2015 Şubat Anneleri

Günaydın mutlu göbüşler :) Perşembe günü 7 saat otobüs yolculuğu,dün de 12 saat otomobil yolculuğu yaptım ama çok şükür bi sıkıntım olmadı,sadece yoruldum doğal olarak :) zaten doktorumda sıkıntı yok gidebilirsin demişti..kocaeli'me kavuştum çok şükür :rolleyes:

Gunaydin, :) iki gundur sivilceler sondu bayrama temiz cikiyorum derken, gece kalktim abdest almaya agzimi acamadim aynaya bi baktim saka gibi dudagim sismis ucuk cikar gibi ama ucuk degil :( hemen esime gosterdim oda korktu acayip sismis noldu ne yedin ne ictin ilac mi alerji yapti dedi ama yok. 3 Gundur is guc derken cok yoruldum yorgunluktan olur mu acaba?!! :( yarina gecse keske

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın mutlu göbüşler :) Perşembe günü 7 saat otobüs yolculuğu,dün de 12 saat otomobil yolculuğu yaptım ama çok şükür bi sıkıntım olmadı,sadece yoruldum doğal olarak :) zaten doktorumda sıkıntı yok gidebilirsin demişti..kocaeli'me kavuştum çok şükür :rolleyes:

Ay ne guxel memleket gibisi yok valla, iyi tatiller, iyi bayramlar :)

:)) afiyet olsun tuzla limon birbirini dengeler herhalde. Limon c vitamini bende çok tuketiyorum valla.

Oglumda nasil cnm eksi istiyor kalktim 4 tane limonu soydum tuzsuz mussuz yedim :) dunde aldim valla gene yiyecem :)

Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz
Hayırlı yolculuklar tatlım. Bulantı her sabah bende de var kuru kuru öğrüyorum ama çıkarmıyım diyekırk takla atıyorum. Yoksa agzım zehır gıbı oluyor. Tez zamanda gececek az kalı.
Gunaydin, :) iki gundur sivilceler sondu bayrama temiz cikiyorum derken, gece kalktim abdest almaya agzimi acamadim aynaya bi baktim saka gibi dudagim sismis ucuk cikar gibi ama ucuk degil :( hemen esime gosterdim oda korktu acayip sismis noldu ne yedin ne ictin ilac mi alerji yapti dedi ama yok. 3 Gundur is guc derken cok yoruldum yorgunluktan olur mu acaba?!! :( yarina gecse keske

Ya vcnm dr a sordun mu bırsey alerjı de yapabılır. Hamıelıgınde çok sıvılce cıksrtan ınsanlar var ama bı dr a da sor istersn cnm.

Yorgunluktan olacağını sanmam ya bence bi eczaneye falan sor hamilelerin kullanacagı bi krem flan verir belki yada acile git ama orda bakmazlar herlade

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese gunaydın. Hayırlı arifelerimiz olsun. Keşke bugun bari oruç tutabilseydik. Rabbim büyüktür inşallah tez zamanda ödemek nasip olur borçlarımızı. Yine bulantıyla uyandık ama farkettım şiddeti bayya azaldı. Bugun 12+0 olduk yani 13. Haftaya adım attık hayırlısı ile. Karnım çıktı amaçok degil yayık bi göbeğim var şuan. Birazkalçalar genişledi. Yarın bayram bugun telaş çok. Hepinize saglıklıgunler dılrım.

sevgıler...

Gunaydin tatli anneler ve minik bebisleri
Nasilsiniz? Simdiden guzel bayramlar olsun hepimize.
Kaynanada midem bulanmiyor diyordum ama gecti o da. Dunden beri fenayim. Peynir ekmek yiyorum sadece. Ekmk yedikten sonra da garip bir tat oluyor agzimda uff
Yolda olanlara kolay yolculuklar diliyorum.
Biz de yarin anneme gecicez cok sukur.

hafif kasık ağrınız oluyor mu,Allahım hayırlısıyla şubat geliverseydi...

