2015 Şubat Anneleri

lcw de hamıle sortu vardı tatıle cıkmadan aldım ben pantolonlar sıkıyo dıye tamam rahat ama hamılelıgı baya ılerlemıs olanlara daha ıyı olur bnım gobekta cok olmasına karsın dusup duruyoo:52:

evet o gobek bölumlerı zaten sıkıntı. cok buyuk yapmıslar. kışlıkları ordan alırız artık :)

Daha önce ne kullanıyordun cnm sen? Hangi ilaçları kesmeni söyledi? İşte bende arada kaldım kesemiyorum 😫

Vitaminleri kesmişti ama protestan ve folik asidi kesmedi şimdi kesti bunlarıda artık başka ilaçlar verdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol cnm ıyıyım sende ıyısın umarım.. yemege ınmıstım anca cevap yazdım kusura bakma.. doktor aman bılmıyorum yaa
ozgur beye eylulde gıdecegım ınsallah onla devam ederım hala bellı bısey yok...

inşallah düzgün birini bulursun :)) bende iyiyim çok şükür düzeldim herşey yolunda gibi göünüyo :1:

senın yıne ıyı oluyomus bende duğmeyle ılık arasında 4 parmak mesafe kalıyo. Kesınlıkle kapanmaz. C&a ya gıtmek hıc aklıma gelmemıstı. Bende bakayım fırsat bulunca

Defacto nun kiler güzel tam oluyor ben ordan alıyorum büyük olmuyor hiç

senın yıne ıyı oluyomus bende duğmeyle ılık arasında 4 parmak mesafe kalıyo. Kesınlıkle kapanmaz. C&a ya gıtmek hıc aklıma gelmemıstı. Bende bakayım fırsat bulunca

C&a da guzel pantolonlar var
İlk hamileligmde ordan aldgm herseydn cok memnun kalmistm ilk oraya gdyrm artik
Bi bermuda aldim herkes salca oldu hamile pant olmasa kaptirirdim :D
İndirim olursa tam super oluyo 80 tl lik pantolon 40 a dusuyo

selam kızlar nasılsınız
benim bugün saat 3 de randevum var
dua edin bir sorun çıkmasın
bebeğimi çok özledim:16:

Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyoruz sana bebeğimin fotosunu koyayım el salladı bana seninkide öle olsun sağlıklı olsun inşallah Eki Görüntüle 1209260

Oraya da bi bakalim ben hamile sattklrni bilmiyodm

C&a nin icinde lastikle dugme kemer ayari var
Lcwya dikkat etmedm pot durdu bende
İlk gebelikten gobegim var basen kalca yok dolduramadm pot oldu

evet o gobek bölumlerı zaten sıkıntı. cok buyuk yapmıslar. kışlıkları ordan alırız artık :)

Ben asagiya kiviriyorum oyle kullaniyorum
İcimde 2. Tshirt varmis gibi duruyo

Oraya da bi bakalim ben hamile sattklrni bilmiyodm

C&a nin icinde lastikle dugme kemer ayari var
Lcwya dikkat etmedm pot durdu bende
İlk gebelikten gobegim var basen kalca yok dolduramadm pot oldu

Aynı şekilde canım ayarlanabiliyor tişörtlerin göbek kısmı özellikle m beden şuam bizlere göre öle çok büyük yapmamamışlar güzel yani internetten aldım ben çok memnunum

Ya senin ikizler nasıl boyları falan cinsiyetleri belli mi merakedyrm burda üç tane ikiz anne adayı var diye hatrlyrm bide bulantılar galan ne alemde senin kilo aldınmı

En son 23 ünde gittim bu ay sonu kontrol son gittiğimde biri 4.5 biri 4.95 cm di cinsiyet tahmini yapmadı bu ay sonu soylicek mis bulantim hiç olmadı zaten ama 8 kilo aldım bünye çok musait kilo almaya 3 ikiz annesiyiz toplam sen ne alemdesin

bir şey sormak istiyorum anne karnında bebeğin genetik bir hastalığı var mı? organları yerli yerinde ve tam mı ? vs öğrenmek mümkün değil mi? gazete de bi kaç haber okudum bi bebeğin korkmaması panik olmaması gerekiyormuş milyonda bir görülen bi hastalığı varmış, öbür bebeğin doğuştan kalp kası bozukluğu varmış insan böyle haberler okudukça daha bir endişeleniyor :( Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, elleri ayakları düzgün huzurlu bebişler olsunlar inşallah....

gecen baktım pek bısey bulamadım. belkı bayram ustu dıye bitmıs olabılır. orayada bakmak lazım

Kızlarrrr
Tetanoz aşısı sorumdan sonra yeni bir ikilemimle daha karşınızdayım!

20 kusuruncu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormuş... İnsulin direnci vs ölçmek için

Çok önemli olduğunusöyleyenler var..
Amaaaa bir de başka bir ekol var ki, anne karnındaki bebeğe bu kadar şeker yüklemenin tehlikeli olduğunu ve bebeğin geleceğindeki sağlığını etkileyeceğini söylüğyorrr...

Canan Karatay mesela... ASLAAA SAKIN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRTMAYIN diye basbas bağırıyor...

