2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,
Kızımla biz allaha şükür iyiyiz resmi soran arkadaşlar vardı yüklüyorum maşallah giyin :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407222645.904057.webp
Iki açıdanda fotosu var el sallıyor size $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407222761.444679.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407222692.612406.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407222692.612406.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın herkese, bugün çok zor kalktım ben 5 dk daha 5 dk daha diye diye :43: ama kalkıp iş geldim işte malesef.. ben dün ilk defa çatlak kremi kullanmaya başladım, adı lierac, sürerken fark ettim resmen göbeğim var benm :53: normalde zayıf bi insanım 1,67 boy 53 kiloydum hamile kalmadan şimdi de 3,5 ayda sadece 2 kilo aldım, üzülüorum bebeğimi besleyemiyormuyum acaba diye.. hiç iştahlı biri diilimdir, çoğu zaman zorla yiyorum, umarım herşey yolundadır. krem için kutusunda bebek doğduktan sonra ilk adetinize kadar kremi düzenli kullanın diyo, bakalım nezamana kadar dayanabilcem :1:

bende ıkı kılo aldım daha ama karnım cok cıktı benım. pantalonların hıc bırı olmuyor. herkes hamıle oldugumu anlıyor artık gizlemek imkansız yanı. ama merak etme ıkı kılo almama ragmen bebegın gelısımı cok ıyı dedı doktor. bende bulantı oldugu donemlerde nerdeyse bır ay peynır ekmekle beslendım. adam gıbı bısey yemedım. ama ona ragmen bebek ıyı gelısmıs. bundan sonra dahada hafıfler bulantılar artık bızde adam gıbı beslenmeye baslarız. unutma cnm ıyı beslenmek ok yemek degıldır. kalıtelı yemektır. bana doktorumda saglık ocagındakı hemsırede 45 kılo olmama ragmen ekmegı yemesende olur dedıler. onemlı olan bol protein , vitamin almak

Günaydın kızlar,
Kızımla biz allaha şükür iyiyiz resmi soran arkadaşlar vardı yüklüyorum maşallah giyin :) Eki Görüntüle 1209074
Iki açıdanda fotosu var el sallıyor size Eki Görüntüle 1209076

maşallah ya:nazar::nazar::nazar:
gercektende el sallamış bebişin yaa :) bu hafta sonu bende görecem böyle kocaman inşş en son gördüğümde bişiye benzemiodu :43::43:

[Q UOTE=meLikeee;36394219]maşallah ya:nazar::nazar::nazar:
gercektende el sallamış bebişin yaa :) bu hafta sonu bende görecem böyle kocaman inşş en son gördüğümde bişiye benzemiodu :43::43:[/QUOTE]
Saol canım inşallah görürsün sende eli kafasında yatıyo aynı bizim gibi eşimde bende öle yatarız mucize bu bence parmakları bile sayılıyo insanın inanası gelmiyor bazen Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

amin, sağlıklı olması tek dileğim. herkes için geçerli bu dileğim tabiki.

valla ben de daha ilk üç ayda 3-4 kilo aldım. bi de bağırsak tembelliği var o da daha çok şişiriyor göbeği. ben bu kadar çabuk çıkacağını düşünmemiştim. milletin "abartıyor" demesinden çekiniyorum ama zorla şişirmiyorum ki :1::1::1:

Milleti bosver canim ya..
Ben 1 - 2 kg aldim ama karnim soldan portledi
Gerci 174 boyunda 75 kg ile hamile kaldim 2 hafta once 76 idim.. Simdi bilmiyorum o ayri :)

Günaydınnnn 😊 bu sabah midem gayet iyi kızlar hatta gecede baya uyudum ilk defa iştahım var diyemicem ama bulantım yok en azından bende tam 1 kilo bile almamışım ama göbek var tabi zaten dümdüz bi karnımda yoktu güzel bir gün olsun ve iyi haberler alalım 🙏🙏

Günaydınn hatunlarrr
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sonuçlarını bekleyen arkadaşlar inşş tertemiz güzel sonuçlar alırsınız bizlerde inşş
hatunlar benim dün randevum vardı aslında haftaya alıcaktım ama plasentama baktırmak istedim çok şükür herşey yolundaymış hele benim sıpam eller kollar hafada kıçı yer tutmuyor kocaman maşşallah bebeğime :nazar: :nazar: nazar değmesin inşş bilmiyorum ama ben onu spaydrmene benzettim hehehee :1:

KIZLAR GÜNAYDINN

Ben Cumartesi ikili test için kan verdim..
Doktorum ben test sonuçları çıkınca seni arıycam dedi
NE zaman çıkar ki acaba..

