2015 Şubat Anneleri

ben bucadayım canım tınaztepe hastanesine gidiyorum aylin hanıma 4 mayıs benim oraya farklı yazmışım ama ultrasona göre daha büyük çıkıyo karışık her gittiğimde farklı sen hangi hastaneye gidiyorsun :49:

Ben Karşıyaka Bostanlı dayım Başkent Hastanesinde Mesut Bey' e gidiyorum canım:)İsmin Feyza mı bu arada:)Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

tesk cnm:gercı gıdenler cıkıletaa yemiş ama sorayım dedim yinede:9:

bende yaptım onu ama pişman oldum :D çünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)

Canım ense kalınlığı ölçüsü tutmadan 2 li yapılmıyor eğer bir hafta geriden geliyorsa henüz gitme bekle çünkü ölçüler tutmayacak canın sıkılacak...Ama 1 hafta 10 gün beklersen çok net sonuç alırsın :16::16::16::16:

O zaman kan için başka gün gidiliyor yani. Bende doktor neden kan ver sonuçlarını alıp gel demedi diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️

Canım harmony test için neden kan verdin risk mi görüldü yoksa emin olmak mı istedin

Aynen canim insan inanamiyor 6cm bizim ki nasil oluyor da herseyi bu kadar belli oluyor anlamiyor insan rabbimin yarattigi iste :)

cok sukur bugunleri de gorduk esimle gordugumuzde baya heyecanlandik hatta video ya bile cekebildik hareket ederken felan :))

su anda bu fotografta eli agzinda hatta cok siirin ya icim icime sigmiyor :))

allah hep böyle tatlı heyecanlar nasip etsin canım. bende de videolar var 3 haftadır görmüyorum bebişimi videoları izleyip izleyip duruyorum ama senin bebiş hareketli daha keyifli olur onun videolarını izlemek :)

bende yaptım onu ama pişman oldum :D çünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)

tahlil ve ultrasan aynı anda dimi..sonuclar gec cekıyor bildigm kdryla..
bnm bu ıkıncı ama herseyı unutmus gibiyim:( 3sene oldu toputopu:53:

Canım harmony test için neden kan verdin risk mi görüldü yoksa emin olmak mı istedin

Tatlım ikili üçlü yaptırmadım zaten bunu yaptırınca onlara gerek kalmıyormuş bu test daha güvenilirmiş ama süresi uzun 3 hafta zor geçecek biz emin olmak için yaptırmak istedik

Hoşbuldukkk canım çok memnun oldum :)Amin inşallah...Hiç takmayın kafanıza su gibi geçecek alıcaz inşallah kucağımıza hepimiz sağlıkla sıhatle:nazar::nazar::nazar:

Allah hepimize nasip etsin inşallah canım

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney

bu bir klasik doğduktan sonra da öyle olacak göreceksin. herkes kendi tarafına benzetecek:9:
ama özellikle son aylarda yüzünün net bir resmini yakalamak gerek. insan o resimlerin gerçeğe ne kadar yakın olduğunu doğumdan sonra anlıyor.

cok haklısın. netten detaylı usg fotolarına baktım. bebegın dogumdan sonraı resımlerınıde koymuslar. resmen aynısı. :)

Ay yavrum maşallah :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Insan kime benzeyecek diye düşünmeden duramıyor :)

evet hemde nasıl. ben sarısınım eşim esmer. acaba sarı mı olucak esmermı en cok merak ettıgım o :) aılede renklı gozlude cok var belkı sans vuru benım oglusumuda :)

Back
X