2015 Şubat Anneleri

KIZLAR GÜNAYDINN

Ben Cumartesi ikili test için kan verdim..
Doktorum ben test sonuçları çıkınca seni arıycam dedi
NE zaman çıkar ki acaba..

Benim yaşım 30 dan fazla bir de.. enişe ediyorum :26:

bende bu cumartesı gıdeceğim ıkılı test için.. aslında yaptırıp yaptırmamakta karasızım ama bılemıyorum..benımde ıcımde hep bı kokru var yaşım 34 + bakalım inşallah bebeklerımız sağlıklıdır....

olsun ben hamile kaldıgım ilk günden beridir bunu düşünüorum bi nebzede olsa insanın içini rahatlatır yaa.. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahhhhhh :):emir_bebek::emir_bebek:

eski zamanlarda bigudi sarıpta içine otururlurmuş ya kocaman bi makine var ona giriosun 15 - 20 dak duruosun o kadar bilmiorum kii olabilir aslında ama boyaları etrafa püskürtmezmi??:52::52:

kesinlikle cnmm.. yaa selçuk ünv. kampüsteki arastırma hastanesinde bi doktor varmış erkek adını hatırlamıorum ama cookm iimiş muayenesi biraz pahalıymış ama alanında cok ii diyorlar ama cesaret edipte gidemedim bi türlü :( nili tanıyoruz alıstık artık ailecek bazı olumsuz seyler duysamda baskasına gidemiorum.. hikmet karabacagada ii diyorlar hatta eşimin kuzeninin eşinin akrabasıymış cok ii biri seni ona götüreyim diyo iice kafam karısıo bilmiorum hala emin değilim doktorumdan :(

Kampus bana cok uzak. Anita da sirf yakin diye gittim devam ettim sonra. Ama guzel diyorlar ordaki hastaneye. Hikmet karabacak da iyi cok duydum ama sezeryanci bir dr. Ona gidip de normal doguran hic yok

Yavrum benim siz baya büyümüşsünüz maşallah ☺️Bizde 13 ün içindeyiz hep diyorumki Allahım 9 ayları da görürüz sağlıkla kucağımıza almayı da inşAllah 🙏🙏 sanki çok varmış gibi geliyo 😣

Amin canım inşallah görcez o günleri de çok var ama beklicez artık 😊 sağlıklı olsunda ben 10 ay beklemeye razıyım ne zaman gitcen kontrole

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrr
Tetanoz aşısı sorumdan sonra yeni bir ikilemimle daha karşınızdayım!

20 kusuruncu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormuş... İnsulin direnci vs ölçmek için

Çok önemli olduğunusöyleyenler var..
Amaaaa bir de başka bir ekol var ki, anne karnındaki bebeğe bu kadar şeker yüklemenin tehlikeli olduğunu ve bebeğin geleceğindeki sağlığını etkileyeceğini söylüğyorrr...

Canan Karatay mesela... ASLAAA SAKIN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRTMAYIN diye basbas bağırıyor...

Jinekologlar Derneği, Karataya karşı çıkıp basın açıklaması yayınlyıor falan...
Çoıooooook karışık işler

Sizler ne düşünüyorsunuz
şeker yüklemesi yurtdışında yapılıyor mu bilen var mı meselaa

Amin canım inşallah görcez o günleri de çok var ama beklicez artık 😊 sağlıklı olsunda ben 10 ay beklemeye razıyım ne zaman gitcen kontrole

Benimki karışık biraz asıl doktorum aslında çok iyi ama son gittiğimde çok yoğundu ve bazı şeyleri tam soramadan öğrenemeden çıkıyorduk muayeneden gıcık oldum başks bi doktora gittim ve içim rahatladı çünkü herşeyi sordum bu son gittiğim doktor harmony testinden bahsetti ve çok önerdi bende yaptırmak istedim ve yine ona gittim ama kendi doktorumu da bırak ak istemiyorum 😁 sanırım haftaya da ona gidicem çünkü kendi doktorum geçmişimi daha iyi biliyor önceki yaşadığım sıkıntıyı 😞 falan benim doktorum pimpirikli ama çok yoğun yeni gittiğim doktor daha rahat daha yaşlı ve açıklamalar yapıyor kafam allak bullak oldu bi dönem ikisinidd bırakmıcam sonra karar vericem manyaklık işte 😁 bu arada ikiside özel ve muayeneler 140 lira Allah kocama kuvvet versin 😊 valla bi soru sordun pişman olmuşsundur cnm sanki birine anlatasım varmış

