2015 Şubat Anneleri

Pff ya çok garip gelecek belki ama kimseye soyleyemiyorum size söylemek istedim. Annem 15 gündür neredeyse bizde ve ben onun artik gitmesini istiyorum huzurunu bozuyor ya. Annem çok daginik ve pasakli. Ben de titizim biraz keza Esim de bu titizlige alisik. Bugün kardeşim evci iznine cikti gittik aldik annemle. Bizde eşimin aile ziyaretinden ancak döndük. Off ev almus bahsini gitmiş bir mutfak toplu biraz. Allahim ya bir de zile bastik duymadilar kirk saat anahtara ara bul içeri girdik biri kulaklikla müzik dinliyor öbürü yatmis TV izliyo kiz kardeşim uyuyo. Ya hamile olduğum için mi yoksa evimde kimsenin kalmadigi rahatligi olduğu için mi çok rahatsız oldum bi de duymuyomusunuz zile onca bastim diyorum annem aaa duymadik gibi rahat bi ses tonu kesimde mal gibi yüzüme bakti. Hakli aynisini kaynanam yapsa bende bakarim. Off deliricemm. Oglanin doğum günü 13 ağustos. Bu duruma daha fazla dayanamam ben sanirim doğum gününden vazgecicem. Tahammulum bitti korkuyorum TSH yükseliyor sinirlenince. Ve sinirini zor zaptediyorum sinir değilde öfke gibi. Ne yapayim ya kozlar bi akil verin bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pff ya çok garip gelecek belki ama kimseye soyleyemiyorum size söylemek istedim. Annem 15 gündür neredeyse bizde ve ben onun artik gitmesini istiyorum huzurunu bozuyor ya. Annem çok daginik ve pasakli. Ben de titizim biraz keza Esim de bu titizlige alisik. Bugün kardeşim evci iznine cikti gittik aldik annemle. Bizde eşimin aile ziyaretinden ancak döndük. Off ev almus bahsini gitmiş bir mutfak toplu biraz. Allahim ya bir de zile bastik duymadilar kirk saat anahtara ara bul içeri girdik biri kulaklikla müzik dinliyor öbürü yatmis TV izliyo kiz kardeşim uyuyo. Ya hamile olduğum için mi yoksa evimde kimsenin kalmadigi rahatligi olduğu için mi çok rahatsız oldum bi de duymuyomusunuz zile onca bastim diyorum annem aaa duymadik gibi rahat bi ses tonu kesimde mal gibi yüzüme bakti. Hakli aynisini kaynanam yapsa bende bakarim. Off deliricemm. Oglanin doğum günü 13 ağustos. Bu duruma daha fazla dayanamam ben sanirim doğum gününden vazgecicem. Tahammulum bitti korkuyorum TSH yükseliyor sinirlenince. Ve sinirini zor zaptediyorum sinir değilde öfke gibi. Ne yapayim ya kozlar bi akil verin bana.

Herkesin kendi duzeni ona alisinca tahmmul siniri 1hafta oluyo sonra delleniyor insan ister istemez bir bahane uydur dogumgununu erkene cek anneler asiri alingan oluyor bazen yapcak yok dogumda gene gelip yardimci olacak onlar dimi sakin ol derin derin nefes al hamilelikten hersey bebisi dusun :))

Sabretmekten başka ne yapabilirsin ki canım,bir şey de söyleyemezsin misafir sonuçta..epey zaman daha var gerçi,dua edelim sana Allah yardımcın olsun inşallah,bak şimdi ezanda okunuyor,amiiiinn :)

Benim bebeğim içerde erken uyanıyor sanırım beni de uyutmuyor.
Kv köyüne geldik 15 kişi var evde herkes fosur fosur uyuyo.mutfakta bilenuyuyan var çok acıktım.

Kayganayi dolduran gorumce var benim sen kaynanalik yapamiyon edemiyon diyen :)) valla onyapan larin yaptigini dusunup sinir hastasi olacam yaslanacam yuzum kiris kiris olacam neden bos neden o yuzden salliyorum cokta tinnnnnnnn diyorum ona firsat verip emeline ulastirmiyorum Allah sifa versin gonlune deyip geciyorum. :)))) kocam beni anlasin o sevsin yeter gerisi hikaye Anamin en kiymetli sozu esin seni bas ustunde tutarsa vezirsin esin seni ayak altinda tutarsa rezilsin :-)

sallamamakla çok iyi ediyosun kaynana tamamda görümceye ne oluyoo bende sallamıyom kızzz ama eşimde bilsin böle şeyleri karşılarında iyilik meleği yok kuzum allahtan eşim çok düşkündür bize bide uzağız ohhh en güzeli valla e madem onlar kendini akıllı sanıyor karşıdakininde kendilerinden akıllı olduğunu bilsinler :))) :34:

Bestecim telefonunun uygulamasında 12. Hafta için boyle bir yazi var. Koku felan yoksa ve renksizse dert etmeye gerek yok sanirim.

