- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese, bugün çok zor kalktım ben 5 dk daha 5 dk daha diye diyeama kalkıp iş geldim işte malesef.. ben dün ilk defa çatlak kremi kullanmaya başladım, adı lierac, sürerken fark ettim resmen göbeğim var benm
normalde zayıf bi insanım 1,67 boy 53 kiloydum hamile kalmadan şimdi de 3,5 ayda sadece 2 kilo aldım, üzülüorum bebeğimi besleyemiyormuyum acaba diye.. hiç iştahlı biri diilimdir, çoğu zaman zorla yiyorum, umarım herşey yolundadır. krem için kutusunda bebek doğduktan sonra ilk adetinize kadar kremi düzenli kullanın diyo, bakalım nezamana kadar dayanabilcem
![]()
maşallah yaGünaydın kızlar,
Kızımla biz allaha şükür iyiyiz resmi soran arkadaşlar vardı yüklüyorum maşallah giyin :) Eki Görüntüle 1209074
Iki açıdanda fotosu var el sallıyor size Eki Görüntüle 1209076
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin, sağlıklı olması tek dileğim. herkes için geçerli bu dileğim tabiki.
valla ben de daha ilk üç ayda 3-4 kilo aldım. bi de bağırsak tembelliği var o da daha çok şişiriyor göbeği. ben bu kadar çabuk çıkacağını düşünmemiştim. milletin "abartıyor" demesinden çekiniyorum ama zorla şişirmiyorum ki![]()
Günaydın kızlar,
Kızımla biz allaha şükür iyiyiz resmi soran arkadaşlar vardı yüklüyorum maşallah giyin :) Eki Görüntüle 1209074
maşallah kıpırcana![]()
nazar değmesin inşşş yerim ben onu çok tatlı duruyor sıpa :)
bende ıkı kılo aldım daha ama karnım cok cıktı benım. pantalonların hıc bırı olmuyor. herkes hamıle oldugumu anlıyor artık gizlemek imkansız yanı. ama merak etme ıkı kılo almama ragmen bebegın gelısımı cok ıyı dedı doktor. bende bulantı oldugu donemlerde nerdeyse bır ay peynır ekmekle beslendım. adam gıbı bısey yemedım. ama ona ragmen bebek ıyı gelısmıs. bundan sonra dahada hafıfler bulantılar artık bızde adam gıbı beslenmeye baslarız. unutma cnm ıyı beslenmek ok yemek degıldır. kalıtelı yemektır. bana doktorumda saglık ocagındakı hemsırede 45 kılo olmama ragmen ekmegı yemesende olur dedıler. onemlı olan bol protein , vitamin almak
Saol canım teşekkür ederim :) kızım keyifçi biraz
ayoll anasına el sallamış bide kıza keyifçi diyor :)))
Günaydın kızlar,
MaşAllah canım güzel haberlerine sevindim ne kadarlık oldunuz? ☺️
Günaydınn hatunlarrr
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sonuçlarını bekleyen arkadaşlar inşş tertemiz güzel sonuçlar alırsınız bizlerde inşş
hatunlar benim dün randevum vardı aslında haftaya alıcaktım ama plasentama baktırmak istedim çok şükür herşey yolundaymış hele benim sıpam eller kollar hafada kıçı yer tutmuyor kocaman maşşallah bebeğime![]()
nazar değmesin inşş bilmiyorum ama ben onu spaydrmene benzettim hehehee
![]()
14. Haftadayız canım büyüyoruz yavaş yavaş inşallah