Uyuyordu gittiğimizde doktor zorla uyandırdı keyifini boZduk diye ensesini ölçtürmedi yarım saat :)

eee olsun okadar hatunun keyfini bozmuşsunuz tatlı uykusundan insan uyandırlır mı hiç az bilem yapmış :)

Benimki karışık biraz asıl doktorum aslında çok iyi ama son gittiğimde çok yoğundu ve bazı şeyleri tam soramadan öğrenemeden çıkıyorduk muayeneden gıcık oldum başks bi doktora gittim ve içim rahatladı çünkü herşeyi sordum bu son gittiğim doktor harmony testinden bahsetti ve çok önerdi bende yaptırmak istedim ve yine ona gittim ama kendi doktorumu da bırak ak istemiyorum 😁 sanırım haftaya da ona gidicem çünkü kendi doktorum geçmişimi daha iyi biliyor önceki yaşadığım sıkıntıyı 😞 falan benim doktorum pimpirikli ama çok yoğun yeni gittiğim doktor daha rahat daha yaşlı ve açıklamalar yapıyor kafam allak bullak oldu bi dönem ikisinidd bırakmıcam sonra karar vericem manyaklık işte 😁 bu arada ikiside özel ve muayeneler 140 lira Allah kocama kuvvet versin 😊 valla bi soru sordun pişman olmuşsundur cnm sanki birine anlatasım varmış

Canım bende daha önce başka dr a gittim zaten düşük yapmıştım ama sonra değiştirdim geçmişini anlatırsan yeni doktorda ilgileniyor doktora mutlaka tavsiye ile git 😊

Çok sevindim cnm bizde dün gitmiştik ama inanki bugün merak eder oldum 😊 acaba iyi mi diye insan hareketlerini görünce tam anne oluyor dimi artık herşeyiyle insana benziyorlar çünkü Allahım acılarını yaşatmasın Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏

amin canımm inşş bizim dün değildi randevumuz haftaya alcaktık lakin cuma burda radyolog bi dostumuz vardı karı koca onlar baktılar kuzuma plasenta biraz aşağıda dediler korktuk çok şükür ki dr um normal olduğunu söledi ayy sorma yaaa o eller kollar öldümmmm :))) maşallah yavrularımıza bana yakışıklı olcakmış gibi geldi benim ki senin cinsiyeti belliymiydi canım

gunaydın kızlarr...... kılodan bahsetmıssınız te kılo veren benmıyım ayol.. dun ıtıbarıyle tam 7 kılo vermıs durumdayım... ama dr cok ıyı dıyo cunku zatemn klılolu basladım hamılelıge boylesı senın ıcın daha ıyı bebekbeslenır ıcerden sende son aylarda zaten kılo aklacagın ıcın cok sıkıntı cekmezsıın dıyo..
ben hastalıktann gıdecem artık. bogazlar ındı ama grıbe cevırdı burun akamıyoo aksa cok ıyı olacak oksuruk valla bu oksuruge bebek ıyı dayanıyo hoppıdı hoppıdı ıcerde yavrum...

günaydın canım :)) bende 5 kilo verdim :)))

Kampus bana cok uzak. Anita da sirf yakin diye gittim devam ettim sonra. Ama guzel diyorlar ordaki hastaneye. Hikmet karabacak da iyi cok duydum ama sezeryanci bir dr. Ona gidip de normal doguran hic yok

Nil içinde öyle diyorlar ben konustum eger normal oluyorsa kesinlikle normal istiorum dedim tabiki normal olursa normal yaparım dedi güven verio kadın aslında cok sıcak sevecen ama cok yogun mesela kötü bişi olsa allah korusun gidecek olsam randevusuz girmesi nerdeyse imkansız :( anıt hastanesinde bi arkadasım dogum yaptı ama orda yeni dogan ünitesi yokmuş bebeğini baska hastaneye götürmüşler falan o sıkıntı olmuş.. gerci 2 yıl oldu dogum yapalı belki yapılmıştır bilmiorum..

