2015 Şubat Anneleri

en iyisini yapıyosun canım benim sen susarsan aptal yerine koyarlar maalesef heleki bu zamanda senin içinde kalacağına onların içinde kalsın bazen kötü kadın müzeyyen olmak gerekiyor kız müzeyyen isimli kimse yoktur inşş aramızda :))))

Yoktur umarım :1: haklısın sonuna kadar bir kadın kendini erdiriyor mu onun hayatı yoktur bence :)

ahh bu kaynanalar bırak sölesin sölesin dursun :) tüüü canı çekecek başka bişey bulamamış mı ıyyykkk bu saatten sonra artık canım bişey çekmez :))

Hahahaha bulamamış ki o gelmiş aklına :) benim eltide hamile Allah canım şunu çekti canım bunu çekti diyim büyük eltiye geliyor amma iştahı daha yeni ama ne bulantısı var ne bilet turp gibi :1:

siz ne yemek istiyorsanız ben size bulurum, nerdeyseniz gönderirim merak etmeyin. yeter ki sadece ben kilo almıyim hepimiz birden şişelim. hepiniz toparlak olun.
yazın özelden istediklerinizi göndericem :)) hatta istanbuldakileri elimle gelip beslerim.

Ahahaha söz mü? Valla çok eziyetli şeyler isterim yalnız ona göre bide bize yaparken sende yemeye başlarsan bide onu düşün 😁😁

Kızlar hadi yaa merak ediyorum ikili test sonucundaki beta HCG değerini yazın bakalım cinsiyetle alakası varmı gerçekten birde doktorunuzun tahmin ettiği cinsiyetide yazında bakalım gerçekten 50 nin altı erkek üstü kız mi

Yoktur umarım :1: haklısın sonuna kadar bir kadın kendini erdiriyor mu onun hayatı yoktur bence :)

aynen öle canım sonra :27: oluyosun amann takmamak en doğrusu ben eşime şikayetlerimi söledikçe onlar tatlandı sonra sustum kendisi ağzıma bakıyordu allah allah bu artık niye bişey demiyor die eee gördü yaaa hal ve hareketlerini öle öle biraz inandı ama yinede aileleri sonuçta konduramıyolar işte neyse biz kendi işimizi kendimiz görürüz evelallah :1: sevene can feda sevmeyene elveda :)))

Ahahaha söz mü? Valla çok eziyetli şeyler isterim yalnız ona göre bide bize yaparken sende yemeye başlarsan bide onu düşün 😁😁

kız eşim bursaya gidip geliyor orda da işyerleri var. gönderemem sanma. sen bursadasın değil mi?

kizlar balgam problemi yasayanlar varmiii

Benim hala var bide üstüne geniz akıntısı ki benim acayip midem bulanır ismini bile yazamıyorum :( midemi bulandırıyor olduğu zaman ama çıkarmam imkansız hayatım boyunca bi onu çıkarmaktan bide kusmaktan tiksinirim ve ikisinidd yapamam :(( ama normalmiş hamilelik riniti diye bişi varmış cnm

selam kızlar
ben birşey danışmak istiyorum
şimdi ben sabahları çok acıkıyorum
ama uykudan gözümü açıp yemek yiyemiyorum
11,5 gibi uyanıp kahvaltı edene kadar saat 1 oluyor
hala domates salatalık peynir zeytin yiyorum
öyle süt yumurta hala yiyemiyorum
bugün bi yumurta haşladım çeyrek dilim ekmekle zor yedim
az sonrada burnumu tıkayıp süt içeceğim

sizce şimdiden kendimi zorlayarak yanlış mı yapıyorum
az önce bir arkadaşla konuştum 5 aylık kendisi
kendini hiçbişey için zorlama zaten 16. haftada iştahın artacak o zaman yersin şimdi tiksinme demiş
ben tabi haliyle bunuda sormayı unuttum doktoruma

siz yiyebiliyormusunuz bişeyler yoksa eskisi gibi devammı

Bende senin gibi kahvalti yapiyodum hala da cok severim. Yumurta yiyemiyodum ama menemen gibi olunca yedigimi farkettim. Sende oyle deneyebilirsin. Sut icemiyosan yogurt yemeyi dene. Veya ayran ic bol bol. Peynir ye sut yerine. Daha faydali bence. Yerken miden bulanmiyosa kendini zorla bence. Ama yok bulaniyosa hic zorlama. Tiksinebilirsin. Bebisler artik yediklerimizden besleniyorlar. Bu yuzden faydali seyler yemek lazim. Baligi da esin pisirse yapabilirse tabi ki cok iyi olur bebis icin.

Ciğer ve sakatat türevlerini kesinlikle yasakladı benim doktorum senin doktorun bişey demedi mi? Acaba benimki mi abartıyor ama başka arkadaşlarında doktoru yasaklamıştı

Sakatat yenmemesi gerek diye biliyorum ben de.

Kızlaaar nabersiniz?

Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk

Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.

Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.

12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)

Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/

Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)

Eki Görüntüle 1210640

Eki Görüntüle 1210643

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah nazar degmesin. Saglikli olsunlarda cinsiyet beklenir bir sekilde.

normaldir. bende de normalde deli gibi bir hafıza vardır. normalde burda yazan herkesin bütün özelliklerini aklımda tutabilecek kapasitesi vardı. ama şimdi senin dediğin gibi. gidik ne yapacaksın. aklımda bebeğe gitti sanırım.

Bende de inanilmaz bir unutkanlik var. Neden acaba? Her seyi unutuyorum artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız eşim bursaya gidip geliyor orda da işyerleri var. gönderemem sanma. sen bursadasın değil mi?

Evet Bursadayım cnm valla seninde ayağın düşerse hbr ver tanışmak isterim seninle 😁 eşin ne iş yapıyor bu arada? Benimkide serbest çalışıyor

işte inanmak istedim ondan galiba.
ay kuzular kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi canınız çeker vs die. benim canım bişi çekmiyo. o yüzden herkesi kendim gibi sanıyorum. tamam kapatalım o zaman yasaktan deil ama birinin canı ceker bulamaz bi sıkıntı olmasın.

aman kız nolcak yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda boşver takılma :7:

Ne kadar aptalmışım ama o zamanlar oturur ağlardım bir insan her gün ağlar mı, her gün laf sokarlar habire ezmeye çalışırlar tövbe ne günlerdi 1.5 sene sürdü sonra olmadı bir iki bir iki derken beni Arsız ettiler hepsi yaşta büyük ama kendimi ezdirmemeyi öğrendim.

Geçen diyorum yüzlerine birazcık aklım olsa hepinizin lafını zamanında veriririm diyorum adamlar hiç oralı olmuyorlar hahahaha :)

bende 1 bucuk yıl nişanlı kaldım en son dürü tantanalarında patladım hala canımı acıtan aklıma geldikc sogudugum sindiremediğim o kadar cok sey varki benim bide halası teyzesi hepsi üstüme geldi gecen gün halasına aslında yüzünüze bakmazdımda ben anne yüreği die espirili laf çarptıım güldü gecti mesela pişkinler bide yaa sorsalar beni cok severlerr ama nedense canıma okudular vaktı zamanında bende cok agladım sadece bana deil ailemede neler neler yaptılar hala sindiremiorum :(:( simdi cok iiler ama neye yarar :S

Hahahaha bulamamış ki o gelmiş aklına :) benim eltide hamile Allah canım şunu çekti canım bunu çekti diyim büyük eltiye geliyor amma iştahı daha yeni ama ne bulantısı var ne bilet turp gibi :1:

yeni hamileyse ondan olabilir ama bazı hamişlerde hiç bulantı olmuyor ne güzel benim iki hafta öncesine göre iyi ama yinede bulanıyor

işte inanmak istedim ondan galiba.
ay kuzular kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi canınız çeker vs die. benim canım bişi çekmiyo. o yüzden herkesi kendim gibi sanıyorum. tamam kapatalım o zaman yasaktan deil ama birinin canı ceker bulamaz bi sıkıntı olmasın.

Ya cnm zaten sakatat olayını falan da bilgilendirmek için yazdık burda hep diyoruz yumurta süt et tüketmek gerek diye yani ciğer zararlı mı değil mi onu tartıştık zaten ciğer demekle tavuk et demek aynı şey özel bişeyden bahsetmedik kendini kötü hissetme

Evet Bursadayım cnm valla seninde ayağın düşerse hbr ver tanışmak isterim seninle 😁 eşin ne iş yapıyor bu arada? Benimkide serbest çalışıyor

araç elektroniği. orda serbest bölge varmış gemlikte .işyerinin bir kısmı oraya taşındı.
bir kez geldim deniz uçağı ile ama ondan bile tırsıyorum. diğer türlüde çok uzun yol.

