2015 Şubat Anneleri

Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁

ayyy valla aklına gelene bak. 100 derecede kaynıyor o da içinde kaynamıştır
normalde çılbır mı ne varya garip bir şey onu da kırar kırmaz pişiyor sonuçta.
pişmiştir merak etme. ben sadece sarısını koyuyorum yumurtanın.

Valla arkadas yazmis diye yazdim :) yoksa yaz gunu ayvayi nerde bulacaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O yüzden bulunamaz birinin canı çekerse olmaz yani o yüzden genel sölüyoruz tatlı tuzlu ekşi gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar

canım haklısın aslında ama konu direk yemek konusu değildi kuzum soru sormak birbirimizi bilgilendirmek açısında konu açıldı :)

Cnm o arkadaşların yazdığı şeyler kallafi şeylerdi normal zamanda bile zor yapacağın ama herkes evde kolaylıkla çorba yaptığı için paylaştık yoksaki daha önce yazılanlar yüzünden kocam şehri altüst etti halada bulamadık yapacak kimsem de yok
Kolay şeylerdir canım bişey demiyorum zaten ama daha önce çok konuşuldu burda tartışdık biliyorsun o yüZden söliyim dedim bi daha bak kendin diyosun eşim alt üst etti bulamadım diye bişey yazılmış çorba değil o sebeple hatırlatmak istedim genel olarak kişisel değil yani üstüne alınma

Merhaba... Ben de hayirlisiyla subat 2015 annesi olacagim... Su an 10+4 'uz... Benim 8. Haftadan beri bulantilarla basim dertte. Bu hafta da iyice artti. Ilacsiz gunum gecmedi.. Pzt gunu ultrasound randevum var ve de ikili testim. 1 aydir gormedim bebisii sabirsizlaniyorum... Hepinise harika bir hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum...

Merhaba canım hoşgeldin aramıza sanada sağlıklı hamilelikler dilerim :49:

anacım sülalende gamzeli yoksa genetık yapında yoksa ayva tarlasını yesen zor be :9::9::9:

işte inanmak istedim ondan galiba.
ay kuzular kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi canınız çeker vs die. benim canım bişi çekmiyo. o yüzden herkesi kendim gibi sanıyorum. tamam kapatalım o zaman yasaktan deil ama birinin canı ceker bulamaz bi sıkıntı olmasın.

canım haklısın aslında ama konu direk yemek konusu değildi kuzum soru sormak birbirimizi bilgilendirmek açısında konu açıldı :)

Ihale bana kaldı hatırlattım sadece :) sorulara dediğim bişi yok mevsimde olmayan şeyler yazılmasın :)

Ayrintili usg ya ondan kafa ayri govde ayri biliyorsunuz.iste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozaman tamam normal :)) ben ayrıntılıya taaa 20. Haftamda giricem

Ihale bana kaldı hatırlattım sadece :) sorulara dediğim bişi yok mevsimde olmayan şeyler yazılmasın :)

yok kızz niye sana kalsın ayoll :))) sen sınıf başkanısın bizi uyarırsın akıllanmazsak ismimizi tahtaya yaz gitsin :)))

Kızlar ikili testte beta hcg değerini ve doktoru söylediyse şayet cinsiyeti yazabilirmi arasında bağlantı olduğu yazıyor heryerde bakalım kaç kişinin tutacak veya tutmayacak çünkü beta hcg değeri 50 üzeri ise kız 50 nin altındaysa erkek diyolar.

Hosgeldiin
Benim 1 numara oyleydi
Iki numara ruha cevirdi ilk uc ay
Simdi iyiyim ama cok sukur

Teşekkür ederim.İlkler nazlanmıyor demekki.Hamile olduğumun tek şahidi ultrason.:9: inşallah boyle devam eder sizinki de

Ayy canım kız tahminleri 2 oldu :) nub mu gördün :)

yok canım ama sanki erkekler daha bi yapılı duruyor gibime geldi yoksam kuzucuğun özelini görmedim inşş gönlünden ne geçiyosa o olur :)

Eskiler öyle dermiş, ama canınımızı sıkmayalım kışa ne kaldı ki :) ben ilk gebeliğimde allahım canım meyve çekiyor maalesef burda ham diye yemiyor İtalyanlar :) hepinizin bildiği hamile kalınca ilk ona aşeririler :) bilmece gibi oldu :) neyse 5. Aıma kadar aradık taradık yok, akrabalar Tr'ye tatile gidip gelmişler bizde yanlarına gittik. Allah'ım mutfağa girdim sepetin içindeler hahahah ben bir yedim bir yedim kadın hazırladı eve götür diye benim bu elti sen yedin ben gelinime götürecem diye 3-5 verdi bana gelinidi hamile falan değil o seviyor diye elimden aldı. Sinirlendim şimdi :27: kolay kolay pek aşermiyorum bir onu bilirim, bide bunda hamile oldugumu bilmiyordum hani kıştan hazırlık yaparlar domatesli falan komşuda görünce çok canım çekmişti :)))

Yazarken çok güldüm hakkınızı helal edin sizde haklısınız biraz bulmaca gibi oldu :)

siz ne yemek istiyorsanız ben size bulurum, nerdeyseniz gönderirim merak etmeyin. yeter ki sadece ben kilo almıyim hepimiz birden şişelim. hepiniz toparlak olun.
yazın özelden istediklerinizi göndericem :)) hatta istanbuldakileri elimle gelip beslerim.

Blacberry söylemişti neyse ben bili demedim kimsede duymadı :)

black tatildemi yoksa evdemi ben göremiyorum onu yaa özledik onu valla bu gidişle eve kapanacak ondan korkuyorum :)))

Back
X