- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Kolum morarmis sanki biri dovmus gibi dagiliyor bir deBende de var tatlım zaten normaldede morarır tenim hassastır ama dikkat ettm iğneden sonra bi yere çarptığımı bile hatırlamadığım bölgelerde morluklar var
Napalim gecer bu gunlerde
Var canim. 2 dusukten sonra tespit edildi. Oglumda sonuna kadar igne yaptm. Hamile kalmadan once folik asit kullanmam onemli. O eksik oluyormus pihtilasmadan oturuBu arada sende pıhtılaşma var mı canım? Daha önceki hamileliğinde mi tespit edildi?
Kasa ben yapamorun zaten aciyor. Gobegin yagli kismina yapiyorumama iç tarafa yapılmalı diye biliyorum kol içinde öyle geçerli kasa değil yağ dokusuna enjekte etmemiz gerekiyor diye biliyorum ben dış taraf bacak ta kas olmuyormu ben doktora sordum göbekten sonra nereye yapayım diye oda kolumun altını gösterdi dedim tek başıma yapamam sonuçta sıkıp yapıyorum iğneyi. oda dedi bacak arana yapıcaksın ozaman dedi. :S ben ilk haftalar hep kasa yapmışım eczacı gördü kollarımı dedi sen yanlış yapıyorsun iğneyi boşuna acı çekiyorsun bunca zamandır bende göbeğe geçtim acı yoktu ama büyüdükçe acımaya başladı. şimdide bacağa geçicem .
Beyaz degilim ama mor mor benekli gobegim. Gecip giduyor dogumdan sonrakasa vurduğumuzda morarır canım ben kötü tecrübeyle onaylattım eczacıyayağ dokusuna vurduğun sürece sıkıntı yok. bende göbeğe belli biyere kadar devam edicem şimdi bile zorlanıyorumda o yüzden ilk önce göbek ve sonra apış arasına devam edicem :)
ben beyaz tenliyim hemde baya böyle süt gibi peynir gibiyani morarma bende de oluyor ve geçmiyor malesef. haftalarca göbeğimde mor kalan izler duruyor.
Su icemiyorsan doktora git canim. Ishal onemli degil de vucudun susuz kalmasin amanKızlar benim ishal aldı başını gitti elim ayağım kesildi resmen hastaneye gitmek istemiyorum haşlanmış patates ve muz dışında önerisi olan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.