Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar. benim acil güneş yagı yada günesş kremi almam gerek hamileler için güvenilir bildiğiniz bir marka varmı acaba ban önerebileceğiniz?
:44:
selam kızlar. benim acil güneş yagı yada günesş kremi almam gerek hamileler için güvenilir bildiğiniz bir marka varmı acaba ban önerebileceğiniz?
:44:
iikili tessti yaptırıdk. çok şükür iyimiş herşey..sonucu yazarsın. :13:
bizim de haftaya cumartesi ikili taramamız.
çin takvimi bende tutmadı ÇİN takvimi kız dedi ama bebişim erkek
ben hep ekşi yiyorum ama dr erkek dedi. annem ekşi tatlı meselesi yalan dedi. hakikaten öylemiş :)
öncelikle sağlıklı olsunda.. birde kesin öğrensenk cinsiyetleeri tam oalcak banada %90 erkek dedi.. büyük bi oran sonuçta değişmez gibide geliyo ama..Kizlar bzm % 80 kizimiz olacak :)))
banada demir hapı falan vermediiii.. :/Gunaydin kizlar
Cok sukur ikili testimiz iyi cikti
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın
Eki Görüntüle 1206174
öncelikle sağlıklı olsunda.. birde kesin öğrensenk cinsiyetleeri tam oalcak banada %90 erkek dedi.. büyük bi oran sonuçta değişmez gibide geliyo ama..![]()
Gunaydin kizlar
Cok sukur ikili testimiz iyi cikti
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın
Eki Görüntüle 1206174
Eki Görüntüle 1206174
Neden uyuyamadım. Kalbini dinlemekten mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.