2015 Şubat Anneleri

ben çarşamba öğleden sonra verdim 3 iş günü pazatesiye çıkabilir dedi hemşire ama çarşamba sabahı gidicem sonucu almaya..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((

Çok geçmiş olsun. Bence başka doktor arayışına girmeden testleri mutlaka yaptır şüphesi bile insanı çok tedirgin ediyor Benim de ilk kan tahlilimde cmv igg pozitif çıkmıştı çok araştırdım çok üzüldüm ilk haftalar burda da sormuştum cevap alamadım sonraki kan testimde cmv igm değerim negatif çıktı bu hastalığı daha önce geçirdiğimi ve vücudun bağışıklık kazandığını gösteriyormuş. Seni çok iyi anlıyorum lütfen testleri yaptır ve güzel haberini ilet bize senin için dua edeceğim sakın üzülme inşallah senin için ve bebeğin için her şey güzel olacak

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok önemli bişey sorcam
sağlık ocagı hiç aradı mı??
aşı olan var mıı??

Ayy heyecanlısındır :) hiç tahminde bulunmuşmuydu doktorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İki hafta önce gittiğimde biri kesin kız diğeri de kıza bnziyo ama tahmi sadece demişti bende kesinleşyr gitcem bgn merakedyrm öğrenebilirsem tabi

İki hafta önce gittiğimde biri kesin kız diğeri de kıza bnziyo ama tahmi sadece demişti bende kesinleşyr gitcem bgn merakedyrm öğrenebilirsem tabi

KAÇINCI HAFTADA SÖYLEDİ CİNSİYETİ BENİM DOKTORUM BİRAZ GARANTİCİ GALİBA DAHA VAR DİYOR:ssz::ssz::ssz:

Canim dilerim hayırlı sonuçlar alir rahatlarsin rabbm yardmci olsun dualarimiz seninle

Dr iyi dediyse kurcalama daha evhamlardan gidecez zaten rabbime emanet kuzucuklarimiz

Tebrik ederim canım demek prenses geliyor ne mutlu;)

Hosgeldin aramiza canım

Cok sagolasin canım Allah razı olsun artık ne uyku kaldı ne tadım tuzum allahıma sığındım hayırlısını versin diye dua ediyorum saglikli olsun bebegim ins ondan ayrılmak istemiyorum😞😞

Ben de geldim araniza. 13 haftalik. Dun hafif kanamam basladi :( Kontrole gittim, bebis iyi.
10 gun rapor verdi dr. Yatıyorum.

Yarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum :(
Doktorundan rapor iste işte çok yorulduğundan dinlenmeye ihtiyacın olduğundan bahset ve patronun seni hamileyken mümkün değil işten çıkartamaz şu linki incele istersen http://www.iskanunu.com/sizin-sorduklariniz/1244-hamilelik-nedeni-ile-isten-cikarma çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bence başka doktor arayışına girmeden testleri mutlaka yaptır şüphesi bile insanı çok tedirgin ediyor Benim de ilk kan tahlilimde cmv igg pozitif çıkmıştı çok araştırdım çok üzüldüm ilk haftalar burda da sormuştum cevap alamadım sonraki kan testimde cmv igm değerim negatif çıktı bu hastalığı daha önce geçirdiğimi ve vücudun bağışıklık kazandığını gösteriyormuş. Seni çok iyi anlıyorum lütfen testleri yaptır ve güzel haberini ilet bize senin için dua edeceğim sakın üzülme inşallah senin için ve bebeğin için her şey güzel olacak

Ins canım guzel haber alırım tek istegim duam saglikli olması.allah razı olsun.Hayatımda ilk defa duydum soka girdim duyunca heyecanla cinsiyet öğrenmeye gidicez diye seviniyorduk Dr dediğinde yıkıldım allahım kimseye vermesin.insan yasayinca daha iyi anlıyor ki ondan ayrılmak istemiyorum korkuyorum allahım korusun ins bebeğimi

bana sadece 20. Haftada gel tetenoz asisina baslayalim demisti kayit icin gittigimde arayan soran yok..

oh iyi panik oldum
gebeliğimi 2015 şubat anneleri topiğinden takip ediyorum
aşı muhabbeti geçti oldu bittide haberim mi yok acaba dedim :9::9::9:

Günaydın canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizimde kontrol salı günü ama test yapıcam falan demedi 12+2 olucaz salı günü. Önce ense kalınlığına bakıp sonra mı test istiyorlar

Evet cnm ense ölçüsünü de yazip laboratuara yönlendirdi. Tesekkur ederim.
İnşallah canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Doktorunun tiroid sonucunun yorumunu da yazar mısın? Ben de düşük mü diye düşünmeye başladım da.
TBMM cnm yazarim tabiki. Benimde aklim onda takim aslında bakalim ne diyecek.teşekkürler tatlim. Bu arada bende sabah kahvaltk sonraki carpinti oluyor ani seker düşmesi mi TSH nedeniyle mi bilemedim.
Kızlar ikili testin sonucu kan verdikten ne kadar sonra çıktî

benim doktorum 15 gün sonra ararım dedi

geç geldi sanki bana
Bende 12 de verdim 14 um bu hafta alicam normalcanim.
Cinsiyetler listeye ne zaman geçecek? Merakla bekliyorum
Bilgisayar im yok arizali garantiye gitti. Cepten oynama yapamiyorum.

ÇİN TAKVİMİYLE KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIMM...... :d

Oglumda tuttu simdi kiz gelecek inşallah bu da tuttu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aranıza yeni katıldım hanımlar öncden sayfada yazılanları okuyodum şimdi artk üyede oldum nrden mesaj yazcgm tam bilmiyorum
sat:30.04.2014
doğum:04.02.2015
kilo:56
14+3 olduk kuzumla inşallah burda sizlerle birlikte bir hamilelik geçirirm.:emir_bebek::49:
istanbul

Back
X