2015 Şubat Anneleri

Selam kızlarrrr :)) ben geldimm
Uzun zamandır okuyorum ama bi türlü yaşamıyordum :)
Bebişleri saglıklı olanlar hepinizi tebrik ediyorum rabbim sonuna kadar aynı mutluluğu huzuru devam ettiirsin inşalllahhhh :))

Cinsiyetler de öğrenilmeye başlanmış maşallahh darısı geri kalanların başına :D
Bugun 5 te bizim de randevumuz var cinsiyeti söylemeyecegine eminim ama inşallah bi umut bişeyler duyarım diye heyecanlanıyorumm dua edin saglıklı olsun bebişim kızlar 2 düşükten sonra 3.cü hamileliğim cok stresliyim :)

GÖĞÜS HASSASIYETI AZALAN VAR MI KIZLAR BANA BI YAZIN LÜTFEN CÜNKÜ ESKI AGRIM KALMADI SIZIN NE DURUMDA MERAK EDIYORUM :)

Allah'a emanet olun dualarınızda bugun beni unutmayın lütfen :)) öpüyorum hepinizi

içini ferah tut sen bende senin gibi kötü tecrübeler yaşadım 3 kez düşük oldu. benim göğüs hassasiyetim baya azaldı ama şöyle bir durum var göğüs uclarım yara oldu ve kaşıntıları var. zaten çok fazla kontrol edip sıkmamak gerekliymiş. çünkü göğüsten süt gelebilirmiş. ozamanda erken doğum riski oluyormuş o yüzden akışına bırak. vücut belli bir haftadan sonra artık hamileliğe adapte oluyor. o yüzden belirtilerde önemli ölçüde azalma oluyor.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ben de Rabbim izin verirse Şubat annesi olacağım. İlk hamileliğim ve ilk duyduğumda korkuyla karışık bir sevinç yaşadım. Kalp atışlarını duyduğum andan itibarense korkum ya kaybedersem korkusuna dönüştü. Ve artık bebeğim için araştırmalara adadım kendimi. Burada hepimiz aynı dili konuştuğumuz için birbirimizi anlayıp dertlerine ortak olmak ve dostluklar kurmak çok güzel bir duygu. Sizlere yazabilmek anca nasip oldu. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh. Artık ben de aranızdayım ve sizlere ilk sorumu sormak istiyorum. Bebişlerinize ve kendinize bugünlerin hatırası olarak yaptığınız bir şeyler var mı? :))

Sorma cimcime ne olacak bu halimiz yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aliya ve cimcime.valla sizden artık iyi bir performans bekliyorum. bak sadece ikiniz kaldınız midesi bulanan. ha gayret.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ben de Rabbim izin verirse Şubat annesi olacağım. İlk hamileliğim ve ilk duyduğumda korkuyla karışık bir sevinç yaşadım. Kalp atışlarını duyduğum andan itibarense korkum ya kaybedersem korkusuna dönüştü. Ve artık bebeğim için araştırmalara adadım kendimi. Burada hepimiz aynı dili konuştuğumuz için birbirimizi anlayıp dertlerine ortak olmak ve dostluklar kurmak çok güzel bir duygu. Sizlere yazabilmek anca nasip oldu. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh. Artık ben de aranızdayım ve sizlere ilk sorumu sormak istiyorum. Bebişlerinize ve kendinize bugünlerin hatırası olarak yaptığınız bir şeyler var mı? :))

hayırlı olsun hoşgeldin.
valla henüz kendimize gelemedik bir şeyler yapacak kadar. ben kendi adıma zorla günlük hayatımı devam ettiriyorum henüz o kısma geçemedim. şu usg görüntülerini bile bir araya toplamaktan acizim.

Aaa senin de mi aynı sorunun var..
Yaa 12. haftasındayım ben gebeliğimin...
Endişe ediyorum.. Normalde ilk 3 ayda 2,5 un altında olması gerekir diyorlar bebeğin beyin gelişimi için

Ama benim ilk 3 ay hep 2,5 un üstünde geçti :/

canım benim gebelik öncesi de vardı. o sıralar 2 gibiydi. şu sıralar da 2-3 civarı.

kötü düşünme tamam mı. iyi beslen her şey güzel olacak ben de 12+1'deyim. haftaya ikili taramamız olacak.

hayırlı olsun hoşgeldin.
valla henüz kendimize gelemedik bir şeyler yapacak kadar. ben kendi adıma zorla günlük hayatımı devam ettiriyorum henüz o kısma geçemedim. şu usg görüntülerini bile bir araya toplamaktan acizim.