Eklentiler

• $1406614403819.webp
    $1406614403819.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 33

anlatsan canım hani kırmadan anneciğini ne olursa olsun annendir tamam çok haklısın banada yapılsa sinirlenirim elbette en azından uyar bak benim kayınvaldemlerde öyleydi kızları denize girer hergün banyo kum içinde mayolar bi tarafta çok öfkelenmiştim ama konuştum sonra yapmadılar anne biraz ortalığı topla benim için sorun yok ama sonuçta eşim var dee bak bakalım o zaman tepkisi ne olcek şimdi öfkelisin ama onlar gidincede üzüleceksin öyle oluyor genelde sakın ama sakın kırma hep içinde kalır

Canim yalnizliga alisiyor insan. Kendi düzenin içinde değişiklikler olduğunda boyle olmamali diyorsun anliyorum ama ailemi kiracagim diye de korkuyor insan. Bencede tatli dille söylemeye calis olmuyorsa da yapacak birşey yok biraz sabredersen hem için rahat olucak hem düzenine kavuscaksin. Zaten bu sinir olayi bende de var hiçbirşey beğenmiyor herşeye kiziyorum. Birkaç gündür daha iyiyim gerçi çok şükür. Dua ediver istersen sakinleşmek için canim.

Bestecim telefonunun uygulamasında 12. Hafta için boyle bir yazi var. Koku felan yoksa ve renksizse dert etmeye gerek yok sanirim.

Ayy canimsin icime su serptin... Bende bayram oldugundan hic bir eczanede bulamadim testi, baya takmistim kafama, resmen stres oldum:(

Çok tesekkurler şimdi dahassakinim. Oğlumun doğum gununu iptal ettik. Nedeni annem değil tabi oğlumun çok harreket ettiğinde göbeği çok ağrıyor çok çabuk yoruluyor yürürken hep göbeğim diyor. Evdeyse hiç sıkıntı yok. Birbobreği aşağıda meshaneye yakın. Cerrahi bir durum yok. Çocuk nefrolojı prof bulduk işin ehli. Muayenesi ve tetkikler biraz pahaluı. Sabsh yimne göbeğim ağrıdı diye uyandıbende çok ağladım. O dr dan randevu aldık eşime de dedim. Dogum gunu için harcayacağım parayı dr için harcayacğımyapmıyorum dedim. Bir pasts alıpevde kutlayabiliriz kendimiz fazlasına gerekyok. Şu anda benim açımdan kutlanacak birsey yok. Öncelik onun saglıgı. Sizde dua edınarkadaslaer inşallah kötu bır durum söz konusu değildir. Taş vardı oda yok tatlıller yaptırdık gecen gece usg ıle bakıldı temız.eee neden bu çocuk çok oyun oynayınca gobegı ağrıyobazen aglıyo acıyo dıyedr gıdıyoruz bırsey yok ıdrar yolları temız. Düşündükçe deli oluyorm.

öylede canım onu sallama bunu sallama ben dert edip kafama takmam ama içim soğuyo böle yapınca ben hiç yüz vermiyorum canım sonra astarını ister onuda biliyorum bak seninkide yapıyomuş bide iyi demişsin ona iyi olan ikiyüzlü olmaz :))) ben zaten bişey demedim eşim deyince susuverdi sultane hanım sanki kocama onu aradığımı demiycem iyi oldu aradığımı sölemeseydim eşimin bi kulağından girer diğerinden çıkardı analarının rollerini görünce susuveriyolar :))) :8:

Nedir biz gelinlerin kaynanalardan çektiği :( benimkinin yaptiklarini yazsam kitap olur .takmicam diyorum ama ister istemez tahammül sınırını zorluyor.

Çok tesekkurler şimdi dahassakinim. Oğlumun doğum gununu iptal ettik. Nedeni annem değil tabi oğlumun çok harreket ettiğinde göbeği çok ağrıyor çok çabuk yoruluyor yürürken hep göbeğim diyor. Evdeyse hiç sıkıntı yok. Birbobreği aşağıda meshaneye yakın. Cerrahi bir durum yok. Çocuk nefrolojı prof bulduk işin ehli. Muayenesi ve tetkikler biraz pahaluı. Sabsh yimne göbeğim ağrıdı diye uyandıbende çok ağladım. O dr dan randevu aldık eşime de dedim. Dogum gunu için harcayacağım parayı dr için harcayacğımyapmıyorum dedim. Bir pasts alıpevde kutlayabiliriz kendimiz fazlasına gerekyok. Şu anda benim açımdan kutlanacak birsey yok. Öncelik onun saglıgı. Sizde dua edınarkadaslaer inşallah kötu bır durum söz konusu değildir. Taş vardı oda yok tatlıller yaptırdık gecen gece usg ıle bakıldı temız.eee neden bu çocuk çok oyun oynayınca gobegı ağrıyobazen aglıyo acıyo dıyedr gıdıyoruz bırsey yok ıdrar yolları temız. Düşündükçe deli oluyorm.

