2015 Şubat Anneleri

Offf izmirin sicagi cok bunaltici. Resmen nefes alamiyorum gogsumde okuz oturuyor sanki. Klima acsam olmuyo balkona ciksam olmuo dus aliom olmuo. Kis gelsin artik hic bi yazdan bu kadr nefret etmemistim hamileyken sicak hic cekilmiyormus. Iyi ki hamileligimizin basi denk geldi yaza 7-8 ayliklari dusunemiyorum bu sicakta kafayi yiyorlardir heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her yer yaniyo bu sene istanbulda hic bu kadar bunaldiigimi hatırlamıyorum mevsim mi fena bizim durumdan mi artik cozemedim

Hoşgeldin hayırlı olsun kuzucun saglikla kavuşmak nasip olur ins

Sicak cidden cok bunaltiyor yasam enerjimi aldi götürdü benim de

Onlarim kedi cani bi kendilerine gelince naz olmuyo;)

Gozun aydın canım Hayırlı netice al inşallah

Canim hemen acile gitseydin dinlen panik yapma rabbm esirgesin ins iyi haberinizi aliriz

Icini karartma kuzum bizde de oluyor batma tarzi ağrılar vucut kendini hazırlıyor gibi bazen ben de vajima cikisinda bisey durtuyo baskı yapıyo gibi hissediyorum normal olduğunu düşünüyorum

Aa cok geçmiş olsun Rabbim korumuş

Maşallah de totoyu kasi arada böyle bir enerji gelip gidiyor nimetinden erkekler fayda görüyor en çok yazik sefil ettik herifleri zaten;)

Sağol cnm benim 😘 hepimiz inşallah hep iyi haberler alalım bebişlerimizle ilgili 🙏🙏

Her yer yaniyo bu sene istanbulda hic bu kadar bunaldiigimi hatırlamıyorum mevsim mi fena bizim durumdan mi artik cozemedim

Ya nazar değmesinde venim evim gayet serin. Beylikdüzünde oturuyorum. Hatta şuan bazı pencereleri kapattım, okadar serin yani. Arada sıcak oluyo ama olsun o kadar. Sıcaktan bunalan hatunlar toplanın gelin:) bize gelen gitmek istemiyo valla. Evi bırakıp dışarı çıkmak istemiom.

Ya nazar değmesinde venim evim gayet serin. Beylikdüzünde oturuyorum. Hatta şuan bazı pencereleri kapattım, okadar serin yani. Arada sıcak oluyo ama olsun o kadar. Sıcaktan bunalan hatunlar toplanın gelin:) bize gelen gitmek istemiyo valla. Evi bırakıp dışarı çıkmak istemiom.

Oh iyi bari rahat geciriyorsundur benim yasadigim sehir burdan sicak normalde ama benim de kendi evim esintili olunca burda annemde bunaldim cok. Evin konumu kati etkiliyor tabi

Bu hormonal dengesizlik ne zaman duzelir acep kendi evimde de değilim ya ota moka sariyorum hersey batiyor kimseye tahammulum olmuyo bazen sanki tüm insanlik beni gicik etmeye çalışiyomus gibi hissediyorum bazen var mi ben gibi hetheyleri inmeyen hala;)

Valla biz senle aynıyız sanırım.her seferinde seni onaylıyorum. Bugün gittim ocak annelerine sordum onlarda 16-18 haftalıklar düzelme var mı diye % 80 ni aynıyız düzelme yok dedi.millet bizi kandırıyo sanki.kendimize gelene kadar doğumda bulcaz kendimizi.ben umudumu kestim. Çok sabırsız ve dengesizim bende.bir iyi beş kötü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de cozemedim ama gecsin artik serinlesin havalar pufur pufur olsun

biz doguma kadar catlarız artık meraktan :)

Valla bende esmerim eşimde kara mastik bir bebemiz olur. Ama en güzel kısmı herkes doğum yaptıktan sonra resimlerini koyuyorlar bebeklerin buraya.o kısmı nasıl güzel ne şekerler minikler.geçen yılki şubat anneleride gördüm.

canım dr lar tetenoz asısını hataa bır coguuuu soylemıyor gıdın vurdurun dıye. cunku unlu bır bılımcı arastırmasını yapmıs ıgne ıcerısınde bazı maddeler var ve bayanlarda kısırlıga yol acıyormus. dogumlar arttıgı ıcın azaltmaya boyle gıdılıyormus.bende nettekı arastırmalarla buldum.hatta uzun bır yazısı var onu bulup burada yayınlayayım.ben dr sordum meraktan benım daha cok var 23. haftaya genede sordum sana bırakıyorum dedı. ve dr doç. hatta ınanmayıp baska bır dr daha sordum sırf bunu oda onemsemedı olabılır vurdurabılırsınız dedı. valla ınsanın kafası karısıyor okadar cok sey cıkıyorkı okuyoruzkı. bır yandan da okadar kısı vurduruyor hıcbırsey olmuyor dıyorum.allahım bızı kotu setlerden korusun bebeıslerımızde

Ben mi yanlış anladım acaba? İyide Türkiye'de çocuk az diye şikayet ediyorlar.

Ben mi yanlış anladım acaba? İyide Türkiye'de çocuk az diye şikayet ediyorlar.

Şikayet eden devlet büyüklerimizdir😃😃 Doğu'da bir evde 10 tane cocuğu olanlarda var.Ya artık insan neye inanacagini şaşırıyor canım valla ben okudum allak Bulak oldu kafam oyuzden bir sure dusunmicem zamanı gelene kadar😊

Saç ruju ne? Bende aldım ama saç rimeli. Benim beyaz çok onlar kapatmıyor.

