2015 Şubat Anneleri

Oyyy kurbaga yavrusuna benziyolardı önceden şimdi insana benzemeye başkadılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bir haftada bile farkediyor. Öyle uzanmış sırtüstü yatıyor keyfi yerinde şaşkının. Kuzenim tutturdu adını Cansın koyaymışım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada cinsiyeti ogrenen arkadaslarin gozleri aydin darisi ogrenemeyenlere:)

Isim dusundunuzmu hic kizlar erkek olursa biz emir arslan olarak karar verdik ama kiz bulamadik isim kiz ismi bulmak dsha zor sanirim:)

merhaba, hoşgeldin :) iyi dayanmışsın bunca hafta :) allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada meslektaş olacaz ;)

Evet gerçekten dayandım çünkü zaman hiç geçmiyor .meslektaş olmamıza sevindim :) ben bebeğim olunca yapmayabilirim mesleğimi sen kaçıncı sınıfsın :49:

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bayram fasli bitmedi daha bizim. Pek giremiyorum.
Bebeklerin fotolarini gordum cok guzel, bence en iyi goruntu bunlar oluyor buyudukce ekrana sigmiyorlar boyle minik cok tatli :)
Herkese bebekleriyle huzurlu geceler diliyorum.

Melike gecmise tam bakamadm ama konyadaym yazmissn hangi doktora gidiyorsn konyada?

Yok artık karından bakar ben 10da gittim karından baktı ama saklandı kasıklarımın arkasında göremedi kemikten dolayı istersen bakim dedi bende olur dedim ondan baktı alttan yoksa karından bakarlar artık kabul etme zaten 13. haftada bebek yukarı cıkıo zaten görmemesi imkansız..

9 haftadan sonra görünüyo ultrasonda
Artık hep karından baktır

Karından bakar artık tabi görünüyo çnkü

Tesekkurler kizlar. Oyle yaptiririm o halde ben de.

kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.

Kızlaaaaar bebeklerin biri 12+2 diğeri13 haftalıkmş artık düşük iğnesi vurulmuycam her hafta pruloton mu neydi adı o uok artık sonra premesis vardı onu da istysan kullanma dedi . Dedimki ben hiç iui beslenemiyorum dedim hiç önemli değil doy yeter dedi canın ne istyosa onu ye dedi kraker meyve ne istyosa dedi korkma bebeklere yiyemedğin için zarar olmaz dedi doktora büyün sorularımı sordum bi ay sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı iklzlerde ikili test çok güvenlir olmuyo dedi ama ölçtü yinede ense kalınlğını falan bişylerş herşey norm
al görünüyo dedi biri kız ama diğeri kesin değil onunda kız olma ihtimali var dedi inşallah yanılıyorumdur biri erkektir dedi :) hiç farketmez dedm bende cidden de öyle ama çok çok çok heycanlandım ellerini ve ayaklarını sallayıp duruyolar deli gbi yaaa çok tatlı ve çok komikler:)

Oyyy çok sevindim bebişlerinin sağlıklı olmasına. İğnelerden ilaçlardan da kurtulmuşsun süper haber :) biryerde okumuştum senin bu haftalarında ikiz bebekler birbirlerine dokunmaya çalışırlarmış ne tatlılar yaa :) bakalım prensese kardeş ne gelicek çok heycanlı :)

Oyyy çok sevindim bebişlerinin sağlıklı olmasına. İğnelerden ilaçlardan da kurtulmuşsun süper haber :) biryerde okumuştum senin bu haftalarında ikiz bebekler birbirlerine dokunmaya çalışırlarmış ne tatlılar yaa :) bakalım prensese kardeş ne gelicek çok heycanlı :)

Ayyy canım teşekkürederim yaa allah senin bebişe de burdaki bebek bekleyen tüm anne adaylaına sağlık versin :) aynen ilaçlardan kurtuldğma çok sevndm

Ayyy canım teşekkürederim yaa allah senin bebişe de burdaki bebek bekleyen tüm anne adaylaına sağlık versin :) aynen ilaçlardan kurtuldğma çok sevndm

Saol canımcım :) bakalım bende önümüzdeki çarşamba ikili teste giricem umarım herşey yolundadır :) ama cinsiyet için 16. Hafta dedi dr um. Ben 12+1 de ikili testte ağzından bişiler almaya çalışıcam :)

Bakmayin siz dktorlara, ayrintili ilk usgde biliyorlar. Ben inanmamistim daha 12. hafta yeni bitiyodu bugun kendi gozlerimle gordum ya :)

günaydınlar hepinize.. bi çok kişide cinsiyet belli olmuş :) listeye eklenir artık onlarda. bizde pazartesi gideceğiz doktora sizin yazışmaları gördükçe heyecanlandım hatta sabırsızlanıyorum :46: ben biraz merak ediyorum ama eşim sanki sırf onun için gidecek bu sefer doktora 12+6 olduk bugün çok şükür.. bulantılar devam. progestanım biterse bıraktırır o zaman belki bende rahat ederim diye düşünüyorum. hamileliğin hiç keyfine varamadım.

Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum

çok geçmiş olsun canım. üzülme desem ne kadar yeri bilmiyorum ama ne kadar kısa sürede toparlanırsan senin içinde yeni bi bebek içinde daha iyi. her işte bi hayır vardır. rabbim sabır versin canım..

Back
X