- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Merhaba kızlar
ıkılı test için kan tahlılı vs yapılıyor ya,aç karna gtmek gerekiyor mu?
fark etmiyo canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
fark etmiyo canım
ben bucadayım canım tınaztepe hastanesine gidiyorum aylin hanıma 4 mayıs benim oraya farklı yazmışım ama ultrasona göre daha büyük çıkıyo karışık her gittiğimde farklı sen hangi hastaneye gidiyorsun![]()
tesk cnm:gercı gıdenler cıkıletaa yemiş ama sorayım dedim yinede![]()
Ben Karşıyaka Bostanlı dayım Başkent Hastanesinde Mesut Bey' e gidiyorum canım:)İsmin Feyza mı bu arada:)Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Canım ense kalınlığı ölçüsü tutmadan 2 li yapılmıyor eğer bir hafta geriden geliyorsa henüz gitme bekle çünkü ölçüler tutmayacak canın sıkılacak...Ama 1 hafta 10 gün beklersen çok net sonuç alırsın![]()
Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️
Aynen canim insan inanamiyor 6cm bizim ki nasil oluyor da herseyi bu kadar belli oluyor anlamiyor insan rabbimin yarattigi iste :)
cok sukur bugunleri de gorduk esimle gordugumuzde baya heyecanlandik hatta video ya bile cekebildik hareket ederken felan :))
su anda bu fotografta eli agzinda hatta cok siirin ya icim icime sigmiyor :))
bende yaptım onu ama pişman oldumçünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)
Canım harmony test için neden kan verdin risk mi görüldü yoksa emin olmak mı istedin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbuldukkk canım çok memnun oldum :)Amin inşallah...Hiç takmayın kafanıza su gibi geçecek alıcaz inşallah kucağımıza hepimiz sağlıkla sıhatle![]()
tahlil ve ultrasan aynı anda dimi..sonuclar gec cekıyor bildigm kdryla..
bnm bu ıkıncı ama herseyı unutmus gibiyim3sene oldu toputopu
![]()
bu bir klasik doğduktan sonra da öyle olacak göreceksin. herkes kendi tarafına benzetecek![]()
ama özellikle son aylarda yüzünün net bir resmini yakalamak gerek. insan o resimlerin gerçeğe ne kadar yakın olduğunu doğumdan sonra anlıyor.
kızlar 2li test sırasında bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
Ay yavrum maşallah :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Insan kime benzeyecek diye düşünmeden duramıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 2li test sırasında bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?