2015 Şubat Anneleri

kızlar biz de gittik taramamızı yaptık. ense kalınlığı 1 mm ölçüldü. dr çok iyi dedi. maşallah sağlıklı olsun inşallah hep.

cinsiyete gelince "göstermedi" inat sıpa :D

Slm kizlar dunden beri endiseliyim😔 ikili testimin sonuclarini gostermek icin doktora gittim sonuc iyi cok sukur cinsiyete baktirmak istedim doktorumun isi vardi cikiyordu baska bir doktora yonlendirdi.bakan doktor cinsiyet tahmini yapamadi biraz daha beklememi soyledi fakat rahimde perde gordugunu soyledi.ben ne demek oldugunu bilmiyordum kendi doktorum boyle birsey gormemisti daha once sordum tehlikelimi diye onemli degil dedi ama internetten bakinca felaket senaryolari kafamda donuyor kotu seyler yaziyor.ne yapicagimi bilmiyorum yanilmis olmasini diliyorum allahimdan.iyi bi ultrasonu olan bi yere tekrarmi baktirsam ne yapsam bilemedim😔

Merhaba. Benimde rahimde perde vardı ameliyat oldum. Her doktor göremiyor onu genelde alttan bakılınca görülüyor. Açısı önemli onu da film çekmeden anlayamazlar.
Hamile iken film çekilmiyor. Yani sana şimdi kesin bir şey söyleyemez doktorlar. Kaç haftalıksın? Kanama falan yoksa dertlenme. Çünkü çoğu kişide doğum sırasında farkediyorlarmış. Başka doktora da git bence belki yanılmıştır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Benimde rahimde perde vardı ameliyat oldum. Her doktor göremiyor onu genelde alttan bakılınca görülüyor. Açısı önemli onu da film çekmeden anlayamazlar.
Hamile iken film çekilmiyor. Yani sana şimdi kesin bir şey söyleyemez doktorlar. Kaç haftalıksın? Kanama falan yoksa dertlenme. Çünkü çoğu kişide doğum sırasında farkediyorlarmış. Başka doktora da git bence belki yanılmıştır.

Uc ay bitti canim insallah yanilmistir

Canım ben avrupa yasalarını okumuştum bbu konuda çünkü benim doktorumda kalp atışını iki saniye dinletip bırakıyr. Kalp atışını dinlemek için normalinden farklı bir sinyalmi ışın mı ne gönderiyormuş alet bebeğin kalbine, ve bu süre uzun tutulursa bebeğin kalbinde ısınma yapıyormuş ve kalp durmasına bile neden oluyormuş. Gelişmiş çoğu ülkede ultrasona hamilelik boyunca acil durumlar hariç sadece 5 kere falan girmek serbestmiş o da son aylarda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya inşallah bişey olmaz bebislerime:14: ben onların iyi olduklarını duymak için gitmiştim Oysaki Rabbim sen koru sana emanetler Ya Rabbim eylül nasıl olacak bana bilmiyorum

Kızlarrr nasılsınız? Benim bulantılar geçti ama aç kalınca resmen nevrim dönüyor çok yiyemesemde acıktığımda mutlaka ağzıma bişiler koymam gerekiyor. Herkes ne güzel taramalarda iyi haberle almış inşAllah darısı benim gibi bekleyenelerin başına :52: bide anladığım kadarıyla ense kalınlıkları kişiden kişiye değişiyor dimi? yani bi standardı yok sadece belli bi üst sınır var onun olmaması gerekiyor. Bu arada Pazartesi randevumuz var inşallah herşey yolundadır meraktayım :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlarrr nasılsınız? Benim bulantılar geçti ama aç kalınca resmen nevrim dönüyor çok yiyemesemde acıktığımda mutlaka ağzıma bişiler koymam gerekiyor. Herkes ne güzel taramalarda iyi haberle almış inşAllah darısı benim gibi bekleyenelerin başına :52: bide anladığım kadarıyla ense kalınlıkları kişiden kişiye değişiyor dimi? yani bi standardı yok sadece belli bi üst sınır var onun olmaması gerekiyor. Bu arada Pazartesi randevumuz var inşallah herşey yolundadır meraktayım :emir_bebek::emir_bebek:

İyi bari sonunda geçti şu bulantılar sizde yiyip yiyip kilo alacaksınız yalnız kalmıycam.
Benim de 2 cm ense kimisinde daha ince, narin demek onların bebişler.
2,5 kadar normalmiş.senin bakmadılar mı ense kalınlığına.