Benim yaşım 30 dan fazla bir de.. enişe ediyorum :26:

bende ıkı kılo aldım daha ama karnım cok cıktı benım. pantalonların hıc bırı olmuyor. herkes hamıle oldugumu anlıyor artık gizlemek imkansız yanı. ama merak etme ıkı kılo almama ragmen bebegın gelısımı cok ıyı dedı doktor. bende bulantı oldugu donemlerde nerdeyse bır ay peynır ekmekle beslendım. adam gıbı bısey yemedım. ama ona ragmen bebek ıyı gelısmıs. bundan sonra dahada hafıfler bulantılar artık bızde adam gıbı beslenmeye baslarız. unutma cnm ıyı beslenmek ok yemek degıldır. kalıtelı yemektır. bana doktorumda saglık ocagındakı hemsırede 45 kılo olmama ragmen ekmegı yemesende olur dedıler. onemlı olan bol protein , vitamin almak

Aynen.. Pantolonlatin dugmeleri kapanmiyo elbise ve hamile sort pantalonuna terfi ettim
Genisledim resmen

gunaydın kızlarr...... kılodan bahsetmıssınız te kılo veren benmıyım ayol.. dun ıtıbarıyle tam 7 kılo vermıs durumdayım... ama dr cok ıyı dıyo cunku zatemn klılolu basladım hamılelıge boylesı senın ıcın daha ıyı bebekbeslenır ıcerden sende son aylarda zaten kılo aklacagın ıcın cok sıkıntı cekmezsıın dıyo..
ben hastalıktann gıdecem artık. bogazlar ındı ama grıbe cevırdı burun akamıyoo aksa cok ıyı olacak oksuruk valla bu oksuruge bebek ıyı dayanıyo hoppıdı hoppıdı ıcerde yavrum...

geçmiş olsun. zor valla hem hamilelik hem yazın hasta olmak. allah şifa versin. benim boyum 1,67 67 kilo ile hamile kaldım. sonra verdim 65 oldum. hala öleyim.

Günaydınn hatunlarrr
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sonuçlarını bekleyen arkadaşlar inşş tertemiz güzel sonuçlar alırsınız bizlerde inşş
hatunlar benim dün randevum vardı aslında haftaya alıcaktım ama plasentama baktırmak istedim çok şükür herşey yolundaymış hele benim sıpam eller kollar hafada kıçı yer tutmuyor kocaman maşşallah bebeğime :nazar: :nazar: nazar değmesin inşş bilmiyorum ama ben onu spaydrmene benzettim hehehee :1:

Çok sevindim cnm bizde dün gitmiştik ama inanki bugün merak eder oldum 😊 acaba iyi mi diye insan hareketlerini görünce tam anne oluyor dimi artık herşeyiyle insana benziyorlar çünkü Allahım acılarını yaşatmasın Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏

14. Haftadayız canım büyüyoruz yavaş yavaş inşallah

Yavrum benim siz baya büyümüşsünüz maşallah ☺️Bizde 13 ün içindeyiz hep diyorumki Allahım 9 ayları da görürüz sağlıkla kucağımıza almayı da inşAllah 🙏🙏 sanki çok varmış gibi geliyo 😣

Slm kislar. .
Bebuslerin cinsiyeleri belli oldu mu biz iki hafta once gittik ikili test icin drumuz gorunmuyo dedi soylemedi ana ikili test icin ultrasona gittigimiz dr erkek gibi gitunuyor demusti. 1 iglum var bunda da erkek gibi hissediyorum. Bakalim ne olacak hayirlisiyla

Back
X