Çok geçmiş olsun cnm inşAllah hiç bir sorun yoktur gelip geçici birşeydir Allah yardımcınız olsun sağlık ne kadar önemli böyle zamanlarda daha net anlıyoruz ve inşAllah hepimizin bebeği de sağlıklı bir şekilde tastamam dünyaya gelir oğlun için duacıyım 🙏

Blackberry34 ve diğer arkadaşlar merhaba ben uzun süredir takip ediyorum kayıt oldum :16: sat 15 Mayıs bdt 19/02/2015 11. Haftamdayım bebeğimin kalp atışını 6+4 de duydum daha gitmedim 14. Haftamda gitmei düşünüyorum ilk hamileliğim 22 yaşında sosyal hizmt lisans son snıf öğrencisiyim benide aranıza alın :43: :54: ilgili arkadaştan beni listeye almasını rica ediyorum :40:

Nedir biz gelinlerin kaynanalardan çektiği :( benimkinin yaptiklarini yazsam kitap olur .takmicam diyorum ama ister istemez tahammül sınırını zorluyor.

Biz yakin degiliz kaynanaya ama iki yil sonra yakinlasabiliriz valla hayirlisi diyelim hic dusuuyorum onlar hakkinda konusmuyorum dusununce istemsiz geriliyormusum sonu malum esime patliyormusum bolca kursa gitti sakinlestim ders calistim onlar hic aklima gelmedi bile senede 1 ay yakin temas gorusuyoruz onada rabbim kolaylik veriyo sukur onlarin yaptiklarini anip gunahlarini niye alayim benimki bana fazla zaten :)))

Blackberry34 ve diğer arkadaşlar merhaba ben uzun süredir takip ediyorum kayıt oldum :16: sat 15 Mayıs bdt 19/02/2015 11. Haftamdayım bebeğimin kalp atışını 6+4 de duydum daha gitmedim 14. Haftamda gitmei düşünüyorum ilk hamileliğim 22 yaşında sosyal hizmt lisans son snıf öğrencisiyim benide aranıza alın :43: :54: ilgili arkadaştan beni listeye almasını rica ediyorum :40:

Merhaba hosgeldin senle ayni gün dogum yapcaz gibi görünüyo nasil geciyor hamileligin var mi bi sikintin bu yadigin bilgileri black ozel mesaj at istersen aeo.:3:

Merhaba hosgeldin senle ayni gün dogum yapcaz gibi görünüyo nasil geciyor hamileligin var mi bi sikintin bu yadigin bilgileri black ozel mesaj at istersen aeo.:3:

Merhaba güzel anne :nazar: sıcak davranışın için teşekkürler aynı gün doğuracakmışız ay çok heyecanlı benim zor geçiyor bulantı mide kazıntısı :( 63 ile hamiş kaldım almadım tabi daha erken almak için. Senin nasıl gidiyor adım cahide benim:49: ve özel mesaj için 25 cvp yazmam gerekiyormuş bugün açtım o kadar cevap yazmamadım. :):50:

Merhaba güzel anne :nazar: sıcak davranışın için teşekkürler aynı gün doğuracakmışız ay çok heyecanlı benim zor geçiyor bulantı mide kazıntısı :( 63 ile hamiş kaldım almadım tabi daha erken almak için. Senin nasıl gidiyor adım cahide benim:49: ve özel mesaj için 25 cvp yazmam gerekiyormuş bugün açtım o kadar cevap yazmamadım. :):50:

ne demek rica ederim burda herkes kardes gibi zaten:29: ben ailemden cok uzaktayim iste burda teselli buluyorum. ben hicbir sikinti yasamadim mide bulantisi kusma nedir bilmiyorum yani aynen eskisi gibi hayatima devam ediyorum hic kilo almadim istahim yerinde sunada 55 kg dayim karnim falanda cikmadi :21: benim adimda süreyya memnun oldum:38:

ne demek rica ederim burda herkes kardes gibi zaten:29: ben ailemden cok uzaktayim iste burda teselli buluyorum. ben hicbir sikinti yasamadim mide bulantisi kusma nedir bilmiyorum yani aynen eskisi gibi hayatima devam ediyorum hic kilo almadim istahim yerinde sunada 55 kg dayim karnim falanda cikmadi :21: benim adimda süreyya memnun oldum:38:

Süper :45: zaten daha olmaz benimde geçer inşallah bende memleketimdn uzağım yurt dışı değil ama şehir olarak uzak. Yani gurbetçiyim .inşallah güzel bi hamilelik ve doğum geçiririz ben epidural normal doğum istiyorum tabi o an rüne olur Allah bilir.:54::49:

Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. SAT 15 Mayıs Şükürler olsun bugüne kadar mide bulantısı yada baş dönmesi gibi bir sıkıntım olmadı progestan kullanıyor olmama rağmen. Ama sürekli uykum var. Umarım hepimiz kolaylıkla ve keyifle geçiririz bu günlerimizi ve sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları:1:

Back
X