- 17 Haziran 2014
- 844
- 723
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın mutlu göbüşler :) Perşembe günü 7 saat otobüs yolculuğu,dün de 12 saat otomobil yolculuğu yaptım ama çok şükür bi sıkıntım olmadı,sadece yoruldum doğal olarak :) zaten doktorumda sıkıntı yok gidebilirsin demişti..kocaeli'me kavuştum çok şükür![]()
:)) afiyet olsun tuzla limon birbirini dengeler herhalde. Limon c vitamini bende çok tuketiyorum valla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı yolculuklar tatlım. Bulantı her sabah bende de var kuru kuru öğrüyorum ama çıkarmıyım diyekırk takla atıyorum. Yoksa agzım zehır gıbı oluyor. Tez zamanda gececek az kalı.Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz
Gunaydin, :) iki gundur sivilceler sondu bayrama temiz cikiyorum derken, gece kalktim abdest almaya agzimi acamadim aynaya bi baktim saka gibi dudagim sismis ucuk cikar gibi ama ucuk degilhemen esime gosterdim oda korktu acayip sismis noldu ne yedin ne ictin ilac mi alerji yapti dedi ama yok. 3 Gundur is guc derken cok yoruldum yorgunluktan olur mu acaba?!!
yarina gecse keske
Gunaydin, :) iki gundur sivilceler sondu bayrama temiz cikiyorum derken, gece kalktim abdest almaya agzimi acamadim aynaya bi baktim saka gibi dudagim sismis ucuk cikar gibi ama ucuk degilhemen esime gosterdim oda korktu acayip sismis noldu ne yedin ne ictin ilac mi alerji yapti dedi ama yok. 3 Gundur is guc derken cok yoruldum yorgunluktan olur mu acaba?!!
yarina gecse keske
Canim stresten de olur ama anormal biseyse bayram girmeden git doktora en iyisi. Hamilelikte garip seyler gelir hep basa zatenGunaydin, :) iki gundur sivilceler sondu bayrama temiz cikiyorum derken, gece kalktim abdest almaya agzimi acamadim aynaya bi baktim saka gibi dudagim sismis ucuk cikar gibi ama ucuk degilhemen esime gosterdim oda korktu acayip sismis noldu ne yedin ne ictin ilac mi alerji yapti dedi ama yok. 3 Gundur is guc derken cok yoruldum yorgunluktan olur mu acaba?!!
yarina gecse keske
Varmissinizdir artik.Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize bulantısız şeker tadında bir bayram diliyorum
hayırlı bayramlar olsun şimdiden.
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
ben çok heyecanlıyım![]()
Oglumda nasil cnm eksi istiyor kalktim 4 tane limonu soydum tuzsuz mussuz yedim :) dunde aldim valla gene yiyecem :)
hafif kasık ağrınız oluyor mu,Allahım hayırlısıyla şubat geliverseydi...
Yaa ben hic kilo almadim hatta verdim.. uzuldum basta ama normal dediler ilerde bol bol alcaksin zaten dediler.. ama yinede pantolonlarim falan daraldi bide gomleklerimin dugmeleri surekli firar edio :):-patronlardan çok çekince iyi Patron oluyorsun. Gel alayım seni de işe ama bizim iş ömür bitirir.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri eski kıyafet gitmedim hiç.direkt bol şeyler aldım.şimdide hamile kıyafeti alıyorum.zaten hergün bir kilo alıyorum.
Benim bi arkadasim yaptirmisti. Doktoru bahsetmis bu testten.yeni cikan bir testmis. Ikili uclu testten farkliymis. Turkiyeye de gelebilir 2li 3lu test gibi rutin bir test olabilir, Odeyebilecek durumdaysaniz tavsiye ederim demis. Sanirim bursadaydin sende .arkadasimin doktoru ART de prof. Osman Hocaydi. Soyadini hatirlayamadim. Testi onun araciligiyla yaptirmisti.
Bende fitil olarak kullaniyorum. Hic yan etkisini gormuyorum. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkisi daha az demisti.
Günaydın mutlu göbüşler :) Perşembe günü 7 saat otobüs yolculuğu,dün de 12 saat otomobil yolculuğu yaptım ama çok şükür bi sıkıntım olmadı,sadece yoruldum doğal olarak :) zaten doktorumda sıkıntı yok gidebilirsin demişti..kocaeli'me kavuştum çok şükür![]()
Gözünaydın. Serin mi bari?
Yaa arkadaslar bende hersey normaldi simdi akintinin icinde kirmizi ufak moktaciklar var demondendir üç defa peceteye geldi korkuyorum normal mi dr da bulamam pazar ve bayramda
Yaa ben hic kilo almadim hatta verdim.. uzuldum basta ama normal dediler ilerde bol bol alcaksin zaten dediler.. ama yinede pantolonlarim falan daraldi bide gomleklerimin dugmeleri surekli firar edio :)