Canim stresten de olur ama anormal biseyse bayram girmeden git doktora en iyisi. Hamilelikte garip seyler gelir hep basa zaten

Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz
Varmissinizdir artik.
Canim daha once de yazdim doktorum yola sabit durmaktan kramp girer yola cikmadan magnezyum ic dedi. Al bir eczaneden toz seklinde oluyor donus yolunda ic. Ben faydasini gordum

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize bulantısız şeker tadında bir bayram diliyorum
hayırlı bayramlar olsun şimdiden.
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
ben çok heyecanlıyım:62:

Günaydın sanada hayırlı bayramlar canım

Oglumda nasil cnm eksi istiyor kalktim 4 tane limonu soydum tuzsuz mussuz yedim :) dunde aldim valla gene yiyecem :)

vay arkadaş nedir bu limon sevdası yahu herkes limon yiyor :1:
ben koklamakla yetiniyorum yalayamıyorum bile:25:

hafif kasık ağrınız oluyor mu,Allahım hayırlısıyla şubat geliverseydi...

Adet donemınde ksık agrısı olur dedı benım ıkı gun adet gıbı agrıdı sancılı gecer adetlerım rahım terslıgındendolayı. Dr sordum dun her adet donemı bırıkı gun kasık agrısı olacak dedı.

:-:-) patronlardan çok çekince iyi Patron oluyorsun. Gel alayım seni de işe ama bizim iş ömür bitirir.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri eski kıyafet gitmedim hiç.direkt bol şeyler aldım.şimdide hamile kıyafeti alıyorum.zaten hergün bir kilo alıyorum.

Yaa ben hic kilo almadim hatta verdim.. uzuldum basta ama normal dediler ilerde bol bol alcaksin zaten dediler.. ama yinede pantolonlarim falan daraldi bide gomleklerimin dugmeleri surekli firar edio :)

Benim bi arkadasim yaptirmisti. Doktoru bahsetmis bu testten.yeni cikan bir testmis. Ikili uclu testten farkliymis. Turkiyeye de gelebilir 2li 3lu test gibi rutin bir test olabilir, Odeyebilecek durumdaysaniz tavsiye ederim demis. Sanirim bursadaydin sende .arkadasimin doktoru ART de prof. Osman Hocaydi. Soyadini hatirlayamadim. Testi onun araciligiyla yaptirmisti.

Bende fitil olarak kullaniyorum. Hic yan etkisini gormuyorum. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkisi daha az demisti.

Evet canım Bursadayım pembe mavide yapıyorlar bu testi bende prda yaptırmayı düşünüyorum

Gözünaydın. Serin mi bari?

Yaa arkadaslar bende hersey normaldi simdi akintinin icinde kirmizi ufak moktaciklar var demondendir üç defa peceteye geldi korkuyorum normal mi dr da bulamam pazar ve bayramda

Yaa arkadaslar bende hersey normaldi simdi akintinin icinde kirmizi ufak moktaciklar var demondendir üç defa peceteye geldi korkuyorum normal mi dr da bulamam pazar ve bayramda

Kotu bisey degildir ins ama progestan falan baslaman gerekir belki bence git doktora bulamaz misin acilde ya da doktorunu ara. Kahverengi neyse de kirmizi korkutur insani

Yaa ben hic kilo almadim hatta verdim.. uzuldum basta ama normal dediler ilerde bol bol alcaksin zaten dediler.. ama yinede pantolonlarim falan daraldi bide gomleklerimin dugmeleri surekli firar edio :)

Arkadasım 85 kilo ile hamile kalmış altı aylık şu anda 2 kg almış bebek 700 gr. Dertlendi almıyorum diye doktora gitti. Dr demiş kilon fazla ondan almadın merak etme daha çok alırsın demiş.
Ben ondan 12 kg Zayıftım 3 ayda geçtim onu. Ve kız bir oturuşta 10 Halley yiyormuş

Back
X