Allah ne muradın varsa versin :))Mesajı seç / Konuşmadan ayrıl dediğinde siliniyor
Ama birkaç tane silebildim toplu seçince hata verdi
Sitede sorun var şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ne muradın varsa versin :))Mesajı seç / Konuşmadan ayrıl dediğinde siliniyor
Sitede sorun var şu an
bn üç kilo verdim ilk başlarda şükür iyiyim şimdiBen de başladığim kilodan 1kg dusmustum asagi onu geri almışım o da memlekete geldiğimde beri iki bucuk haftadir
Mesajı seç / Konuşmadan ayrıl dediğinde siliniyor
Sitede sorun var şu an
birşey soracam size sabahları bebeğin hareketi ile uyanıyorum bi kaç güngöre sizde de başladı mı galiba artık hissediyorum kuzuşumu![]()
valla aramızda 3 gün var. sabaha kadar elim karnımda uyuyorum ama hissedemedim bir şey. yıldız kaymasını bekler gibi bekliyorum olmuyor ama.birşey soracam size sabahları bebeğin hareketi ile uyanıyorum bi kaç gündür sizde de başladı mı galiba artık hissediyorum kuzuşumu![]()
:) vala bilmiyorum cnm bn almadım daha bebişin kilosunu falan sordun mu doktora birde bn yeni yeni ymeye başladım sürekli tiksinme ve bulantı var sende olmamış gibi bu durumlar ondandıryine mi kilo konusu açıldı. sizin anormal olduğunuzu düşünüyordum ama bu kadar insan anormal olamaz benim galiba anormal. tek kilo alanınız benim 12 kg maşallahım vaR.
yok cnm daha ilk bnm 2 veya 3 gündür hissediyorum bnIlk miydu ikinci miydi senin. Ikinci gebeliktw erken hissedlr diyolar gerçi bende tik yok kizimda da gec hissetmistim haftana gore olablr sanki
yok hiç midem bulanmadı bir de diyet yapıyordum bırakıp normal yemeye başlayınca böyle oldu. artık yapacak bir şey yok. çok şanslısınız.:) vala bilmiyorum cnm bn almadım daha bebişin kilosunu falan sordun mu doktora birde bn yeni yeni ymeye başladım sürekli tiksinme ve bulantı var sende olmamış gibi bu durumlar ondandır
anladım cnm bnce normal seninki deyok hiç midem bulanmadı bir de diyet yapıyordum bırakıp normal yemeye başlayınca böyle oldu. artık yapacak bir şey yok. çok şanslısınız.
Selamm
Durumunuz nasıl bilmiyorum ama eğer işi bırakmayı düşünüyorsan bu duruma eşinin de destek çıkması lazım. Insan istemediği yerde çalışmamalı , hamilesin . Ne hissettiğin ne düşündüğün çok önemli . Hakkında hayırlısı
bebek annenin yaşadıklarını birebir yaşıyor. eğer çok ağır bir işin varsa bence de ara vermen ikiniz açısından da daha iyi olacaktır. hakkında hayırlısı olsun.![]()
Tabiki bebegin daha onemli ama en azindan patronunla konussanda o cikarmis gibi yapsa issizlik parasi alirsin cnm bi guzellik yapsin gider ayak
Kaç aydır öyleyim ya bide kabızlık oluyor vay Halim'e yemek bile düzgün yemiyorum![]()
yeni olmama rağmen bn bile zorlanıyorumselam kızlar nasılsınız
ben sitenin yeni halini hiç beğenmedim yaaaa![]()