2015 Şubat Anneleri

benim de belim ağrıyor. vücut agırlık merkezinin değişmesindenmiş. kitapta okumuştum. beli destekleyecek sekılde oturmak lazımmıs. ozellıkle calısan kesım.
catlak kremi için bi tavsiye falan mı aldınız kafanıza gore mi aldınız. kesin ben de cok catlarım. cok kuru bi cildim var cunku. ne kullansam acep. o_O

catlaklar genetikmis kizlar annemizde olmussa bizde de oluyormus bnm annede hic olmamis galiba bende de olmayacak gibi:rolleyes:

Bunlarda benim minik bebişim 3 boyutluda baktı cok güzeldi hiç durmadı sürekli eller kollar hareketliydi :) bebeğimin durumu cok iyiymiş 2li test için kan verdik çarşamba gününe cıkacakmış. ama doktorum memur olmuş baska bi yere atanmış gidiomuş :( yeni doktor bulmam gerekio nası bulcam nası karar verecem bilmiorum :( cinsiyetini göremedi bacaklarını kapatıyor dedi çarsamba testleri göstermeye gittiğimde yeniden bakmasını isticem bakalım gösterecekmi:) raporisticektim ama kötü haberi alınca bişi diyemedim :(:(

Eklentiler

• bebiş2.webp
    bebiş2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 106
  • bebiş3.webp
    bebiş3.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 128
  • bebiş1.webp
    bebiş1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 90
Bunlarda benim minik bebişim 3 boyutluda baktı cok güzeldi hiç durmadı sürekli eller kollar hareketliydi :) bebeğimin durumu cok iyiymiş 2li test için kan verdik çarşamba gününe cıkacakmış. ama doktorum memur olmuş baska bi yere atanmış gidiomuş :( yeni doktor bulmam gerekio nası bulcam nası karar verecem bilmiorum :( cinsiyetini göremedi bacaklarını kapatıyor dedi çarsamba testleri göstermeye gittiğimde yeniden bakmasını isticem bakalım gösterecekmi:) raporisticektim ama kötü haberi alınca bişi diyemedim :(:(
sen telden mi ekledin resim maşallah bebişine biraz dürtseydi gösterirdi belki ama kız gibi sanki ;)

Ya kızlar konu açtım kimse cvp vermedi doktorum bebeğin cinsiyeti ne erkek dedi bende gördüm pipiyi ama daha sonra sen bişey alma yinede dedi çünkü değişme ihtimali var dedi erkek bebeklerde değişme ihtimali az diye biliyorum mrakımın nedeni ise ben artık bebeğe bişiler almak istiyorum sizce değişirmi alıyımmı bişiler yoksa bekliyimmi

Ya kızlar konu açtım kimse cvp vermedi doktorum bebeğin cinsiyeti ne erkek dedi bende gördüm pipiyi ama daha sonra sen bişey alma yinede dedi çünkü değişme ihtimali var dedi erkek bebeklerde değişme ihtimali az diye biliyorum mrakımın nedeni ise ben artık bebeğe bişiler almak istiyorum sizce değişirmi alıyımmı bişiler yoksa bekliyimmi
sanmam değişeceğini dr lar biraz garantici olmak istiyolar hayırlı olsun bu arada canım

:(
bende seninle ayniyim cnm banada kiz dedi ama pek emin degilim bencee biraz daha bekle derim bn bn hicbisey almadim

Herkeze slm bu siteye nenolmus teldende giremiyorum ya sinirnoldum melikecim masallah bebisine cok keyifli duruyor:)

Yok cnm bilgisayardan yolladım site bi tuhaf olmuş yaa çözemedim.. ayyy inş kızdır cok kız olmasını istiorumm :(
Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah. maşallah çok tatlı insan böle görünce çok hoşuna gidiyor anne kızı çağırırmış eğer çok kız istersen genelde ouyormuş=)

DEĞİŞİR BENCE ALMA

kızlar ilk hamiş pantolonumu aldım ama şimdilik 1 tane çünkü bol alıp kilo alınca giyerim diyemedim likralı bacak kısımları üzerime oturdu bol pantolonlardan nefret ediyorum yarın birgün bacaklarım kalınlaşmaya başlayınca 1-2 tane daha alırım diye düşündüm;) ya bu yeni versiyonda hiç güzel smile yok....emir bebek nerdeeeeee.....

Back
X