2015 Şubat Anneleri

Ben de cok guldum trajikomik halime;) gunde iki icicen dedi cani kadin yok yere bana eziyet olsun.ay malesef bu gece de son kez yuttum agizdan yoldayız ya araçta fitil olarak kullanamam deyu yuttum gitti son kez

Ye eksiyi al ayseyi mi yoksa;))

Kıyamam ay kesmedi mi bitane

Bilemedimki cinsiyet konusunda eksi aserenlerde erkek doguranlar cogunlukta baktim burdan foruma 😀
Sorma kesmedi bi tane ya 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy bu aşermeler. Bende bu ara peynire taktım. Habire peynir yiyorum. Canım çok istiyor.

Ben de sabah birtek peynir yiyebiliyorum. Ama bundan 1 hafta oncesine kadar sabah sadece hatta tum gun bir tane meyve yiyebiliyordum. Demek bizler tuzlu eksi aci aserenleriz bakalim beybitolarin cinsiyeti ne cikicak :))

İnsan beş saat önce yediği şeyi kusar mı yaa demekki durup duruyo midede açlıktan ölecem az kaldı:( blackbaryy çok sevndm senin adına canım . Rüyamda ikizlerim olmştu çok tatlılardı biri kız biri oğlandı yaa bu hamilelik süreci daha kısa olmalıydı hemen doğmalıydı bebekler :/ keşke toplam dört ayda fln doğursaydık

Bende sürekli belgesellerde aslanlara, kaplanlara bakıyorum diyorum bunlar hemen doğuruyor ve yavruları hemen yürüyor bizde böyle olsak diye. Kardeşim diyor onlar kısa yaşıyor sen uzun herkesinki yaşına göre. Bekledik hamilelik kısalır diye kısalmadı valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yooo niye zararı olsun olmaz sadece tansiyonunu düşürür bi kereden bişy olmaz canın istyosa ye bence geçen bende aynı şeyi yaptım ama bi tanesi yetti:)

Ben bundan sonra boyle kocaman ele sigmayan limonlar varya onlardan alip bir tane yedim dicem kendimi kandiricam sonucta limon bu boy boy degisiyo 😀😀😀

yaa taşınmıcak olsam kadın tutcaktım bayram sonu taşınma tantanası var napcaksam :(:( beni işe alsana sen yaa çay corba yaparım hiç olmazsa böyle işverenler varmı yaaa :(

az kaldı hissetmemize ama sabredelim cnm :) yaa benim karnım cıktı sanki sert baya küçücük top gibi gibi ama bebiş daha asagıda hissedebiliorum da bu göbük neyin nesi :) dün bisssürü cici aldım kendime bol bol eski kıyafetlerimi giyince kendimi şişko hissediorum :(:(

:-:-) patronlardan çok çekince iyi Patron oluyorsun. Gel alayım seni de işe ama bizim iş ömür bitirir.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri eski kıyafet gitmedim hiç.direkt bol şeyler aldım.şimdide hamile kıyafeti alıyorum.zaten hergün bir kilo alıyorum.

Oy kıyamam ya çok fena bu aşerme işi valla. Benimde birşeye çok oldu valla baş etmeyi öğrendim. Eger nefsime yenik düşsem 80 olurdum rahatt...

Limonu bizzat bebek asertirmis diye okudum biyerde. C vitamini gereksinimi olurmus. Canin mi cekiyo aseriyor musun? Canimin cektiklerini ekarte edebiliyorum ama aserince gozum donuyo zarari olmadikca sen de ye tatlim kilo bu elbet erir :))

Ben bundan sonra boyle kocaman ele sigmayan limonlar varya onlardan alip bir tane yedim dicem kendimi kandiricam sonucta limon bu boy boy degisiyo 😀😀😀

Hahahah o da iyiymiş😄

Bugün ilk dega bende bişy aşerdim böyle resm. Kokusu gitmiyo nası canım çekti kışın olan bişy ama bulduk şükür yedim sonra canım
bida bişy istedi ama hep kış yemekleri sebzelri falan yazın olmayan şeyler

Kizlar birsey sormak istiyorum
Fazla miktarda sari renkte akintim vardi ve doktor gyno canesten fitil verdi kullanan kimse var mi veya benimle ayni durumu yasayan var mi ?

Benimde aynı çok fazla ve kokulu dr söyledim şu anda ilaç vermek için çok erken 3 hafta sonra yazalım dedi.12. Haftadayım. İdrar yollarında enfeksiyon varsa oluyormuş bol su iç diyorlar ama su çözüm değil sanırım çünkü ben kendimi bildim bileli 5-6 lt su içerim günde.

Ay ne biliyim kızlar ya doktora iyiden iyiye kil olmaya başladım zaten o an tedirginlikle vajinali istemek aklima gelmedi kizimda vajinal yoldan aliyordum biliyorum onun etkisi daha az.kutuyu bitir dedi ya smdi arasam da ulaşmak guc çekecez bitene kadar el mahkum mahvediyor beni igrenc bi hap

200mg olani sabah akşam içiyorum kafama göre ezcaneye gidip vajinali alsam hangi dozda denkliycem siz nasil kullaniyonuz bi diyin bakalim

Progestan değil mi.ben de 200 mg kullanıyorum hem ağızdan hem vajinal kullanılıyor. Bana vajinal al erken gebelikte daha etkili dedi bir süre aldım midem bulandı kullanırken sonra ağızdan içmeye başladım. Bende şaşırdım öyle olduğuna ama eczacıya ısrarla sordum öyle dedi.