Sağolun, sanırım zorlu günler geçiriyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun. Ben bulantı kusma yemek yiyememe gibi sorunlar yaşamadığım için direk daldım bu konulara hatta geç kaldığımı bile düşünüyordum yarın 11 haftalık olacağız nasipse :))

aliya ve cimcime.valla sizden artık iyi bir performans bekliyorum. bak sadece ikiniz kaldınız midesi bulanan. ha gayret.

Hahaha ne performansı o şekerim bulantı bi kenara habire kusuyorum ben o ne olacak bilmiyorum artık hamile olduğumu öğrendiğim an antidepresanları bıraktım daha da gelemedim kendime napsak ki bilemedim evdede zaman hiç geçmiyor yahu kocada tatile götürmüyor ki keyfimiz yerine gelsin

Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum

Canım Rabbim sabir versin cok geçmiş olsun tez vakitte yeniden saglıklı evlat sahibi kilsin inşallah

günaydınlar hepinize.. bi çok kişide cinsiyet belli olmuş :) listeye eklenir artık onlarda. bizde pazartesi gideceğiz doktora sizin yazışmaları gördükçe heyecanlandım hatta sabırsızlanıyorum :46: ben biraz merak ediyorum ama eşim sanki sırf onun için gidecek bu sefer doktora 12+6 olduk bugün çok şükür.. bulantılar devam. progestanım biterse bıraktırır o zaman belki bende rahat ederim diye düşünüyorum. hamileliğin hiç keyfine varamadım.

Ayy inşallah bitince kurtulirsun sen de son uc hap benim de birak dedi dünyalar benim oldu darisi sana

günaydın.
ya ben geceleri hiç uyumuyorum. sabah kalkıyorum perişanım uykusuzluktan. dün doktor birine söylerken duydum pasiflora iç diye. hamileler içebiliyor mu bileniniz var mı?
onun bitkisel olduğunu biliyorum ama doktora da arayıp sormak ıstemıyorum. haftaya kadar bu uykusulukla ne olurum bılmıyorum. uyumayınca sinirli ve kırılgan uyanıyorum akşama kadar ağlıyorum. gerçi sabah kadar da ağlıyorum. benımkı depresyon sanırım hamılelıkle mı ilgili ki?

Tuvalete gitmekten uyuyamiyorum ben de dinlenememek yipratiyor hakkaten

Günaydın kızlar benim kusmalar geri döndü ya sabah sabah perişan oldum yine :(

Fredinin kabusu gibi hortlamasalar keske kusmuyom ben ama bulanti bi geciyo bi geliyor

selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa:25:

Az kaldı diyorlar ama ben de ümitle bekliyorum

ayyy hadi inşallah cinsiyetide belli olsunda :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Inşallah canm cok heyecan yaptim cok

Eki Görüntüle 1205388
buda benim miniğim detaylıdaki doktor kıza benziyor dedi :3: 12+3 oldu maşallah yakalamış kızım

Oy maşallah subhanallah

Hahaha ne performansı o şekerim bulantı bi kenara habire kusuyorum ben o ne olacak bilmiyorum artık hamile olduğumu öğrendiğim an antidepresanları bıraktım daha da gelemedim kendime napsak ki bilemedim evdede zaman hiç geçmiyor yahu kocada tatile götürmüyor ki keyfimiz yerine gelsin

gel benle çalış diyecem emin ol geçici vergilerden daha çok miden bulanır. :)) şaka maka ev çok sıkıcı. bu sıcakta çıksan dışarı ne yapacaksın. birde arkadaşların falan da çalışıyordur. ama yürüyüş iyi geliyor benım ruhuma.
biz eskiden deli gibi film izlerdim cd alıp şimdi onu bıle ızleyemıyorum mesela başında daha sıkıntı basıyor.

ben kocaman bi kalp kutu aldım içine testleri ultrason resimlerimi falan koyuyorum ilerdede ilk kıyafetlerini patiklerini emziğini falan koyacam :) bide günlük aldım hamile günlüğü diyor ona bişiler karalıyorum simdilikk .... sen yapıomusun bişiler?
Aramızaaa hoşgeldinnnnnnnnnnn bu arada :49:

gel benle çalış diyecem emin ol geçici vergilerden daha çok miden bulanır. :)) şaka maka ev çok sıkıcı. bu sıcakta çıksan dışarı ne yapacaksın. birde arkadaşların falan da çalışıyordur. ama yürüyüş iyi geliyor benım ruhuma.
biz eskiden deli gibi film izlerdim cd alıp şimdi onu bıle ızleyemıyorum mesela başında daha sıkıntı basıyor.