Ruj gibi,sürüp tarıyorsun mis gibi oluyor..benim alın tarafım bembeyaz,15 imde başladı beyazlamaya,ırsî malesef..bence sende dene,9.99 tl :D

Valla sizin yüksektir eviniz kimbilir 40. Kat mı? Esiyor oralar.biz istanbulun nerdeyse en çukur yerindeyiz.bu 4. Evimiz serin eve rastlamadık. Klimada aldırtmadılar bebekle klima kullanılmazmış. Beynimde meşale var sankim.

Ruj gibi,sürüp tarıyorsun mis gibi oluyor..benim alın tarafım bembeyaz,15 imde başladı beyazlamaya,ırsî malesef..bence sende dene,9.99 tl :D

Benimki rimel gibi 30 tl falan. Sürüyorum ama sonra saçımı düzeltsem falan ellerim simsiyah oluyor.ben boyıycam bu hafta artık 14 hafta oldu.sıkıntı bastı herkes boyatıyorda bana mı zararlı.

Oww cok pardon cnm görmemiştim cidden Selçuklu hastanesinde Nil OKUR'a gidiorum. Sende Konyadamısın??

o bende de vardı ama farkedilio valla iş yerindekilerde öğrendi cnma okuolar :(

Ben de konyadaym simdi tatildeyiz memlekette ama. Anit hast sibel hanima gidiyorum. Oglumu da orda dogurdum. Duymadigim bir doktora gidiyorsan diyr sordum ama degilmis, konya iste :)
Hastaneden cok memnun degilim ama dr icin gidiyorum frekans tutan dr bulmak zor

Iyi geceler kizlar doktora gidip guzel haberle glenlere masallah diyorum gecmisi okudum ama alintilar kayboldu.
Biz de gittik doktra ense kalinligi normalmis. Kendi doktorm 16 dan once soylemiyor ama bu dr kiz dedi. Bu haftalarda soylenince degisiyor dedim benimki degismez dedi :) hayirli ve saglikli evlat olsn kiz erkek allah ne verirse.

Masallah kizlar cogunuz ogrenmissiniz bebislerin cinsiyetini :))
Ya gobegi cikan var mi aranizda benimki portled biraz soldan soldan

Offf izmirin sicagi cok bunaltici. Resmen nefes alamiyorum gogsumde okuz oturuyor sanki. Klima acsam olmuyo balkona ciksam olmuo dus aliom olmuo. Kis gelsin artik hic bi yazdan bu kadr nefret etmemistim hamileyken sicak hic cekilmiyormus. Iyi ki hamileligimizin basi denk geldi yaza 7-8 ayliklari dusunemiyorum bu sicakta kafayi yiyorlardir heralde

Canım bende İzmir'deyim dediğin gibi sıcak berbat ama ben 24 saat klima ile durabiliyorum yoksa nefes alamıyorum...Klimasız uyuyamıyorum asla...Klimayı dene derim çok rahat edeceksin eminim:16::16:

Canım bende İzmir'deyim dediğin gibi sıcak berbat ama ben 24 saat klima ile durabiliyorum yoksa nefes alamıyorum...Klimasız uyuyamıyorum asla...Klimayı dene derim çok rahat edeceksin eminim:16::16:

Canim bizde de klima hic durmuyor gece acik birakiyoruz yoksa uyunmuyor lakin o da havayi kurutuyor oksuruk burun tikanikligi yapiyor. Bir buhar makinam olsa cozum olurdu ama yok maalesef. Ben genel olarak bi nefes alamiyorum carpintim var bugunlerde sicak da iyice tetikliyor.
Sen izmirin neresindesin ?

Selam kizlar. Doktora gittim bugun heyecanlı heyecanli. Ay biseyi var mi ay sagliklimi diye kafamda binbir dusunceyle. Acaba hareket etcekmi derken bizim ki hopluyordu resmen gorduk. Ben normalmi dedim. Kaslar buyuyor normal dedi doktor. Bir de eliyle yuzunu kapatti. Malesef bizimkinin cinsiyeti anlasilamadi henuz. Ve 11 haftalik gozukuyor. Halbuki adete gore 12+2 olmam gerekiyordu. Neyse doktor normal dedi. Bu arada onceki doktorumu degistirdim. Digerinin anlatmadigi bir suru şey anlatti bu doktor mesela benin kanim 0 esiminki B eger cocuk B olursa sariligin uzun surmesi goruluyormus. Bu arada bu doktor nar ve turevleri maydanoz ve hurmayi kesinlikle yeme dedi. Nari da ilk defa duydim. Gerci seketo yuksrltiyorsa ondan bana vermemis olabilir.

Valla sizin yüksektir eviniz kimbilir 40. Kat mı? Esiyor oralar.biz istanbulun nerdeyse en çukur yerindeyiz.bu 4. Evimiz serin eve rastlamadık. Klimada aldırtmadılar bebekle klima kullanılmazmış. Beynimde meşale var sankim.

Yok canım 8 katlı apartmanın 3. Katındayım. Önceki evimde çok çektim sıcaktan Rabbim ödüllendirdi diyorum:) misafir bile gelmezdi bize eviniz sıcak diye. Klimamız vardı sürekli açıktı. Tavana doğru veriyordum üfürmeyi. Kızımda o evde geçirdi bebekliğini. Klima hiç hasta etmedi. O tamamen kullanmayla alakalı. Normal sıcaklıktan biraz aşağı düşürsen yeter zaten. Hiçte bişi olmaz.doktora sormuştuk o zaman. Sıcaklık ayarını söylemişti bize.

Günaydın. Uykucu hamileler uyanın artık. Ya da vaktiniz varken uyuyun gitsin. İçerde bile eli kolu durmayan bebecikler,dışarda neler yapacaklar.

Back
X