Kızlar bakar mısınız ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek için ebe Doppler cihazını 6 7 dakika belki daha fazla karnıma tuttu fazlası bebeğe zarar verir mi

yani bir sorun teşkil edeceğinden emin değilim. hiç böyle bir bilgim yok ama doktorlar genelde dinletmiyorlar ben mesela hiç bir zaman dinlemedim. doktor atışlarını gösterdi dinleyebilirmiyiz dedim. olmaz dedi bende üstelemedim. he bazı doktorlar dinletir bazıları dinletmez bilemem ama. 6.7 dakika uzun gibi geldi bana. niye o kadar uzun süre tutma ihtiyacı duydu ki. dinleten doktorlar bile 1 2 saniyelik kısa periyotlarla dinletiyorlar diye biliyorum. neyse olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olmak lazım sonuçta mutlaka bebekleri rahatsız eder uzun süre hem ultrasona girmek hemde kalp sesini dinlemek. ama bir zarar verdiğini zannetmiyorum bir daha tekrarlatmazsan bir şey olmaz zanımca :17:

Hadi ya inşallah bişey olmaz bebislerime:14: ben onların iyi olduklarını duymak için gitmiştim Oysaki Rabbim sen koru sana emanetler Ya Rabbim eylül nasıl olacak bana bilmiyorum

Olmaz canım benim kısa tutuyomus zaten kalbini fazla dinletmese yeterli

İyi bari sonunda geçti şu bulantılar sizde yiyip yiyip kilo alacaksınız yalnız kalmıycam.
Benim de 2 cm ense kimisinde daha ince, narin demek onların bebişler.
2,5 kadar normalmiş.senin bakmadılar mı ense kalınlığına.

Baktı doktor ama zaten yakın tahminler yapılıyormuş anladığım kadarıyla yani yaklaşık sonuç söylüyorlar. Benim doktorum maksimum 1.7 dedi. Ama bakıyorum arkadaşlar 1 -1.1 falan diyor bende şaşırıyorum. Aman işte kuruntu kuruntu şu sonuçlar gelse tamamen rahatlasam bende daha da 2 hafta var :49:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407605758.489435.webp. Donuyorum bgn çok kötü oldum hem kusmalar hem ishal mahvetti bni hacetepeye geldm serum alıyrm dondum ama buz gbi oldum

Bende bugun ikili testimi yaptirdim ense kalınlığı normal dedi doktor çarşamba günü kan sonuçları da çikacak insallah guzel olur onlarda. Bu arada buyuk ihtimalle kız dedi doktor bakalim yinede alisveris icin 3 hafta daha beklicez heralde:))

Eki Görüntüle 1214560 . Donuyorum bgn çok kötü oldum hem kusmalar hem ishal mahvetti bni hacetepeye geldm serum alıyrm dondum ama buz gbi oldum

ah geçmiş olsun canım bir nedeni var mı ishalin ve kusmanın. serum benide üşütür nedense. en son hamile kalmadan bende alerji olmuştum acile gittim serum taktılar çok üşüttü. tekrardan geçmiş olsun inşallah atlatırsın çabucak.

Bende bugun ikili testimi yaptirdim ense kalınlığı normal dedi doktor çarşamba günü kan sonuçları da çikacak insallah guzel olur onlarda. Bu arada buyuk ihtimalle kız dedi doktor bakalim yinede alisveris icin 3 hafta daha beklicez heralde:))

cnm kaçıncı haftadasın banada doktorum en son gittiğimde kız demişti ama pek güvenemedim çünkü 13. haftadaydım

ah geçmiş olsun canım bir nedeni var mı ishalin ve kusmanın. serum benide üşütür nedense. en son hamile kalmadan bende alerji olmuştum acile gittim serum taktılar çok üşüttü. tekrardan geçmiş olsun inşallah atlatırsın çabucak.

Çok su kaybettim korktum geldim ilk defa alıyrm serum bayağı üşütüyor :/ sagolasın

Baktı doktor ama zaten yakın tahminler yapılıyormuş anladığım kadarıyla yani yaklaşık sonuç söylüyorlar. Benim doktorum maksimum 1.7 dedi. Ama bakıyorum arkadaşlar 1 -1.1 falan diyor bende şaşırıyorum. Aman işte kuruntu kuruntu şu sonuçlar gelse tamamen rahatlasam bende daha da 2 hafta var :49:

Valla bende 2 diyince endişelendim sonra her şey çok iyi dedi. Amann tırlatmadan doğursak.

Eki Görüntüle 1214560 . Donuyorum bgn çok kötü oldum hem kusmalar hem ishal mahvetti bni hacetepeye geldm serum alıyrm dondum ama buz gbi oldum

Geçmiş olsun.nazar mı değdi ne? Serumu al rahatlarsın biraz.

Back
X