Jinekologlar Derneği, Karataya karşı çıkıp basın açıklaması yayınlyıor falan...
Çoıooooook karışık işler

Sizler ne düşünüyorsunuz
şeker yüklemesi yurtdışında yapılıyor mu bilen var mı meselaa
Glikoz surubu hazir gidalarda var ve cok sakincali. Karatay hazir urun tuketmeyib diyor. Meyvenin bile sekeri var cok yemeyin diyor. Onun dediklerine gore beslensem sekerim var mi diye merak etmezdm ve seker yuklemesi yaptirmazdim. Ama oyle beslenemiyoruz bu yuzden risk altindayiz. Test ilk hamileligimde yaptirdm bunda da yaptiririm. Karatay kendi beslenme duzenine uyanlara sesleniyor yani :)

Nil içinde öyle diyorlar ben konustum eger normal oluyorsa kesinlikle normal istiorum dedim tabiki normal olursa normal yaparım dedi güven verio kadın aslında cok sıcak sevecen ama cok yogun mesela kötü bişi olsa allah korusun gidecek olsam randevusuz girmesi nerdeyse imkansız :( anıt hastanesinde bi arkadasım dogum yaptı ama orda yeni dogan ünitesi yokmuş bebeğini baska hastaneye götürmüşler falan o sıkıntı olmuş.. gerci 2 yıl oldu dogum yapalı belki yapılmıştır bilmiorum..
Yenidogan cogu yerde yok. Doktorum erken dogum olursa seni sevk ederim demisti. Ins yasamayiz oyle seyler. Evet nil i seZeryanci diye duydum. Zaten normal dogum yaptiran cok az piyasada. Ben normal dogurdum butun herkes olaganustu bisey yapmisim gibi yorumladi :d

Günaydın anneler bi sorum olacak benim goguslerm den sarı şu gelmeye başladı 1 haftadır sizdede var mı bu beni çok heyecanlandırdı Bebeklerimi emzirecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama bi yandan da erken doğum belirtisi olabilir mi
Bazilarinda oluyor canim cok normal. Ama goguslerini elleme siktirma. Erken doguma sebep olabiliyor goguslerin uyarilmasi

Tatlım mesela doktorum daha önce talihsiz olay ysşadığım için kan sulandırıcı iğne verdi bu doktor bi kere sıkıntı yaşayan herkese bu iğneyi vermemeleri lazım dedi kafa allak bullak oldu kullanmam gerekir mi gerekmez mi? Ama yinede bırakamıyorum şimdiye kadar kullandım bırakmayı göze alamıyorum manyağa bsğlamış durumdayız yani
Ben de cok dr gezen biriyim. Gezsem de birine guvenirim onun dedigini yaparim ilac konusunda fln. Hakkaten farkli yaklasabiliyorlar kafa karisiyor.
Bende pihtilasma var cok arastirdim pihtilasmasi olmayanlarda tedbir olarak verilse de ilk 3 aydn sonra kesiliyor. Bana sorarsan birak diyen doktora guvenebilirsn gibi.

banada sürekli hurma ye cocugun zeki olur diodu kayınvalidem falan iiki yememişim yaa pek sevmem zaten:18:
Hurma son ayda bol bol yemek gerekiyor. Dogumu kolaylastiriyor sut getiriyor. Ama simdi yemk dogru degil de cani isteyen 1-2 yese bisey olmaz. Cok cok yemk sakincali. Maydonoz da oyle oturup bir tutam yemiyoruz ya.

C&a da guzel pantolonlar var
İlk hamileligmde ordan aldgm herseydn cok memnun kalmistm ilk oraya gdyrm artik
Bi bermuda aldim herkes salca oldu hamile pant olmasa kaptirirdim :D
İndirim olursa tam super oluyo 80 tl lik pantolon 40 a dusuyo

suan uzerımıze olan esyalar okadar degerlı kı kımseye vermemek lazım :) zaten ıkı uc parca seye kaldım cevır cevır gıyıyorum. bıde verırısek yandık :)

Glikoz surubu hazir gidalarda var ve cok sakincali. Karatay hazir urun tuketmeyib diyor. Meyvenin bile sekeri var cok yemeyin diyor. Onun dediklerine gore beslensem sekerim var mi diye merak etmezdm ve seker yuklemesi yaptirmazdim. Ama oyle beslenemiyoruz bu yuzden risk altindayiz. Test ilk hamileligimde yaptirdm bunda da yaptiririm. Karatay kendi beslenme duzenine uyanlara sesleniyor yani :)

Yenidogan cogu yerde yok. Doktorum erken dogum olursa seni sevk ederim demisti. Ins yasamayiz oyle seyler. Evet nil i seZeryanci diye duydum. Zaten normal dogum yaptiran cok az piyasada. Ben normal dogurdum butun herkes olaganustu bisey yapmisim gibi yorumladi :d

Bazilarinda oluyor canim cok normal. Ama goguslerini elleme siktirma. Erken doguma sebep olabiliyor goguslerin uyarilmasi

Ben de cok dr gezen biriyim. Gezsem de birine guvenirim onun dedigini yaparim ilac konusunda fln. Hakkaten farkli yaklasabiliyorlar kafa karisiyor.
Bende pihtilasma var cok arastirdim pihtilasmasi olmayanlarda tedbir olarak verilse de ilk 3 aydn sonra kesiliyor. Bana sorarsan birak diyen doktora guvenebilirsn gibi.

Hurma son ayda bol bol yemek gerekiyor. Dogumu kolaylastiriyor sut getiriyor. Ama simdi yemk dogru degil de cani isteyen 1-2 yese bisey olmaz. Cok cok yemk sakincali. Maydonoz da oyle oturup bir tutam yemiyoruz ya.
selçukluda var işte yeni doğan ünitesi o da beni cezbedio cnm..

suan uzerımıze olan esyalar okadar degerlı kı kımseye vermemek lazım :) zaten ıkı uc parca seye kaldım cevır cevır gıyıyorum. bıde verırısek yandık :)

Ay vermem zaten de normal pantalon olsaydi zor kurtarirdim bermuda kotumu

Back
X