2015 Şubat Anneleri

doktor ense kalınlığının normal olduğunu, burun kemiğinin var olduğunu söyledi burun kemiği kısmını pek anlamadım ama herşey yolundaymış teşekkür ederim canım
canım inş sağlıklı sıhhatli doğar burun kemiğinde bi ölçüm var iler ki zamanlarda normal yada kısa olarak görülür ama burun kemiği varsa bu çocuk down sendromlu değildir denmez kısa ise belirtidir allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşşş

bazı down sendromlu bebişlerde burun kemiği yok denecek kadar küçüktür canım ama dr lar genelde burun kemiğinden bahsetmezler çünkü ilerki aşamalarda belli olyuyor canım
Aslına bakarsan ense kalınlığını da demedi ben kendim doldurduğu formdan okudum 1,8 mm diye
Devlet hastanesi olduğundan özensizler :)

Aslına bakarsan ense kalınlığını da demedi ben kendim doldurduğu formdan okudum 1,8 mm diye
Devlet hastanesi olduğundan özensizler :)
evet canım maalesef bazı dr lar öyle zahmet edip bilgilendirmiyolar bile hele devlet hastanelerini hiç sorma oturuyorum saatlerce sıram gelsin die adam cihacı karnıma koyup çekmesi bir oluyor gıcık oluyorum iyiki özeller var :)

benımde 2 cm çıktı. bende baktım herkesin bir küsür. bir de herkes doktor çok iyi dedi falan diyince acaba kalın mı diye endişelendim ama doktor bana da her şey normal 2,5 kadar normal dedi genişlik. kimisine de 3 cm kadar normal demiş.
benim kan sonuçlarımda normal çıktı.
Canım 3 ve 3'den sonrası önemliymiş aslında korkmayın, benim oğlumda 14, haftada 2 cm di, Buda 1.6 yada 1.8 öyle diye hatırlıyorum.

evet canım maalesef bazı dr lar öyle zahmet edip bilgilendirmiyolar bile hele devlet hastanelerini hiç sorma oturuyorum saatlerce sıram gelsin die adam cihacı karnıma koyup çekmesi bir oluyor gıcık oluyorum iyiki özeller var :)

Ben önceden randevu aldığımdan beklemiyorum
En fazla 10 dk bekliyorum barkod alıp
İşyerime de çok yakın
Testleri yapsınlar, özele muayene için uğrarım bi :)

günaydın kızlar herkese :)
ben tama rahatladım derken sımdı bırde hazımsızlık basladı. var mı boyle sıkıntısı olan? ne yesem mideme oturuyor sanki. ve ilk yarım saat aşırı rahatsız edıyor. soda falan da care degıl:(
Kaç aydır öyleyim ya bide kabızlık oluyor vay Halim'e yemek bile düzgün yemiyorum :(

Canım 3 ve 3'den sonrası önemliymiş aslında korkmayın, benim oğlumda 14, haftada 2 cm di, Buda 1.6 yada 1.8 öyle diye hatırlıyorum.
bence 3 bile çok benim bebğimin önce 2.0 ve en son 2.3 ölçüldü düşün artık ama kanda pappa yüksek çıkmazsa sorun olmuyor genelde onun için kimse olumsuz düşünmesin

Ben önceden randevu aldığımdan beklemiyorum
En fazla 10 dk bekliyorum barkod alıp
İşyerime de çok yakın
Testleri yapsınlar, özele muayene için uğrarım bi :)
bizim burda devlet ooo pat sezeryan çıkıyor işte köylerden vs gelen oluyor aniden bekle babam bekle hatta bir ara o kadar beklememize rağmen muayene olamadık 3 sezercik çıktı yemişim muayenesini sırf acil bi durum olursa allah korusun işte onun için gidiyorum :D

az az sık sık yeme olayını beceremıyorum bır turlu. iş yerınde yemek saatı bellı. mecburen orda yıyorum. aksam eve gıdıyrum cok acıkmıs oluyorum yıne yıyorum. bakalım ne olucak halımız :(

ben de calısıyorum cozum olarak şöle yapıorum. evden meyve getırıorum arada onu yıyorum ya da ayran vs ole bısıler ıcıyorum. sabahları da 10 gıbı 1 avuc cevız fındık badem karısık yıyorum. boylece mıde cok bos kalmamıs oluyor.

bizim burda devlet ooo pat sezeryan çıkıyor işte köylerden vs gelen oluyor aniden bekle babam bekle hatta bir ara o kadar beklememize rağmen muayene olamadık 3 sezercik çıktı yemişim muayenesini sırf acil bi durum olursa allah korusun işte onun için gidiyorum :D

:D Zormuş o zaman orası
Burda doğumhaneler farklı yerde
Kadın hastalıkları farklı doktor bakıyor
Gebe kontrolüne farklı doktorlar bakıyor
O yüzden kolay halleidyorum şükür

bence 3 bile çok benim bebğimin önce 2.0 ve en son 2.3 ölçüldü düşün artık ama kanda pappa yüksek çıkmazsa sorun olmuyor genelde onun için kimse olumsuz düşünmesin
Bir site var orda soruyorlar ama en son hatırladığım kadarıyla biri 2.9 mu demişti ne doktor normal demişti, mevlam hakkımızda hayırlısını versin zor valla daha benim sonucum alınmadı eşim gelecek bir kaç güne, inşallah herşey yolundadır.

ben özele gidiyorum ama bizim hastanede de durum farksız. gecen gıttım randevulu gıtmeme ragmen 2 saat bekledım. drun ısı varmıs. gec geldı. e randevular kaydı vs. her seferınde rahat 1 saat bekliyorum. muayene de 5 dk surmuo. hıc memnun değilim. :confused:

Bir site var orda soruyorlar ama en son hatırladığım kadarıyla biri 2.9 mu demişti ne doktor normal demişti, mevlam hakkımızda hayırlısını versin zor valla daha benim sonucum alınmadı eşim gelecek bir kaç güne, inşallah herşey yolundadır.
bide bazı bebişler tontiş oluyolar ondanda enseleri kalın çıkabiliyomuş :)

Back
X