2015 Şubat Anneleri

Ya cnm zaten sakatat olayını falan da bilgilendirmek için yazdık burda hep diyoruz yumurta süt et tüketmek gerek diye yani ciğer zararlı mı değil mi onu tartıştık zaten ciğer demekle tavuk et demek aynı şey özel bişeyden bahsetmedik kendini kötü hissetme

hasssas dönemdeyiz nolur nolmaz :27: forumlar da bunlar için var tartışalım bilgilerimizi paylaşalım diye. :ssz:

Bak sana bişey deyim kesinlikle kimse için değmez ne eş için ne çocuk için benim eltiler bitti valide çıktı sonradan, kimse demediki sen evlenince valideyle yaşayacan diye sonra çıktı bende tamam dedim, ama bu gelir gelmez evin reisim benim gibi davrandı ne lazımda ben alacam nereye gidilecekse ben Gidecem, gidiyor hakkımda dedikodumu yapıyor ama gelip banada onları anlatıyor.. Iki sene önce Ramazan'da noktayı koydum ağzıma ne laf geldiyse saydım oğlunuzda torununuzda al ben boşanacam ben senin kahrını çekemem dedim. Ortalığı ayağa kaldırdım hahahahyt iki senedir ağzını açamıyor. Bakmayın çok fena eltirlerime neler yapmış zamanında. Ama şimdi çok güzeliz maşallah nazar değmesin Hahahahaha. :))

hayy maşallahh sanaaa :D bende en son ii patlamıstım hatta nişanlıma yeter artık ben kimle evleniorum belli deil demiştim benim kayınvalide de deilde görümcelerinde onun gömrümceleri bnada görümcelik ettiler :( ben acıkgım ama kayınvalidemin ailesi cok kapalı almıs bana uzun uzun etekler giy bunları dio bende bakarız giyerim falan die gecistirdim ısrar edio sürekli yaa tamam yaz gelsinde falan diorum hala ısrar edio yeter yaa gelme üstüme o kadar siz beni böylemi gördünüz böylemi begendiniz ben size hiç oynamadım bastan kapalı olupta sonra acılmadım istremiosanız beni söyleyin oğlunuza askerden gelmeden ayrılsın bitsin bu ben senin ısrarlarınla annenin babanın gönlünün olmasıyla ugrasamma dedim benimki o gün sustu evden cıktım gittim telefonla aradı özür diledi sonra:):) halalarınıda benzer bir olayda bir piknik esnasında susturdum simdi hepsi kuzu ayy melike gelmiş melike gitmiş bunalra böyle yaranıosun cnm yoksa tepene cıkıolar.. o yüzden aslında en basta yapmamız gerekeni biraz gec yapmısız o kadar :) artık kimse karısamıo bana kayın validem alttan alttan yine baslıo ama patlamam yakındır :):):1::1::1:

damarı patlatmış olabilirler. benim normalde derimi yüzseler morarmaz ama geçen hastanede ne yaptılarsa şişti morardı bir iki hafta mor gezdim.

sanırım benımkıde morarracak... aynen benımkıde hassas değildir... hiç morarma falan yaşamam..çarpmada vs...da şimdi bçyle olduk..hayırlısı nedıyelım...
:))

Ihale bana kaldı hatırlattım sadece :) sorulara dediğim bişi yok mevsimde olmayan şeyler yazılmasın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımızın ne istediği günlük hayatta da söylenmez zaten.Bu görgü kuralıdır.Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat özlü sözü ile de fikrimi destekleyeyim. Bakmayın son dönemlerde tv lerde günlük hayatta kadınların hatta bir kısım erkeklerin tek muhabbeti, derdi,paylaşımı yemek. Bu ciddi anlamda kültürel yozlaşmanın göstergesidir.

kızlar migren ağrısına çözüm bulabilen varmı yaaa
ağlayacağım artık ilaç da içemiyorum
salak kafam doktora sormayı unuttum herşeyi unuttuğum gibi :14:

Canımızın ne istediği günlük hayatta da söylenmez zaten.Bu görgü kuralıdır.Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat özlü sözü ile de fikrimi destekleyeyim. Bakmayın son dönemlerde tv lerde günlük hayatta kadınların hatta bir kısım erkeklerin tek muhabbeti, derdi,paylaşımı yemek. Bu ciddi anlamda kültürel yozlaşmanın göstergesidir.

Çok doğru yazmışsınız canım Saol bende böle düşünüyorum

kızlar migren ağrısına çözüm bulabilen varmı yaaa
ağlayacağım artık ilaç da içemiyorum
salak kafam doktora sormayı unuttum herşeyi unuttuğum gibi :14:

Minoset kullanabilirsin canım ama pek etki ettiği söylenemez.Bana en iyi karanlık odada durmak geliyor bi dene istersen:31:

Minoset kullanabilirsin canım ama pek etki ettiği söylenemez.Bana en iyi karanlık odada durmak geliyor bi dene istersen:31:

karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim
gözümden yaş geliyor artık ağrıdan

karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim

Kıyamam canım ya :31: Bir de benim genelde sol tarafım ağrır elimle baskı yapınca geçiyor nedense :53: Hani bazıları başı ağıyınca tülbentle patates sarar ya işe yarıyor mu gerçekten diye düşünmeye başladım:37: Hiç tülbent sarmadım ama elimi ne zaman ağrıyan bölgeye bastısam hem zonklamasını hissederim başımın hem de ağrısı biraz hafifliyor.

Ben bu migrenden çok çektim canım.2 kere migren krizi geçirdim geçici körlük yaşadım.Resmen kör oldum sandım.Migren kremi mi kullanmadım çeşitli ilaçlar kullandım nöroloji raporum bile vardı hatta bir aralar ama ilaç da fayda etmedi hem de hiçbiri.Hatta bir ara bi kolye vardı migrene iyi geldiği söyleniyordu ondan bile kullandım.Geçsin de nasıl geçerse geçsin mantığıyla.

Kızıma hamileyken migrenim bayağı sıklaşmaya başlamıştı,ama 4. aya doğru bi kesildi tam kesildi.İnşallah senin de öyle olur:49:

Bende senin gibi kahvalti yapiyodum hala da cok severim. Yumurta yiyemiyodum ama menemen gibi olunca yedigimi farkettim. Sende oyle deneyebilirsin. Sut icemiyosan yogurt yemeyi dene. Veya ayran ic bol bol. Peynir ye sut yerine. Daha faydali bence. Yerken miden bulanmiyosa kendini zorla bence. Ama yok bulaniyosa hic zorlama. Tiksinebilirsin. Bebisler artik yediklerimizden besleniyorlar. Bu yuzden faydali seyler yemek lazim. Baligi da esin pisirse yapabilirse tabi ki cok iyi olur bebis icin.

Sakatat yenmemesi gerek diye biliyorum ben de.

Masallah nazar degmesin. Saglikli olsunlarda cinsiyet beklenir bir sekilde.

Bende de inanilmaz bir unutkanlik var. Neden acaba? Her seyi unutuyorum artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hafiza namina birsey kalmadi bir yemegide yakip copledim aksama ekmek arasi yeriz artik yanindayim ocagin nasil yandi yemek hatirlamiyorum :///

Kıyamam canım ya :31: Bir de benim genelde sol tarafım ağrır elimle baskı yapınca geçiyor nedense :53: Hani bazıları başı ağıyınca tülbentle patates sarar ya işe yarıyor mu gerçekten diye düşünmeye başladım:37: Hiç tülbent sarmadım ama elimi ne zaman ağrıyan bölgeye bastısam hem zonklamasını hissederim başımın hem de ağrısı biraz hafifliyor.

Ben bu migrenden çok çektim canım.2 kere migren krizi geçirdim geçici körlük yaşadım.Resmen kör oldum sandım.Migren kremi mi kullanmadım çeşitli ilaçlar kullandım nöroloji raporum bile vardı hatta bir aralar ama ilaç da fayda etmedi hem de hiçbiri.Hatta bir ara bi kolye vardı migrene iyi geldiği söyleniyordu ondan bile kullandım.Geçsin de nasıl geçerse geçsin mantığıyla.

Kızıma hamileyken migrenim bayağı sıklaşmaya başlamıştı,ama 4. aya doğru bi kesildi tam kesildi.İnşallah senin de öyle olur:49:

normalde benimde raporum var kullandığım 3 farklı ilaç var şiddetine göre hatta hepsinden 3 aylık doz var evde
ama gel gelelim artık içemiyorum
dün kontrole giderken aklımdaydı sorayım diyordum
unuttum her zamanki gibi
bakalım eve gidince bende patates bağlayayım
inşallah iyi gelir de geçer

normalde benimde raporum var kullandığım 3 farklı ilaç var şiddetine göre hatta hepsinden 3 aylık doz var evde
unuttum her zamanki gibi

kuzum unuttun da dr'un telefonu yok mu arayıp sorsana gerçi minoset diyecektir, o evde olan ilaçlar hamileler için çok mu sakıncalı netten araştır dr'una sor belli olmaz belki onlardan biri alabilirsin der...

unuttum her zamanki gibi

Parol icebilirsin tatlim bendede migren var iciyorum arada

slm annecikler herkes şükür iyi güzel haberleri alanlar olmuş :)

Benim en son kontrolumde dr ense kalınlığı fazla gibi şuan biraz erken demişti. Eşimin memleketine gittik orda üni. hast. doç hocaya özel muaneye gittik.
Bebişim sabah gittk uyuyordu dr tatlı bişiler ye dedi 15 dk sonra gel bakalım bir daha. Gittik bizim bebiş yine uyuyordu pozisyon değişmedi snra 1.5 saat bekledim su içtim en son gittik bu kezde zıpladı durdu hareketliydi ölçüm yaptı dr sınırda çıktı 2li test verdik. Sonuçları bayramdan sonra aldık risk değerlerim düşük risk grbunda çıktı şükür. Ama kndaki beta değerim biraz düşükmüş. O yüzden muhakkak 3lü testinide yaptır dedi ve ayrıntılı usg de kalbine iyice baksınlar dedi. Cinsiyet söylemedi.

Eşimin memleketinden döndük dün istnbuldaki kndi dr gittim. sonucuma oda baktı risklerin düşük çıkmış dedi belkide bebek iri bebek olacak dedi çünkü 5 gün ilerden gidiyor bebişim 100 gr kilosu boyuda 6 cm ve üzeride olabilir. Şuan her şeyi sağlıklı iyi gözüküyor dedi. Zaten usg resminde de görenler tombiş olacak sanırım dediler :1:Benim için bebişimin sağlıklı olması herşeyden çok önemli inşAllah sağlıkla eksiği kusuru hastalığı olmadan gelişimini tamamlamış olarak dünyaya getiririm bebeğimi sizlerde inşAllah dua edin benim ve tüm hamileler için.

Cinsiyet konusunda bi arkadaş yazmış cin rus takvimi her türlü test geleneksel yöntem ne denediyseler hepsinde erkek çıkmış sonucu dr kız demiş belki bnmde öle olabilir.:1: Dr ultrasyonda kordonu bacak arasında şuanda ne desem yalan olur dedi. Ben biraz zorladım yani tahmininiz yok mu dedim hiç biraz kız gibi ama yinede buna itibar etme dedi pipisini kordonu örtüyor olabilir dedi. 17 haftamda 3lü test yaptırcam ozmn belki öğreniriz cinsiyeti. Benim için sağlıklı olması çok daha önemli :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yarında uçakla kendi memleketime gidiyor 3lüyüde orada yaptırcam inşAllah iyi güzel haberler alırım.

Herkese güzel sağlıklı enerjik hamilelikler dilerim :3:

kuzum unuttun da dr'un telefonu yok mu arayıp sorsana gerçi minoset diyecektir, o evde olan ilaçlar hamileler için çok mu sakıncalı netten araştır dr'una sor belli olmaz belki onlardan biri alabilirsin der...

ilaçların içine baktım hamilelikte kullanılmaması gerekir diyordu
bakalım bugünde geçsin olmazsa yarın ararım

Parol icebilirsin tatlim bendede migren var iciyorum arada

şimdi aldım bende revirden minoset
bide buradaki yardımcı ablalara okuttum biraz iyi geldi

Sol el işaret parmağınlabaş parmağının arasına masaj yap. Orda küçük yuvarlak bişey hissedeceksin ona biraz baskı yaparak masaj yap canım. Umarım rahatlarsın. Rabbim şifa versin. Bendede var maalesef migren.

Hanımlar bende pazartesi gitcem inşaAllah. Şu an 12+6 yım. İkili test yapıcak. Bakalım cinsiyet hakkında bilgi verirmi? Bir kızım var. Cinsiyet çok önemli değil benim için. Ama nedense gönlümden geçen birtanede erkek evlat. Ama önce hayırlısı olsun.

Back
X