- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Pff ya çok garip gelecek belki ama kimseye soyleyemiyorum size söylemek istedim. Annem 15 gündür neredeyse bizde ve ben onun artik gitmesini istiyorum huzurunu bozuyor ya. Annem çok daginik ve pasakli. Ben de titizim biraz keza Esim de bu titizlige alisik. Bugün kardeşim evci iznine cikti gittik aldik annemle. Bizde eşimin aile ziyaretinden ancak döndük. Off ev almus bahsini gitmiş bir mutfak toplu biraz. Allahim ya bir de zile bastik duymadilar kirk saat anahtara ara bul içeri girdik biri kulaklikla müzik dinliyor öbürü yatmis TV izliyo kiz kardeşim uyuyo. Ya hamile olduğum için mi yoksa evimde kimsenin kalmadigi rahatligi olduğu için mi çok rahatsız oldum bi de duymuyomusunuz zile onca bastim diyorum annem aaa duymadik gibi rahat bi ses tonu kesimde mal gibi yüzüme bakti. Hakli aynisini kaynanam yapsa bende bakarim. Off deliricemm. Oglanin doğum günü 13 ağustos. Bu duruma daha fazla dayanamam ben sanirim doğum gününden vazgecicem. Tahammulum bitti korkuyorum TSH yükseliyor sinirlenince. Ve sinirini zor zaptediyorum sinir değilde öfke gibi. Ne yapayim ya kozlar bi akil verin bana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.