2015 Şubat Anneleri

iyidir kız iyidir telaşlanma
keşke evımızde ultrason cihazı olsaydı :1:

ultrasonun olmasını bende cok isterdim hatta bi ara konusmustuk BİM cıkarsa kampanya yapsa hepimiz koşa koşa gider alırız die :p ama ultrasonada sıklıkla girmek sakıncalıymıs o yüzden aylık gidiliyormuş o ısınlar bebeklere belli bi süreden sonra zarar veriomuş ben bi özelke bide normalami gitsem diodum 2 haftaya bir görürüm die ama biraz arastırdım zararlı diodu korktum vazgectim :(

ultrasonun olmasını bende cok isterdim hatta bi ara konusmustuk BİM cıkarsa kampanya yapsa hepimiz koşa koşa gider alırız die :p ama ultrasonada sıklıkla girmek sakıncalıymıs o yüzden aylık gidiliyormuş o ısınlar bebeklere belli bi süreden sonra zarar veriomuş ben bi özelke bide normalami gitsem diodum 2 haftaya bir görürüm die ama biraz arastırdım zararlı diodu korktum vazgectim :(

evet bide öyle bi durum var... neyse sabretcez bebiklerimizi özlemeye devam etcez :emir_bebek::nazar::49:

Yaşasın kötülük :1: :1: boşver boşver kaybeden onlar olsun :16:

onlar olmuyorki biz oluyoruz ama ocak annelerinin konusmaları okudum dün biri kayınvalidesi zoruyla ayse koycakmıs bebeğinin adını adın benim adım demiş kocasıda ısrar ediomuş onu anlattım bakalım melike sen naapcan dedi bende ben koymam koysamda kimliğe yazdırmam kulagına okuturum dedim cok bozuldu üzüldüm öyle oluncada :(

keşke ya. bi akrabamız steteskopla dinleyebildiğini iddaa ediyo 4,5 aylık ama bana ütopik geliyo. bi yerden de deneyesim var:)

dogrudur bence
eşin kulağını dayadıgında duyuyo mu ses?
benımki bazen duydugunu idda ediyo
suyun içinden gulup gulup ses geliyomuş
:9::9::9::9::9:

işyerinde arkadaşlar var onlar hep iki haftada gidiyo. benim dr lar 4 hafta da çağırıyor ,bi devlet bi özel de iki dr um var. ben 3 hafta da gidiyorum denebilir.

işyerinde arkadaşlar var onlar hep iki haftada gidiyo. benim dr lar 4 hafta da çağırıyor ,bi devlet bi özel de iki dr um var. ben 3 hafta da gidiyorum denebilir.

netten arastır bi bak istersen sakıncalı olabilir bende düşünmüştüm öyle yapım 2 haftaya bi göreyim die ama sakıncalı deyince yapmadım bendeee..

GÜNAYDIN KIZLAR ,

dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi elevit kullananlar bilgisi olan bişi diyebilir mi ? ilacı içince dudaklarım feci halde şişiyo nerdeyse çeneme dayanıyor doktoruma ulaşamadım bilgisi olan söleyebilir mi yaşayan varmı ?
???

canım çok güzel demişsin tabiki birbirimizi kırmayalım ne gerek var ama konu kapanmış birde hepimiz okuduk zaten allah aşkına bunun görgüyle ne alakası var

kızlar ıkı gundur suruyor bu tartısma gereksız bır sekılde. bencede artık tatlıya baglansın ve kapansın. ben de sureklı yemek konusulmasından yana degılım ama sunuda dusunmeden edemıyorum. televızyonu actıgımızda heryer yemek tarıflerı reklamlarda, fılmlerde dızılerde sureklı bırseyler yenılıyo ıcılıyo. yanı canımız her gordugumuzu duydugumuzu ısterse yandık. o nedenle buyutmeyelım.

netten arastır bi bak istersen sakıncalı olabilir bende düşünmüştüm öyle yapım 2 haftaya bi göreyim die ama sakıncalı deyince yapmadım bendeee..

hadi ya. iki dr birbirinden haberdar bie demiyolar ve diğer arkadaşları dr ları çağırıyo diye gidiyorm ben de.bi araştırıyım :s:44:

kızlar ıkı gundur suruyor bu tartısma gereksız bır sekılde. bencede artık tatlıya baglansın ve kapansın. ben de sureklı yemek konusulmasından yana degılım ama sunuda dusunmeden edemıyorum. televızyonu actıgımızda heryer yemek tarıflerı reklamlarda, fılmlerde dızılerde sureklı bırseyler yenılıyo ıcılıyo. yanı canımız her gordugumuzu duydugumuzu ısterse yandık. o nedenle buyutmeyelım.

şekerim zaten burda sürekli yemek konuşulmuyo ki :) yani kuzum aynen dediğin gibi tv de açık açık yayınlanıyor kumandanın tuşuna bas şok şok şok maalesef görüyoruz amannn çok şükür ki bolluk zamanındayız annişlerimiz ne yapmışlar o kadar çocuk doğurmuşlar biz 6 kardeşiz heheeee

GÜNAYDIN KIZLAR ,

dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi elevit kullananlar bilgisi olan bişi diyebilir mi ? ilacı içince dudaklarım feci halde şişiyo nerdeyse çeneme dayanıyor doktoruma ulaşamadım bilgisi olan söleyebilir mi yaşayan varmı ?
???

bilen var mıı ??????

Kızlar çok felaket kasık ağrılarım var ya, bu arada sol tarafımda iki gündür seğirme var pıt pıt ediyor oğlumunda ilk orda hissetmiştim :1:

ya benim de karnımda 3 oldu hissediyorum ara ara pıt pıt pıt bişey seyiriyo, kelebek uçuyo gibi, ama nedir anlamadım tabiki. ufacık şey bu kadar hissedilir mi bu aydan emin olamadım.

Günaydın canım. :) benim oğlanda çok sıkılıyor, ilacı ne zaman alsam ya uykum geliyor benim dün erken aldım biraz uyudum, ilkindiden sonra dışarı çıkardım götürdüm dondurma aldım Park'ta bisiklet sürdü, bende biraz yürüdüm. Yazık iki gün sonra okulu olacak biraz vakit ayırmam lazım :(

sen yurt dışındaydın dimi bu hamiş halimizle gerçekten çok zor tam oyun çağları inanki her gün güneş battıktan sonra beraber bisiklet sürüyorduk taki hamileliğimi öğrenene kadar denizede götürüyoruz ama bi yerden sonra arkadaş ve onlarla oyun istiyor ben götürdüm bıraktım kursa görsen nasıl mutlu oldu :)))

GÜNAYDIN KIZLAR ,

???

ben kullanmadım dr yazmadı ama topikte dr'un yazdığı arkadaşlar konuşurken okumuştum içinde domuz jelatini var korkutmak istemem ama yan etki yapmasın sağlık ocağına gitseydin..

Aramızda bir ay var ama nasıl hesap ediyorsa daha benim yeni 4. Aya başladı oda 3 aylık oldu diyim duruyor :1: bizim hesaba göre Mart başı, daha doktora gitmedi ayın 25'inde sanırım çok merak ediyor 3. Çocuk peş peşe bilmeden hamile kalmış çocuklar koca koca iyi oldu... Ama maşallah çok iştahlı şunu yaplarımda yiyelim ağzından hiç düşmüyor :)

ooo hiç mi dr a gitmedi ben olsaydım çatlardım kızzz keşke bende azcık iştahlı olabilseydim nerdeee ama zorlada olsa yiyiyorum bebişlerimizin canı sağolsun :)

Back
X