Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1205016
Ekledim mi bilmiyorum böyle görünüyor. Maşallah diyim kızanıma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah canim allah tamamina erdirsin
Ayyyy maşallahhhhEki Görüntüle 1205016
merhaba, hoşgeldin :) iyi dayanmışsın bunca hafta :) allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada meslektaş olacaz![]()
Eki Görüntüle 1205016
Yok artık karından bakar ben 10da gittim karından baktı ama saklandı kasıklarımın arkasında göremedi kemikten dolayı istersen bakim dedi bende olur dedim ondan baktı alttan yoksa karından bakarlar artık kabul etme zaten 13. haftada bebek yukarı cıkıo zaten görmemesi imkansız..
9 haftadan sonra görünüyo ultrasonda
Artık hep karından baktır
Tesekkurler kizlar. Oyle yaptiririm o halde ben de.Karından bakar artık tabi görünüyo çnkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.
Kızlaaaaar bebeklerin biri 12+2 diğeri13 haftalıkmş artık düşük iğnesi vurulmuycam her hafta pruloton mu neydi adı o uok artık sonra premesis vardı onu da istysan kullanma dedi . Dedimki ben hiç iui beslenemiyorum dedim hiç önemli değil doy yeter dedi canın ne istyosa onu ye dedi kraker meyve ne istyosa dedi korkma bebeklere yiyemedğin için zarar olmaz dedi doktora büyün sorularımı sordum bi ay sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı iklzlerde ikili test çok güvenlir olmuyo dedi ama ölçtü yinede ense kalınlğını falan bişylerş herşey norm
al görünüyo dedi biri kız ama diğeri kesin değil onunda kız olma ihtimali var dedi inşallah yanılıyorumdur biri erkektir dedi :) hiç farketmez dedm bende cidden de öyle ama çok çok çok heycanlandım ellerini ve ayaklarını sallayıp duruyolar deli gbi yaaa çok tatlı ve çok komikler:)
Oyyy çok sevindim bebişlerinin sağlıklı olmasına. İğnelerden ilaçlardan da kurtulmuşsun süper haber :) biryerde okumuştum senin bu haftalarında ikiz bebekler birbirlerine dokunmaya çalışırlarmış ne tatlılar yaa :) bakalım prensese kardeş ne gelicek çok heycanlı :)
Ayyy canım teşekkürederim yaa allah senin bebişe de burdaki bebek bekleyen tüm anne adaylaına sağlık versin :) aynen ilaçlardan kurtuldğma çok sevndm
Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum
Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum