2015 Şubat Anneleri

Kızlar ya ben deli gibi sırt ve boyun ağrısı yaşıyorum hem göğüslerim şişti ondan herhalde hemde gebelikten böyle sıkıntı yaşayanlar var mı? Bir de kas gevşetici falan sürsem olur mu ki ya?

Kızlar ya ben deli gibi sırt ve boyun ağrısı yaşıyorum hem göğüslerim şişti ondan herhalde hemde gebelikten böyle sıkıntı yaşayanlar var mı? Bir de kas gevşetici falan sürsem olur mu ki ya?

belim boynum ve kasığım :43:

ben de kocaelinde yaşıyorum konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim açıkcası. hem muayeneye 72 tl veriyorum hem de ssk hastanesi gibi 1 saat bekliyorum randevu almama rağmen hem de 5 dk falan muayene ediyor. :19::19:

başka da hastane bulamadım açıkcası. hem 2 haftada bir çağırıyor hem muayene ücreti alıyor. resmen adam soyuyorlar :19::19::19:
ikili teste ne kdr isticek merak ediyorum

belim boynum ve kasığım :43:

Kasık ağrıları bu dönemde normalmiş cnm internette de yaxıyor benim özellikle yatakta sağa sola dönerken oluyor o ağrı. Ama şiddetli ve devamlı olmadığı sürece normalmiş olabilirmiş benim zaten göğüsler büyüktü şimdi iyice şişince valla ağlamak geliyo baxen içimden mide bulantısına falan razıyım

Selam, dün eşim Tr'ye gitti bende yatakları yıkadım ama gece uyuyyamadım sıcaktan bugun kafam çatlıyor offf, ilaç aldım şimdi oğlana da akıllı dur sana pasta yaparım dedim kalktım ona pasta yaptım ama iyi değilim :( adet olacak mış gibi kasıklarım ağrıdı.

Iki gundur rüyamda adet oluyorum ya tövbe :28:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(
Sanırım beni işten cıkarıolar :( yerime birini geciriolarmış hatun aradı beni bişiler sordu ben hallediorum sıkıntı yok dedim siz doğum iznine cıkıomussunuz 1 ay sonra ben yapacakmısım onları dedi.. yaa bildiğin kovacaklar yerime eleman yetiştiriolar yaa cok moralim bozuldu :( :43::43::43::43::43::43:

Aaa cidden sinir bozucu ve üzücü bir durum ama belki sen izne çıkınca yerine öğrensin diye alıyorlardır ama bende olsa bozulurdum. Hepsi şerefsiz bunların.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada doktorum bana 6 günlük fitil gibi bişey verdi gece uyurken atıyorum içeri ilk gün attım ertesi gün acayip akıntım oldu. Ondan sonraki günlerde akıntım bitti yaaaa, :)) pek sevindim inşallah böyle devam eder :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(
Sanırım beni işten cıkarıolar :( yerime birini geciriolarmış hatun aradı beni bişiler sordu ben hallediorum sıkıntı yok dedim siz doğum iznine cıkıomussunuz 1 ay sonra ben yapacakmısım onları dedi.. yaa bildiğin kovacaklar yerime eleman yetiştiriolar yaa cok moralim bozuldu :( :43::43::43::43::43::43:

Canım hamile personeli işten çıkartmak suç hem kendi ceza yer hem sana tazminat öder bence sen doğum iznindeyken yerine işleri yaptırmak için personel yetiştirmen içinde demiş olabilir o şekilde ama tabi seni işten çıkaramıyacaklarını unutma imzaladığın kağıtlara dikkat et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar acayip agrim var ayiptir soylemesi hemen seyimin ustunde, bebekte orda bir tarafta. Hemde nasil agri

Kasık ağrıları bu dönemde normalmiş cnm internette de yaxıyor benim özellikle yatakta sağa sola dönerken oluyor o ağrı. Ama şiddetli ve devamlı olmadığı sürece normalmiş olabilirmiş benim zaten göğüsler büyüktü şimdi iyice şişince valla ağlamak geliyo baxen içimden mide bulantısına falan razıyım

evet sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız ya...

Selam, dün eşim Tr'ye gitti bende yatakları yıkadım ama gece uyuyyamadım sıcaktan bugun kafam çatlıyor offf, ilaç aldım şimdi oğlana da akıllı dur sana pasta yaparım dedim kalktım ona pasta yaptım ama iyi değilim :( adet olacak mış gibi kasıklarım ağrıdı.

tarihlerimiz aynı ama benm kasıklarımın ağrısı çok şiddetli ve gelip geçici değil sence bi sorunmu var :(

canm ben medipol üniversitesi mega (bağcılardaki) hastanesine gidiorum. dr. günseli özdemir'e. bu perşembe için de randevu aldım açıkcası test için ne kadar ücret alacaklar hiç bi fikrim yok, aramak lazım değil mi? hiç aklıma gelmemişti aramak. belki de çok diycek?

Ben bir kez gittim oraya kötü dr denk geldim sanırım.fazile dr adı.ağlayarak çıktım. Belki işinde iyidir ama 5 dk baktı şimdiki zaman ve gelecekte olabilecek ne kadar komplikasyon varsa hepsini söyledi.

Arkadaşım sen nasıl bi insansın ya 😳 bu nasıl cesaret nasıl bi enerji bide hiç korkun yok walla her işi yapıyosun acaba ikinci çocukta mı böyle oluyor insan? Maşallah sana ☺️

tarihlerimiz aynı ama benm kasıklarımın ağrısı çok şiddetli ve gelip geçici değil sence bi sorunmu var :(

Oglumda yatak dosek yattigim.icin hatirlamiyorum hem o xmn kiloluydum simdi kupkuru :)) rahim genislediginden oluyor bildigim kadariyla. ciddi bisey olmadinda

Arkadaşım sen nasıl bi insansın ya 😳 bu nasıl cesaret nasıl bi enerji bide hiç korkun yok walla her işi yapıyosun acaba ikinci çocukta mı böyle oluyor insan? Maşallah sana ☺️

Su bulantilar bitti ilacida icmiyorumya inanin turp gibiyim :) acayip enerjik oldum :) hele sabahlari masallahim var cidden. :)) Ama ilaci almam lazim :-/

Ben bir kez gittim oraya kötü dr denk geldim sanırım.fazile dr adı.ağlayarak çıktım. Belki işinde iyidir ama 5 dk baktı şimdiki zaman ve gelecekte olabilecek ne kadar komplikasyon varsa hepsini söyledi.

bende aynen o hastanede başka doktora gittim selcendi sanırım adı, bana 5. haftada kesede bebek gözükmüo die ben şimdi sna hamilesin diyemem, kürtaj ol da diyemem dedi :41:
oysaki 5.haftada gören zaten çok azdı yani.. sonra günseli hanıma gittim çok şekerdi.. doktorlukta insanın fıtratı çok önemli ya, olumsuz bi insansa hep olumsuzluarı sayıp bunlar şimdilik sende yok ama olmıycak anlamına gelmiyo şeklinde kara kara cümleler kuruo :19:

Su bulantilar bitti ilacida icmiyorumya inanin turp gibiyim :) acayip enerjik oldum :) hele sabahlari masallahim var cidden. :)) Ama ilaci almam lazim :-/

Maşallah sana ama şunu biliyorum ki ağrıların kendini yorduğunda ayakta çok kaldığında artıyor o yüzden zorlama kendini yorulduğunda dinlen çünkü hep yatmakta iyi değilmiş ama çok yorulmakta ağrıları arttırırmış cnm

Canım hamile personeli işten çıkartmak suç hem kendi ceza yer hem sana tazminat öder bence sen doğum iznindeyken yerine işleri yaptırmak için personel yetiştirmen içinde demiş olabilir o şekilde ama tabi seni işten çıkaramıyacaklarını unutma imzaladığın kağıtlara dikkat et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onu bende biliorum ama benim daha işten cıkmama cok var yerime birini bulmak için çook erken hele bunu baskasından duymak.. melike hnm 1 ay sonra izne ayrılıo demiş bu ne demek peki?
Aaa cidden sinir bozucu ve üzücü bir durum ama belki sen izne çıkınca yerine öğrensin diye alıyorlardır ama bende olsa bozulurdum. Hepsi şerefsiz bunların.

yaa bizim müdür önde gideni kesinlikleeeeee :(
hamileyi işten çıkarmak çok zor aslında, süründürürsün yani, ama mahkemeyle fln uğracak gücün varmı? çok saçma ya, onları sanki anaları dünyaya getirmedi, bizim böyle mükemmel bi görevimiz var Allah bizlere bunu nasip etmiş, sen ne hakla beni bu sebepten mağdur edersin ki :41:
İş Kanunun 5. maddesinde;
Eşit davranma ilkesi
Madde 5 - İş ilişkisinde dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefî inanç, din ve mezhep ve benzeri sebeplere dayalı
ayırım yapılamaz.
İşveren, esaslı sebepler olmadıkça tam süreli çalışan işçi karşısında kısmî süreli çalışan işçiye, belirsiz süreli çalışan
işçi karşısında belirli süreli çalışan işçiye farklı işlem yapamaz.
İşveren, biyolojik veya işin niteliğine ilişkin sebepler zorunlu kılmadıkça, bir işçiye, iş sözleşmesinin yapılmasında,
şartlarının oluşturulmasında, uygulanmasında ve sona ermesinde, cinsiyet veya gebelik nedeniyle doğrudan veya dolaylı
farklı işlem yapamaz.
Aynı veya eşit değerde bir iş için cinsiyet nedeniyle daha düşük ücret kararlaştırılamaz.
İşçinin cinsiyeti nedeniyle özel koruyucu hükümlerin uygulanması, daha düşük bir ücretin uygulanmasını haklı
kılmaz.
İş ilişkisinde veya sona ermesinde yukarıdaki fıkra hükümlerine aykırı davranıldığında işçi, dört aya kadar ücreti
tutarındaki uygun bir tazminattan başka yoksun bırakıldığı haklarını da talep edebilir. 2821 sayılı Sendikalar Kanununun 31
inci maddesi hükümleri saklıdır.
20 nci madde hükümleri saklı kalmak üzere işverenin yukarıdaki fıkra hükümlerine aykırı davrandığını işçi ispat
etmekle yükümlüdür. Ancak, işçi bir ihlalin varlığı ihtimalini güçlü bir biçimde gösteren bir durumu ortaya koyduğunda,
işveren böyle bir ihlalin mevcut olmadığını ispat etmekle yükümlü olur

der. ama sana sebep olarak bunu göstermeyeceklerdir. netten bi araştır canm, hamilenin işten çıkarılması yaz baya bi yazı çıkıyor.

ben bakmıştım kötü niyet tazminatı ödüomuş ama ben heyet raporu almayı düşünüodum ya burda bi kac kişiyede söyledim biri yetiştirmiş:( düşük tehlikem var ondan almayı düşünüorum dedim birsürü olay oldu kesin cıkaracaklar beni :(

onu bende biliorum ama benim daha işten cıkmama cok var yerime birini bulmak için çook erken hele bunu baskasından duymak.. melike hnm 1 ay sonra izne ayrılıo demiş bu ne demek peki?

yaa bizim müdür önde gideni kesinlikleeeeee :(

ben bakmıştım kötü niyet tazminatı ödüomuş ama ben heyet raporu almayı düşünüodum ya burda bi kac kişiyede söyledim biri yetiştirmiş:( düşük tehlikem var ondan almayı düşünüorum dedim birsürü olay oldu kesin cıkaracaklar beni :(

Amannn boşver al tazminatı çık gitsin işte aldığın para ile de çocuğunun ihtiyaçlarını karşılarsın toplu parayla.

Maşallah sana ama şunu biliyorum ki ağrıların kendini yorduğunda ayakta çok kaldığında artıyor o yüzden zorlama kendini yorulduğunda dinlen çünkü hep yatmakta iyi değilmiş ama çok yorulmakta ağrıları arttırırmış cnm

Canim ya inan ben yapmasam kimse yapmaz, kimsem yok burda valide bizde kaliyor elti cok ama allah kimseyi kimseye muhtac etmesin allaha siginip yapiyorum, validen daha 65 bile yok gezne tozma denince at gibi yigit olur ama demeski bir ucundanda ben tutayim, ha bize gelince hasta olur yeme icmw olsun cani cikar. Allah bildigi gibi yapsin. Zaten huyumdur kimseden yardim ummam. Diger gebeligim cok zordu, 4 ay yattim hep esim bakti bana kimse kapimi acmadi. Eger acsalardi simdiye cok laf olmustu. :))

Back
X