2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım. Ben de on dedi mi gözler gidiyor 11de uykuya dalmis oluyorum ama senin gibi yedide ayaktayim kurulu saat mübarek uykun var ama uyaniyorsun bi garip haller iste. Kasiyor dedgin kasılma gibi mi tas gibi semsert mi.oluyo yani

İçerde tuhaf bişiler oluyo kasılıyo karnım hareket edemiyorum doğru düzgün

bir çift göz kapıda durmuş sinirli sinirli bana acıktım diyorrr hemen kalkayım yoksam kıyameti koparır benim küçük hatun :) herkese afiyet olsun

bende öyle sabırsızlanıyorum
eşim çok kız istiyo dünyalar onun olacak
trip atsın istiyo şımarsın istiyo tırnaklarına oje sürdürsün istiyo :17:

aslında benim eşim cinsiyet konusunda bişey demezdi
sağlıklı olsun derdi
hala daha öyle diyor
ama ben ilk keseyi görmeye yalnız gitmiştim
oda doktordan çıkınca aramıştı beni
ne dedi doktor diye
bende senin oğlan bacağı çelmiş yatıyor içerde dedim
o günden beri oğlum olacak deyip duruyor :1:

anladım canım bebek arabası çok önemli canım alırsan bir kere kalitelisinden al sonra tekerleği demiri pasıyla uğraşma diye birde can taşıyor benim ödüm kopuyodu ilk zamanlarda valla çok sağlam çıktı kızım o kadar hırpaladıki hala turp gibi :)
ONDAN Sordum zaten . biz şimdi gideriz cicisine bicisine falan bakıp alırız sonra kullanışlı çıkmaz.

aslında benim eşim cinsiyet konusunda bişey demezdi
sağlıklı olsun derdi
hala daha öyle diyor
ama ben ilk keseyi görmeye yalnız gitmiştim
oda doktordan çıkınca aramıştı beni
ne dedi doktor diye
bende senin oğlan bacağı çelmiş yatıyor içerde dedim
o günden beri oğlum olacak deyip duruyor :1:

senin kızmış gibi geliyo bana nedense öyle geldi içime

bizim isim 8 yıl önceden belli
erkek olsada kız olsada eymen koyacagım
kız olursa çift isim olucak
eymen ceyda... benim adımda şeyda :16:

bende çift isim istiyordum ama eşim iki isim istemiyor bakalım nasıl olacak
onun dışında kız olursa hira diyordum ama demet akalın koydu o isimden vazgeçtim
görkem ve güneş isimlerini rüyamda görmüştüm
unısex isimler diye başka bişey düşünmedim
ama şimdi aklımdan 40 bin isim geçiyor :52:

afferin hatun afferin sen öyle otur bakalım :))) kız ismi şimdiden bul ki kocan atağa geçmesin :1:

yok yaa kocam bulamaz isim falan
hem bulsada eski isim istemiyor
önceden konuşurduk arkadaşlarla
eski isim koymam çok orjinal bi isim bulurum diyordu
ama benim nedense şimdi kız ikra erkek yusuf ali ye içim kaymaya başladı
bakalım doğurana kadar nelere kayacak:1:

Uyku yoksa yemek var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yemek sinirli çok dikkat ediyorum gece acikinca sadece bi domates bi salatalik ya sut o kadar. Ama uyku yine yok yat.adan bi kase meyveli yoğurt yapuyorum yokyokyokk
Tampon bence riskli olabilir iceri sokuyorsun neticede vajinadan ne kadar da olsa o da sentetik madde girmeyiverin riske etmeye değmez

Karabatak gibi oldun kiz bir görünüyon bi kayboluyon iyi olmana sevindim o ağrılar hepimizde oluyo zaman zaman. Ya seni gormusken sorayım hazır ssvd konusunda eski bi msjni gördüm forumda su an takibinde.oldugun dr ssvd yaptiriyor mu canım? Ben de ssvd istiyorum ve bunun icin istanbula gelicem inşallah tecruben tavsiyen olursa söyle bana da facede ssvd grubu var uyeyim ordan takip ediyorum senin de böyle bir niyetin varsa birbirimize destek olalim canim

Yeme kuzum yeme; ))

Rabbim safi ismiyle sifa versin tez elden

Bence güzel bir ruya hayırlara ciksin bal gibi tatli kabak kafali sacsiz bir prenses dogabilir belki;)))