😊😊 şimdiden kızıyor bize

valla kızıyorlar anammm benim kızı akşama kadar gezdir tozdur sadece bir dediğini yapma sen kötüüüü annesin :))) surat kayıyor tabi konuşmaa uleynnn diyorumm :))) valla baş etmek çok zor gerçekten

amin canımm inşş bizim dün değildi randevumuz haftaya alcaktık lakin cuma burda radyolog bi dostumuz vardı karı koca onlar baktılar kuzuma plasenta biraz aşağıda dediler korktuk çok şükür ki dr um normal olduğunu söledi ayy sorma yaaa o eller kollar öldümmmm :))) maşallah yavrularımıza bana yakışıklı olcakmış gibi geldi benim ki senin cinsiyeti belliymiydi canım

Yok tatlım belli deil doktorun tahmini varmış ama yanılma payından dolayı söylemek istemedi size söylediler mi sen kaçıncı haftadasın? Biz 12+4 olduk 💙💙

Günaydın anneler bi sorum olacak benim goguslerm den sarı şu gelmeye başladı 1 haftadır sizdede var mı bu beni çok heyecanlandırdı Bebeklerimi emzirecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama bi yandan da erken doğum belirtisi olabilir mi

Nil içinde öyle diyorlar ben konustum eger normal oluyorsa kesinlikle normal istiorum dedim tabiki normal olursa normal yaparım dedi güven verio kadın aslında cok sıcak sevecen ama cok yogun mesela kötü bişi olsa allah korusun gidecek olsam randevusuz girmesi nerdeyse imkansız :( anıt hastanesinde bi arkadasım dogum yaptı ama orda yeni dogan ünitesi yokmuş bebeğini baska hastaneye götürmüşler falan o sıkıntı olmuş.. gerci 2 yıl oldu dogum yapalı belki yapılmıştır bilmiorum..

eğer doğum sonuna doğru bi aksilik çıkmazsa normal doğum yapıcam inşş en güzeli ve en sağlıklısı :34:

Kızlarrrr
Tetanoz aşısı sorumdan sonra yeni bir ikilemimle daha karşınızdayım!

20 kusuruncu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormuş... İnsulin direnci vs ölçmek için

Çok önemli olduğunusöyleyenler var..
Amaaaa bir de başka bir ekol var ki, anne karnındaki bebeğe bu kadar şeker yüklemenin tehlikeli olduğunu ve bebeğin geleceğindeki sağlığını etkileyeceğini söylüğyorrr...

Canan Karatay mesela... ASLAAA SAKIN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRTMAYIN diye basbas bağırıyor...

Jinekologlar Derneği, Karataya karşı çıkıp basın açıklaması yayınlyıor falan...
Çoıooooook karışık işler

Sizler ne düşünüyorsunuz
şeker yüklemesi yurtdışında yapılıyor mu bilen var mı meselaa

Ben yaptırmayı düşünüyorum şimdilik. o verdikleri şeker bilmem kaç tane baklava yediğindekiyle aynı oluyormuş. yani okadar şekeri normal zamanlarda da zaten alabiliyoruz sanırım. sonrasında sıkıntı çıkmasından iyidir. ay bugün tatlıyı azcık fazla kaçırdım gibi düşünmeliyiz yani :9:

Günaydın anneler bi sorum olacak benim goguslerm den sarı şu gelmeye başladı 1 haftadır sizdede var mı bu beni çok heyecanlandırdı Bebeklerimi emzirecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama bi yandan da erken doğum belirtisi olabilir mi

canım ne mutlu sana sakın sıkma goguslerını olurmuu onlar bebıslere sıfa olacak ınsallah...

Ben yaptırmayı düşünüyorum şimdilik. o verdikleri şeker bilmem kaç tane baklava yediğindekiyle aynı oluyormuş. yani okadar şekeri normal zamanlarda da zaten alabiliyoruz sanırım. sonrasında sıkıntı çıkmasından iyidir. ay bugün tatlıyı azcık fazla kaçırdım gibi düşünmeliyiz yani :9:

ama normal şeker değil özel bir glikoz karışımı veriyorlarmış...
bi iki yabancı kaynaktan okudum şimdi.. onlarda da e tabii bebek ve anne için cok faydalı bı karışım değil bu glikoz karısımı... yazmıslar :/

Back
X