Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun melegin sana sefeatci olsun insallah rabbim tekrar nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ilk bebegim kaybettim bu aci hic bitmez gibi dusunuyorsun rabbim ayni duygulari tekrar yasatmasin saglikli sihatli evlat nasip etsin insallahmerhaba arkadaslar ben bebegımı kaybettım o yuzden benım adımı lısteden cıkarabılırsınız. Allah hepınızın bebegını kucagınıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın. Allah dusmanımın basına vermesın her agladıgımda sızler ıcın dua edıyorum ınsallah saglıklı hamılelık gecırırsınız hepınız... Allah size ve bebegınıze saglık versın...
günaydın anne adayları. forum değişik olmuş. hayırlı olsun hepimize.![]()
siteye şokum şuanda noluyo yaw
bana gelen mesajları açamadım![]()
kizlar iki sorum olacak, bel agriniz var mi birde telefonu sık kullanmakla ilgili ne dusunuyorsunuz?
canim ben bio oilin vucut yagini kullaniyorum cok memnunumumgünaydın kızlar. aranızda çatlaklar için önlem alan var mı? ben haftasonu sebamedin çatlak önleyici kremini aldım ama sanki iyi nemlendirmiyor gibi. dün başka ne yapabilirim diye bir araştırma yaptım bu sitede bir arkadaşımız tarif vermiş sizle paylaşayım; 5er tane e ve c vitamini kapsulü, bir şişe kakao yağı ve kakao özlü nemlendirici kremi karıştırıp sürüyormuşuz. ilk başlarda günde iki kez son aylara doğru her kaşındığında. işe yaramış öyle diyorlar. bende bu karışımı yapmayı planlıyorum. çok müsait bir bünyem var inş bizde de işe yarar![]()
gunaydınnn bıraz karıstırdımda sıteyı daha ıyı olmus ama tabı alsımak zaman alır bır sure... bebegını kaybeden arkadasım cok uzuldum allah sabrını versın ınsallah...
merhaba arkadaslar ben bebegımı kaybettım o yuzden benım adımı lısteden cıkarabılırsınız. Allah hepınızın bebegını kucagınıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın. Allah dusmanımın basına vermesın her agladıgımda sızler ıcın dua edıyorum ınsallah saglıklı hamılelık gecırırsınız hepınız... Allah size ve bebegınıze saglık versın...