Benimde aynı çok fazla ve kokulu dr söyledim şu anda ilaç vermek için çok erken 3 hafta sonra yazalım dedi.12. Haftadayım. İdrar yollarında enfeksiyon varsa oluyormuş bol su iç diyorlar ama su çözüm değil sanırım çünkü ben kendimi bildim bileli 5-6 lt su içerim günde.

Canim bende 13. Haftamdayim ozellikle doktoruma zarari olur mu diye sordum ama gonul rahatligiyla kullanabilecegimi soyledi.gercekten sadece su icmek cozum degil bende senin soyledigin gibi cok su icmeme ragmen atlatamadim bu durumu.

Bugün ilk dega bende bişy aşerdim böyle resm. Kokusu gitmiyo nası canım çekti kışın olan bişy ama bulduk şükür yedim sonra canım
bida bişy istedi ama hep kış yemekleri sebzelri falan yazın olmayan şeyler

Bulabildikten sonra sorun yok kuzum sen bir de 3 canlisin :)

Internette arastiriyorum bi yerde okusam bi gunde iki limon yenebilir diye buzdolabina isinlanicam salondan 😀 ama yok anacim sadce bi kadina doktoru 2 gunde 1 limon yiyebilirsin demis :( bebegim c vitamini istiyo ben napiyim demi 😊 ama limon asitli mideye zarar fazlasi ve tansiyonu dusurup kani sulandiriyormus. En iyisi ikinciyi yemiyim 😞 suan cok huzunluyum

Ahh kiyamam canim ya doktorunun arasına ya asariyosun sonuçta bekletilmez de :)) bebisin saglikli beslenmeye önem veriyor yerim onu :))

Limonu bizzat bebek asertirmis diye okudum biyerde. C vitamini gereksinimi olurmus. Canin mi cekiyo aseriyor musun? Canimin cektiklerini ekarte edebiliyorum ama aserince gozum donuyo zarari olmadikca sen de ye tatlim kilo bu elbet erir :))

Can çekmesi değil cnm. Bu hamileligimde herşeye as erdim desem yalan değil deli gibi canim istedi azcik sadece tadimlik hep. Tadimlik aldim eşime götür dedim o da mideye götür dedim sahip hop ekarte etti zaten. Can çekmesi hallolur da as erme çok sikinti .

Can çekmesi değil cnm. Bu hamileligimde herşeye as erdim desem yalan değil deli gibi canim istedi azcik sadece tadimlik hep. Tadimlik aldim eşime götür dedim o da mideye götür dedim sahip hop ekarte etti zaten. Can çekmesi hallolur da as erme çok sikinti .

Esler sagolsun kalanlari yok etmede ciddi basarilari var 😊😊

Ahh kiyamam canim ya doktorunun arasına ya asariyosun sonuçta bekletilmez de :)) bebisin saglikli beslenmeye önem veriyor yerim onu :))

Kendimi peynirle avuttum gecti asermem :)) bebisim boyle devam etsin o zaman 😊😊

kızlar geçen doktor bana bir test söyledi adını unuttum ama Amerikada yapılıyormuş anneden kan örneği alınıp yollanıyormuş eğer bu testi yaparsan 2li 3lü 4lü ye gerek yokmuş çünkü hepsinde yanılma payı varmış bunun güvenilirliği %99 muş ücreti biraz pahalı 2300 tl doktor karar verin bir sonraki randevuya kadar ona göre 2li yada bunu yaptıracağız şimdi eşimle konuşuyoruz karar vermeye çalışıyoruz.Siz hiç duydunuz mu? ben daha önce duymuştum bir arkadaşımdan ama bütün hastanelerde yok galiba ??

Benim bi arkadasim yaptirmisti. Doktoru bahsetmis bu testten.yeni cikan bir testmis. Ikili uclu testten farkliymis. Turkiyeye de gelebilir 2li 3lu test gibi rutin bir test olabilir, Odeyebilecek durumdaysaniz tavsiye ederim demis. Sanirim bursadaydin sende .arkadasimin doktoru ART de prof. Osman Hocaydi. Soyadini hatirlayamadim. Testi onun araciligiyla yaptirmisti.

Deme yaa hic öyle bir şey demedi ya dr kizimda jel seklinde olani kullaniyordum ben vajinal olani o şekilde biliyorum yoksa bunun sadece hap oldugunu vajinalinin farkli oldugunu sanıyordum biyasima daha girdim hahaha sinirden gülüyorum bosa mi cekiyorum bunca sıkıntıyi hey yarabbm:)
Smdi fitil gibi sabah aksam aynı zikkimi iceri atti mi bitecek mi olay hiç sormaya ugrasmiim böyle yapaym madem. Ay allah razı olsun dua edicem valla sana

Bende fitil olarak kullaniyorum. Hic yan etkisini gormuyorum. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkisi daha az demisti.

Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz

Peki sende pıhtılaşma var mıydı canım? Daha önceki gebeliğinde kullandın mı bu arada bendd pkoluyum metformin kullandın mı sende ?

Tatlım liseden beridir pkosluydum 2012 de azmettim 30 kg verdim ondan sonra herşey duzeldi, kan pihtilasmam yok önlem amaçlı devam ediyoruz. 11 sene bilumum ilaç kullandım sol yumurtaligimda tembellik oluştu ama dedigim gibi ben sıfatı kilo vermekte buldum

Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz

Hayırlı yolculuklar amman dikkat et bacaklari yüksek tutmaya çalış bizde bugün antalyaya gitcez hoş 2 saat sürmüyor bile ama olsun yastıklar hazir :)

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize bulantısız şeker tadında bir bayram diliyorum
hayırlı bayramlar olsun şimdiden.
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
ben çok heyecanlıyım:62:

Back
X