Anam dün iki saat çıktım fevrim döndü beynim kaynadı sıcaktan ya daha da dedim çıkılmaz bayılacaktım dün arkadaşlarım çalışıyorlar hep k.validem gelin bize diyor ordada oturuyoruz boş boş ev bana yaramadı yaa ev işini de hiç sevmem geleyim ben senin yanına mikro eta falan iyi bilirim ben :)

Anam dün iki saat çıktım fevrim döndü beynim kaynadı sıcaktan ya daha da dedim çıkılmaz bayılacaktım dün arkadaşlarım çalışıyorlar hep k.validem gelin bize diyor ordada oturuyoruz boş boş ev bana yaramadı yaa ev işini de hiç sevmem geleyim ben senin yanına mikro eta falan iyi bilirim ben :)

sen neden işten çıktın düşük tehlikesinden dolayı mı yoksa hamıle olunca mı çıktın. bende hep keşke çalışmasan dıyorum ama bır dk duramam evde. ev bana gore de degıl.
ütüden nefret edıyorum hele, yemek yapmayı da pek sevmem.
sabah kafamda bır suru kuruyorum akşma sunu sunu pişircem dıye akşma oluyor ya dıyorum ben en iyisi ekmek arası peynır yıyeyım.
sağlıksız besleniyorum diye endişenıyorum ama sanırım bir süre sonra iyi olcaz.o zaman yaparım. duyda inanma.

merhaba anne adayları. bizim bebişimizde buyuk ıhtımal şubat doğumlu olacak. ilk hamileliğim. hala mide bulantılarım devam ediyor malesef :14:
çalışıyorum aynı zamanda hamilelik boyunca 2 kilo vermişim. inş toparlayabilirim.

TE=mervefr;36352279]Selam kızlarrrr :)) ben geldimm
Uzun zamandır okuyorum ama bi türlü yaşamıyordum :)
Bebişleri saglıklı olanlar hepinizi tebrik ediyorum rabbim sonuna kadar aynı mutluluğu huzuru devam ettiirsin inşalllahhhh :))

Cinsiyetler de öğrenilmeye başlanmış maşallahh darısı geri kalanların başına :D
Bugun 5 te bizim de randevumuz var cinsiyeti söylemeyecegine eminim ama inşallah bi umut bişeyler duyarım diye heyecanlanıyorumm dua edin saglıklı olsun bebişim kızlar 2 düşükten sonra 3.cü hamileliğim cok stresliyim :)

GÖĞÜS HASSASIYETI AZALAN VAR MI KIZLAR BANA BI YAZIN LÜTFEN CÜNKÜ ESKI AGRIM KALMADI SIZIN NE DURUMDA MERAK EDIYORUM :)

Allah'a emanet olun dualarınızda bugun beni unutmayın lütfen :)) öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

Gogus hassasiyeti azalması normal benm de öyle arada uclar kasiniyor. Iki beden buyumelerini saymazsak degisiklik yok oyle
Inşallah guzel haberler ile gelirsin sen de

kızlar benimde yarın randevum var cinsiyet belli olur mu acaba . heyecandan ölcem nerdeyse. :):)
abimin kızı var 3 yasında geçen çorap almış pempe birde kendi küçük terliklerini getirmiş diyorki bunlar bebeğinin olsun dopunca giyer :):):)

Bize bi tahminde bulunmadi bugunki dr 11+6yim. Iki hafta sonra gel dedi kismet biraz. Yegenin ne sekermis maşallah yerim onun dusunceli halini

Hoşgeldin hayırlı olsun saglikla kavuşmak nasip olur ins. Hic özel bir sey yapmıyorum iyi olmayi umut etmek disinda

Ben de varim ben de gerci kızların durumu benden kotuydu her zaman su progestan miladim olcak mi acaba onu merak ediyorum. Gerci decaviti verdi o da bulndrio demsti biriniz sanki

Ikili yaptrcan mi dedi yok dedim yine de ensesine bakti ense kalinligi iyi gözüküyor gayet iyi dedi ordan da bi şükür dedim bugün iyi oldu.

merhaba anne adayları. bizim bebişimizde buyuk ıhtımal şubat doğumlu olacak. ilk hamileliğim. hala mide bulantılarım devam ediyor malesef :14:
çalışıyorum aynı zamanda hamilelik boyunca 2 kilo vermişim. inş toparlayabilirim.

yeğenim var 14 yaşında diyor teyze lütfen çocuğunu 20 ocaktan önce doğur. neden diyorum. şubat tatiline geliyormuş doğum günleri tatil olduğundan arkadaşları gelemiyormuş çocuklar için büyük dertmiş.
ondan benim sezeryan olacak 20 ocakta doğsun madem :))

Back
X