bende 1 bucuk yıl nişanlı kaldım en son dürü tantanalarında patladım hala canımı acıtan aklıma geldikc sogudugum sindiremediğim o kadar cok sey varki benim bide halası teyzesi hepsi üstüme geldi gecen gün halasına aslında yüzünüze bakmazdımda ben anne yüreği die espirili laf çarptıım güldü gecti mesela pişkinler bide yaa sorsalar beni cok severlerr ama nedense canıma okudular vaktı zamanında bende cok agladım sadece bana deil ailemede neler neler yaptılar hala sindiremiorum :(:( simdi cok iiler ama neye yarar :S

Bak sana bişey deyim kesinlikle kimse için değmez ne eş için ne çocuk için benim eltiler bitti valide çıktı sonradan, kimse demediki sen evlenince valideyle yaşayacan diye sonra çıktı bende tamam dedim, ama bu gelir gelmez evin reisim benim gibi davrandı ne lazımda ben alacam nereye gidilecekse ben Gidecem, gidiyor hakkımda dedikodumu yapıyor ama gelip banada onları anlatıyor.. Iki sene önce Ramazan'da noktayı koydum ağzıma ne laf geldiyse saydım oğlunuzda torununuzda al ben boşanacam ben senin kahrını çekemem dedim. Ortalığı ayağa kaldırdım hahahahyt iki senedir ağzını açamıyor. Bakmayın çok fena eltirlerime neler yapmış zamanında. Ama şimdi çok güzeliz maşallah nazar değmesin Hahahahaha. :))

araç elektroniği. orda serbest bölge varmış gemlikte .işyerinin bir kısmı oraya taşındı.
bir kez geldim deniz uçağı ile ama ondan bile tırsıyorum. diğer türlüde çok uzun yol.

Hım evet otomotivin merkezi zaten Bursa. Uzak dediğin maksimum 3 saat sürüyor İstanbulda bir yakadan bir yakaya olan uzaklık hele Anadolu yakasındaysan daha yakın 😊

Hım evet otomotivin merkezi zaten Bursa. Uzak dediğin maksimum 3 saat sürüyor İstanbulda bir yakadan bir yakaya olan uzaklık hele Anadolu yakasındaysan daha yakın 😊

ben o yol nedeniyle işyerimin dibine taşındım. evden çıkıyorum 5 dk sonra işteyim. ama öylede sıkıcı iki insan yüzü görmeden . metrobüste milletle elleşmeden işe geliyorsun.

Bende senin gibi kahvalti yapiyodum hala da cok severim. Yumurta yiyemiyodum ama menemen gibi olunca yedigimi farkettim. Sende oyle deneyebilirsin. Sut icemiyosan yogurt yemeyi dene. Veya ayran ic bol bol. Peynir ye sut yerine. Daha faydali bence. Yerken miden bulanmiyosa kendini zorla bence. Ama yok bulaniyosa hic zorlama. Tiksinebilirsin. Bebisler artik yediklerimizden besleniyorlar. Bu yuzden faydali seyler yemek lazim. Baligi da esin pisirse yapabilirse tabi ki cok iyi olur bebis icin.

Sakatat yenmemesi gerek diye biliyorum ben de.

Masallah nazar degmesin. Saglikli olsunlarda cinsiyet beklenir bir sekilde.

Bende de inanilmaz bir unutkanlik var. Neden acaba? Her seyi unutuyorum artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol tatlım dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rus takvimi,Çin takvimi,bebeğin karında duruşu,nub teorisi,kalp atış bilmemnesi hepsinde ama hepsinde erkekti. Bugün cinsiyeti öğrendik ve kız. Ayaklarım hala yere basmıyor. Yarabbim bu nasıl mutluluk. Yoldan geçene diyesim var. Allahım almasın benden bu mutluluğu çok korkuyorum. Kimin gönlünden ne geçiyorsa allahım versin inşallah

💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor

canım beniiiimmm şok oldum niyeyse ben de erkek olur diye hissediyordum halbuki %50 - %50 sonuçta.. :) :) hayırlı olsun Allah' ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah yürekten diliyorum tüm bebiş isteyenlere.. yaa kimi duysam bu sene kız diyo benimde iki oğlan var biliyorsun bende mi sansımı denesem acaba :27: geçen parkta bebek seviyoruz eşim de eğilmiş ' bizde kız bekliyoruz ' diyo bende ' hımm tabi tabi ' dedim :) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun amiiiinnn.. öpüyorum seni çookkk :38:

Back
X