- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Ayy heyecanlısındır :) hiç tahminde bulunmuşmuydu doktorun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bişey sorcam
sağlık ocagı hiç aradı mı??
Aşı olan var mıı??
kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bişey sorcam
aşı olan var mıı??
İki hafta önce gittiğimde biri kesin kız diğeri de kıza bnziyo ama tahmi sadece demişti bende kesinleşyr gitcem bgn merakedyrm öğrenebilirsem tabi
ben çarşamba öğleden sonra verdim 3 iş günü pazatesiye çıkabilir dedi hemşire ama çarşamba sabahı gidicem sonucu almaya..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim dilerim hayırlı sonuçlar alir rahatlarsin rabbm yardmci olsun dualarimiz seninle
Dr iyi dediyse kurcalama daha evhamlardan gidecez zaten rabbime emanet kuzucuklarimiz
Tebrik ederim canım demek prenses geliyor ne mutlu
Hosgeldin aramiza canım
Umarim uyku dolu bir gecemiz olsun. Hayirli geceler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana sadece 20. Haftada gel tetenoz asisina baslayalim demisti kayit icin gittigimde arayan soran yok..kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bişey sorcam
aşı olan var mıı??
20.haftada gel dedi bana gebe takip başlatırken. Tetenoz aşısı varmış
Doktorundan rapor iste işte çok yorulduğundan dinlenmeye ihtiyacın olduğundan bahset ve patronun seni hamileyken mümkün değil işten çıkartamaz şu linki incele istersen http://www.iskanunu.com/sizin-sorduklariniz/1244-hamilelik-nedeni-ile-isten-cikarma çok geçmiş olsunYarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum![]()
Çok geçmiş olsun. Bence başka doktor arayışına girmeden testleri mutlaka yaptır şüphesi bile insanı çok tedirgin ediyor Benim de ilk kan tahlilimde cmv igg pozitif çıkmıştı çok araştırdım çok üzüldüm ilk haftalar burda da sormuştum cevap alamadım sonraki kan testimde cmv igm değerim negatif çıktı bu hastalığı daha önce geçirdiğimi ve vücudun bağışıklık kazandığını gösteriyormuş. Seni çok iyi anlıyorum lütfen testleri yaptır ve güzel haberini ilet bize senin için dua edeceğim sakın üzülme inşallah senin için ve bebeğin için her şey güzel olacak
Iyi haberler alırız inşallah canım düşündükçe kalbim heyecanla atıyor
bana sadece 20. Haftada gel tetenoz asisina baslayalim demisti kayit icin gittigimde arayan soran yok..
Evet cnm ense ölçüsünü de yazip laboratuara yönlendirdi. Tesekkur ederim.Günaydın canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizimde kontrol salı günü ama test yapıcam falan demedi 12+2 olucaz salı günü. Önce ense kalınlığına bakıp sonra mı test istiyorlar
TBMM cnm yazarim tabiki. Benimde aklim onda takim aslında bakalim ne diyecek.teşekkürler tatlim. Bu arada bende sabah kahvaltk sonraki carpinti oluyor ani seker düşmesi mi TSH nedeniyle mi bilemedim.İnşallah canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Doktorunun tiroid sonucunun yorumunu da yazar mısın? Ben de düşük mü diye düşünmeye başladım da.
Bende 12 de verdim 14 um bu hafta alicam normalcanim.Kızlar ikili testin sonucu kan verdikten ne kadar sonra çıktî
benim doktorum 15 gün sonra ararım dedi
geç geldi sanki bana
Bilgisayar im yok arizali garantiye gitti. Cepten oynama yapamiyorum.Cinsiyetler listeye ne zaman geçecek? Merakla bekliyorum
ÇİN TAKVİMİYLE KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIMM...... :d