2015 Şubat Anneleri

Ben üç gün önce acilden iğne yapmak içn gitmştim doktra çikokata falan yemedim yinede elleri ve ayaklarını sallıyolardı deli gibi:))) çok komikler yaa bana çok komik geliyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet komıkler gercekten . ben doktordan cıkınca sapşalım benım dıye sevdım karnımı. ayaklarıyla kendını yukarı hoplatıp kafasını vuruyo oraya buraya :

Günaydın
Bende hazım sorunu oluyo sizlerin de böyle mi

Bende de var canım hazırmsızlık. Yediğimi öğütemiyorum. Soda falan pek kar etmedi ben çareyi sakız çğnemekte buldum. Mideyi çalıştırdığı için çiğneme dürtüsü asit salgılattırıyor böylece hazmedikiyor midedeki yiyecekler tavsiye ederim. Benim kurtarıcım oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun erken öğrenmişsin maşallah.beni 16.haftada çağırdı doktor ama cinsiyeti için heyecanlı değilim sağlıklı olsunda.hiç bebeğini hissediyomusun sen ? ben 2 haftadır sertlik şeklinde hissediyordum 3-4 gündür hissedemedim bugün dayanamadım bebeğin kalp atış sesi cihazını sipariş verdim valla :1: senin içine erkek mi doğuyodu bu arada :1:

coooooooooooook teşekkür ederim :) benım ıcıme hep kız doguyodu canım. hatta erkek dıyınce adam emınmısınız dıye bıle sordum :) hala da ınanamıyorum:) ben daha hıc hıssetmedım bebegı. halbukı kıpır kıpr sureklı hopluyor, zıplıyor. doktor 20. haftadan sonra hıssedersın dedı. cıhazı ne kadar sıpariş ettın ?

kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.

Gözün aydın canım inş çok sağlıklı ve güzel bir kızın olur kız evlatlar çok tatlıdır babaya çok düşkündür bide benimki anne kardeşime ben bakıcam diyor :)

Kızlar kaç gündür kimse yoktu bi gün bakmadım maşallah arayı kapatmışsınız herkesten alıntı yapmak zor o yüzden doktordan güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın doktora gideceklerin Allah yardımcısı olsun 🙏 bende bugün denedim bakalım previti sabah almadım bakalım bulantı ondan mıymış diye? Ama vitamin kullanıp elevit, decavit , previt türevi bulantısı olanlar oldu mu aranızda?

canım ordaki 2 doktorun adıda elif hangisi:)) 12 hafta muaynende sadece ultrasonla mı bakıldı ,ense kalınlığına falan bakılıyormuş 2 li test yaptırmasanda öyle diyorlar senin nasıl oldu

soyadı bağlam veya ona benzer bişey sanırım.
biz 10 haftalığız daha erken herhalde ama zaten yaptırma taraftarı değilim kötü bişey duyup doğuma kadar stress yaparım diye korkuyorum.

yok ben çok mızmız ağlak biriyım. hiç yanımdan ayrılmayacak hep dibimde duracak. yaptığımın yanlış olduğunu bılıyorum ama duramıyorum çok yapışkanım. hadı eskıden bır derece ıdare edıyordum ama hamılelıkte daha hassas oldum ıyıce sıkıntıya soktum adım attırmıyorum.

Hehe ah canım ya bende öyleyim aslında bugün gitti yine söylemiyorda nereye gittiğini bende ayrılamam ondan pek bensiz bi yere gitsinde istemem iki senelik evliyiz hâlâ öyleyim ama eskiden saha beterdim nefes aldırmazdım ona zamanla geçiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehe ah canım ya bende öyleyim aslında bugün gitti yine söylemiyorda nereye gittiğini bende ayrılamam ondan pek bensiz bi yere gitsinde istemem iki senelik evliyiz hâlâ öyleyim ama eskiden saha beterdim nefes aldırmazdım ona zamanla geçiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok benım pek gecmıyor yedı yıllık evlıyım ama çocuk olunca degısır her sey daha gormezsın eşini dıyorlar. varsa yoksa çocuk.

coooooooooooook teşekkür ederim :) benım ıcıme hep kız doguyodu canım. hatta erkek dıyınce adam emınmısınız dıye bıle sordum :) hala da ınanamıyorum:) ben daha hıc hıssetmedım bebegı. halbukı kıpır kıpr sureklı hopluyor, zıplıyor. doktor 20. haftadan sonra hıssedersın dedı. cıhazı ne kadar sıpariş ettın ?

evet bende 11 .haftada gitmiştim en son o yüzden ne durumda bilemiyorum bide benimki tüp bebek olduğu için yaşıyomu aman bişeymi oldu demekten hiçbi işime odaklanamıyorum vallahi.g.gidiyordan 80 tl indirimdeydi sipariş verdim cumartesiye kadar elimde olur inşallah işe yarar..benim istediğim kız ama içime doğan erkek :1:

Gözün aydın canım inş çok sağlıklı ve güzel bir kızın olur kız evlatlar çok tatlıdır babaya çok düşkündür bide benimki anne kardeşime ben bakıcam diyor :)[/QUOTE

teşekkür ederim. bana düşkün olsun ama.

ahahaa sanmam kız babaya aşıktır canım benim kız 3 aylıkken bile ağız kulaklarda babaya şaşkaloz şaşkaloz bakıyordu komik olcak ama inanırmısın hala ağlarken baba diye ağlıyor zilloş :))

ahahaa sanmam kız babaya aşıktır canım benim kız 3 aylıkken bile ağız kulaklarda babaya şaşkaloz şaşkaloz bakıyordu komik olcak ama inanırmısın hala ağlarken baba diye ağlıyor zilloş :))

:)) ooo valla ben çok kıskanırım hele de baba diye ağlarsa. bizim kesin öyle olur çünkü eşim çocuklarla cok ıyı anlaşıyor. kendı yegenlerım bıle benden cok onu sevıyorlar. anne olma avantajımı kullanırım belkı.

evet bende 11 .haftada gitmiştim en son o yüzden ne durumda bilemiyorum bide benimki tüp bebek olduğu için yaşıyomu aman bişeymi oldu demekten hiçbi işime odaklanamıyorum vallahi.g.gidiyordan 80 tl indirimdeydi sipariş verdim cumartesiye kadar elimde olur inşallah işe yarar..benim istediğim kız ama içime doğan erkek :1:

hayırlısı olsun cnm. en onmelısı saglık. kız erkek hepsı evlat sonucta:) cıhazda umarım ıstdıgın gıbı cıkar

Back
X