiğsindim tavuktan yiyemedim yemekten sonra canımı sıktılar iyice yok niye yememişim geçen arkadaşlarla iftar yapmışım da o zaman kokmamışmı lokanta boğazıma dizildi ya herşey ben zaten yiyemiyorum istediğim gibi zorla yiyorum birde kalkıp laf söylüyorlar arabalarını kullanıyoruz diye satışa çıkarmışlar çok masraf olmuşmuş halbuki eşim yıkkattırıyor yakıtını koyuyor birde kayınvalidem apartıyorsun diyor yemek koktu yiyemedim deyince ya ben moral arıyorum bunlar iyice moral bozuyor ya :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatim zaten kendi kayinvalidemr de Asiri gicigim, sen bunlari yazdikca tepem atiyo gelip seninkileri dovucem sonunda. Bu ne ya bu kadar ustune gelip aglatip duruyorlar seni hic mi vicdan yok bu insanlarda pes ama. Senin hatan ne biliyormusun laflarini ciddiye alip icerlemen. Bu insanlar seni ne kadr ciddiye aliyorki sen onlari onemsryip laflarina kendini de bebegini de uzuyorsun. Hiiic duymamazliktan gormemezlikten gelmelisin ceza olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi