2015 Şubat Anneleri

selam kızlar. benim acil güneş yagı yada günesş kremi almam gerek hamileler için güvenilir bildiğiniz bir marka varmı acaba ban önerebileceğiniz?
:44:

selam kızlar. benim acil güneş yagı yada günesş kremi almam gerek hamileler için güvenilir bildiğiniz bir marka varmı acaba ban önerebileceğiniz?

Cnm eczanelerde solante pregna diye bi güneş koruyucu var sadece hamilelere özel üretilmiş..Ben kullanıyorum ve öneririm😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana doktorum solante pregna onerdi. Aldim kullandim cok memnun kaldim. Hem cildimi yumusacik yapti ki ben asiri kuru ciltli biriyim. Bu krem sadece hamilelere ozel ve hic kokusu yok. Kokudan midesi kalkan ben gibiler icin super dusunulmus

Son düzenleme:
Günaydın kizlar tatildi bayramdi gelemedim hic umarim herkes iyidir.. cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis ne güzel. eşimi sıkıştırıyorum hadi gidelim diye cikss adam zamanin da ogrenelim bosver diyo. .. bu arada denizde alyansini dusurdu bizimki cok uzuldummm...

çin takvimi bende tutmadı ÇİN takvimi kız dedi ama bebişim erkek

ben hep ekşi yiyorum ama dr erkek dedi. annem ekşi tatlı meselesi yalan dedi. hakikaten öylemiş :)

evet ya bende limonu yedim hepp.. dr dün erkek dedi.. birsonraki gelişinde kesin söylerim dedii.. okadar ekşi yedim nerde Ayşe:1:
benmde çin takvimnde kız çıkıyordu .. sivilcelerim çıktı.. çirkinleştim. vs. hep kızz dediler :)) tümm tabuları yıktım bunlarla ilgili :1::1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Gunaydin kizlar
Cok sukur ikili testimiz iyi cikti
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak

Ay cinsiyetler de belli olmaya baslamis
Hayirli olsun annislerrrr
Ben 2 hafta sonra donucm istanbula o zaman ogreniciim insallah :)

Gunaydin kizlar
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak

banada demir hapı falan vermediiii.. :/ :emir_bebek:

kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın :1:

$10523341_672469252841859_313976796805582184_n.webp

kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın :1:

Eki Görüntüle 1206174

Neden uyuyamadım. Kalbini dinlemekten mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle sağlıklı olsunda.. birde kesin öğrensenk cinsiyetleeri tam oalcak banada %90 erkek dedi.. büyük bi oran sonuçta değişmez gibide geliyo ama.. :1:

Benziyor falan diyince değişebilirde yüksek oran vermiş.bana da kız dedi değişmez bence hemen alıştım değişmesin

Gunaydin kizlar

Gözünaydın iyi çıkmış.bende çarşamba alıcam. Ferrum kullanıyorum ben

Gunaydin anne adaylari, bende cinsiyet icin 15 agustos u bekliyorum. Gostermedi kendini hep poposu donuktu. Bugun doktora gidecegim basimin belasi sistitten kurtulamiyorum, kultur yapacaklar. papayis dunurum nerelerdesin? ben isten ayrildim telefondan pek girmiyorum nete, cinsiyetini ogrendin mi?

Eki Görüntüle 1206174

Seninki uzun boylu olacak sanki.tatlı yemedin mi giderken

Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins

Back
X