Hadi gozun aydın icin rahat etmistir benk de bi hfta oldu dr randevusu geceli yine septik oldum.merak ediyorum acayip dr gidesim var ama bi hafta daha sabredeyim diyorum

Merhaba canim doktorun asla ssvd tavsiye etmiyor. Bende çok istedim ama risklerini duyunca ve doktorumda tavsiye edince acikcasi sogudum. Riske atmak istemedim bebeğimi de kendimi de. Yapan arkadaşları cesaretlerinden dolayı kutluyprum. Gerçekten ama ben Dr umu da DEĞİŞTİRMESİN çok seviyorum doktorumuz ve tavsiye etmeyince risk almak da istemedim.

senin kızmış gibi geliyo bana nedense öyle geldi içime

hadi yaa
kız önde gidiyor
sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil tek dileğim bu
ya aslında benim canım hiç tatlı şeyler istemiyor
hep acılı ekşili sulu şeyler istiyor
annemde ayşe geliyor diyor
ama demiştimya doktor cinsiyetini gördü ama emin olalım sonra dedi söylemedi
onu arkadaşa söyledim
o zaman kesin kızdır erkek olsaydı 11. haftada söylüyor bana erkek diye 11 de söyledi ve doğru çıktı demişti

allahım yaaaa buda denir mi şimdi birde düşüğün var ne gaddarca düşünmüş gerçekten ama inanki al birini vur ötekine ben söylemedim hala hamile olduğumu amann bilmesinler şimdi sorularını şimdi çekemiycem bu dönem geçsin sonra söylerim :) eşinede afferin tepki versin tabiki yoksa tepene çıkıyolar benimki olsa bişey demez ama ben kendi işimi görüyorum çok şükür :))

Benim bi mutfaktan içeriye gidişim vardı ki görcektin :) bende tepki veririm durmam öle ama eşim sağolsun halletti ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar nasilsiniz. Tatildeyiz pek giremiyorum. Herkes iyidir ins. Isimler konusulmus, oglum dogdu ertesi gun zor isim bulduk o da mecburiyetten dogmasa kararsizdik hala :)) erkenden isim belirleyenlere hayranim ben 50 kere isim degistiriyorum gunde. Bir de dr kiz dedi ama bence degisme ihtimali cok yuksek cinsiyet ogrenmis gibi davranmiyorum.
Deniz cok iyi geldi bana kendimi iyi hissettim. Tabi cocukla tatil zor istedigim gibi yuzemiyorum ama yuzdugum yeter. Tatil hic bitmesin okul hiic acilmasin lutfen amin :))

isim konusunda birebir deneyimlerime dayanarak naçizane önerilerde bulunmak istiyorum.

1- unısex isimler koymayın. (babam biz ayrımcılığın her türlüsüne karşıyız, kız ve erkek isimleri olarak bile demiş ve öyle bir isim koymuş ki bana daha telde hanım diye hitap eden hiç olmadı. yüzüme karşı bile bey diyenler var. çok sıkıntısını çektim)

2- kızınız olacaksa iki isim mümkünse koymayın. iki kısa isim olabilir. (soyadımı çok seviyordum evlendim kullanmak istedim ama o zamanda 2 ad 2 soyad oluyordu. adlarımın ikisi de erkek adı, soyadım da bir erkek adı eşimin soyadı da. 4erkek ismi yan yana gözümü korkuttu)

tabii çok anlamlı ve güzel 2 adım var ama çok zorluğunu çektim.

hadi yaa
kız önde gidiyor
sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil tek dileğim bu
ya aslında benim canım hiç tatlı şeyler istemiyor
hep acılı ekşili sulu şeyler istiyor
annemde ayşe geliyor diyor
ama demiştimya doktor cinsiyetini gördü ama emin olalım sonra dedi söylemedi
onu arkadaşa söyledim
o zaman kesin kızdır erkek olsaydı 11. haftada söylüyor bana erkek diye 11 de söyledi ve doğru çıktı demişti

canım yeme içme olayına hiç girme sıcagın ortasında ne tatlısı yicez allah aşkına
yanıyoz sulu şeyler ekşi şeyler yiyoruz içimiz açılsın ferahlıyalım diye:6:

kızlar sizden bir ricam olacak

çok sevdiğim bir arkadaşım bugün saat 3 de aşılama olacak
bebek hayali kuruyor
rica etsem ona okuyabildiğiniz duaları okurmusunuz
hepimiz bu sancılı süreçten geçtik
Allah razı olsun hepinizden

Back
X