2015 Şubat Anneleri

Ah canım ya yinede kız gibi olmuyor ama :D avm ne zmn gitsem kızlar için neler var neler bir istediğim gibi bulamıyorum oğluma :) dün markete gittim okul çantası bakayım dedim hep kızlar için başlayacam şimdi dedim :) eşim gelsin de bari avm'ye gideriz artık okulu olacazz :D

oyledır tabıkı. erkegı ne kadar susleyecegız kı. bne sana gecenlerde yazdım ama cevap alamamıstım cnm. yıne sorayım. hep kız kız dıye dusununce erkek cıktı ve dumur oldum bıan. sen oglan annesının anlatırmısın nasıl bır duygu, avantajları nelerdır. erkek bebeklerın kızdan farklı nasıl davranısları olur ?

3 hafta önce bir dahaki kontrolde ikili test yapılacak mutlaka gel dedi ama bakalım yarın bi sorarım size kalmış derse yaptırmam hayırlısı artık

Sizin kaç haftalık
Benim 12 normalde ama 1 hafta öndeymiş
Yaptılar hemen

kısler selamlar, hepimize Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın.
Ben ıkılı test ıcın sgk ya gitmiştim, Dr yapmadı ultrasanlo bebeişimize bakarken ense 1,3 demişdi, gecen hafta.Normal demişti.
Aklımda ? işareti kaldı ama Allah emanet dedım artık.

Bana folık asıtı bırak gynoferro sanol yazdı,buna başladı dedı.ilki sezaryan ihtiyacın olcak dedı.
ondna snra kendı dr ma daha gidemedım..13+5 im..
Şu dönemde kullandığınız başka vitamın vs var mı?Dr unuz tavsıyesı
Ben ay sonunda kendı Dr a gideceğim..

cinsiyet için erkeğe benzettım dedi:) kocamın istediği pipi Allah verdi sanırım :))

bende gynoferona basladım bayramda. onun yanında elevıte devam edıyorum. ve doktorum gunde bırtane bebek aspırını ıcmemı ıstedı.

Ben önemsemiyorum cinsiyeti
Ne de olsa ne kızım ne de oğlum, her ikisi de olabilir yani başım üstüne :)

İlk hediyemiz ablamdan geldi
Ev ayakkabısı almış bi kız bi erkek için, hangisi olursa artık dedi :)

canım kız hayal edıp ultrasonda bır pipi gordum ve suan bende aynı senın gıbıyım. erkegı nasıl suslerız derdıne dustuk :) yazık eşimde benı mutlu etmek ıcın magazaya soktu bak erkeklerınde cok guzel kıyafetlerı var onlardan bakalım falan dıyo :) ama dedıgın gıbı yırtık kotlar bı harıka duruyor erkelerlede :) hatta benım bı arkadasım bu işi yapıyor bebek kotlarına kendı ufak dokunuslar yapıp nette satıyor. eskıtıyor , yırtıyor falan. genelde msterılerı yurtdısındas. bende arada yardım edıyorum ona. ondan ogrendıgım bır cok seyı yapıcam bende :) hatta begendıgım bır modelı koyuyorum aynısını yapıcam bebıs dogmadan
canım bu arkadaşının bi sitesi falan var mı?

Bende devlete gittim hiç birşey demedi
Formda gördüm ki 1,8 mm ense kalınlığı
Bi de kan verdim, bu ikili içinmiş meğer
Konuşmaktan acizdi Dr. :)
bnm Dr cok iidi ya.. İlkdeefa devletde böle ilgil ibir Dr gördüm :) 3 hafta sonra gel 3lü test yaparız dedı.
ikili yapmamasının sebei,bebegın doğru pozisyonu nu yakalamak kolay degıl, e dısarda bin tane hasta..aceleye gtırmek istemıyorum,kesın sonucda vermıyor zaten dedı..Testın amacını felan analttı..canım dr umm :) özeldekı duymasın..

oyledır tabıkı. erkegı ne kadar susleyecegız kı. bne sana gecenlerde yazdım ama cevap alamamıstım cnm. yıne sorayım. hep kız kız dıye dusununce erkek cıktı ve dumur oldum bıan. sen oglan annesının anlatırmısın nasıl bır duygu, avantajları nelerdır. erkek bebeklerın kızdan farklı nasıl davranısları olur ?
Hayatta hiç erkek çocugu sevmedim acaba hoşuma giden kanım kaynayan mı olmadı ne orası muallakta :D kardeşimi bile inşallah kız olur dedik şükür kız doğdu :) ilkim kız olsun da ikinci erkek olsun istedim, doktorum hep kız dedi ama 5. Ayda öğrendim erkek oldugunu önce çok üzüldüm şoka girdim, erkek çocukları pek hayırsız oluyor maalesef ama kızışa erkeğide aynısı, benimki cahillik işte :) sonradan sonraya ısındım erkek olacağına, ama doğumdan sonra ilk annelik ilk çocuk 3 aya anca ısındık, birbirimize hahaha :) bide yalnız başıma normal yani :) çok seviyorum bunuda erkek hissettim hep inşallah hayırlısı ile erkek olur dedim. Benim oğlum biraz farklı diğer çocuklarla pek anlaşamaz 4 yaşına 4 ay var, benimki tamir edeyim bilim adamı gibi araştırıyım istiyor :) onunla beraber pasta börek yaparız, eşim ev işi yemek gibi konularda bilinçsiz ama ben oğlumu istiyorum ki bunları öğrensin iki gün sonra oda evlenecek belki yalnız yaşayacak hayalime bakın..

Terasta top oynarız, diyorum ki ilerde futbolcu olursan babam çok yetenekli futbolcu ama ben annemden öğrendim dersin diyorum. :D Hahahahaha şu haliyle bile geçen halısahada top oynadık :) Allah başımızdan eksik etmesin biraz uzun oldu ama TV'de gençleri görünce benim oğlumda böyle olacak diyorum :)

bnm Dr cok iidi ya.. İlkdeefa devletde böle ilgil ibir Dr gördüm :) 3 hafta sonra gel 3lü test yaparız dedı.
ikili yapmamasının sebei,bebegın doğru pozisyonu nu yakalamak kolay degıl, e dısarda bin tane hasta..aceleye gtırmek istemıyorum,kesın sonucda vermıyor zaten dedı..Testın amacını felan analttı..canım dr umm :) özeldekı duymasın..

Benim 2 dk da ölçtü biçti yolladı :D

canım bu arkadaşının bi sitesi falan var mı?

instagramdan bırde facebooktan satıyor. ikisine de itsallaboutbaby store yazman yeterli. instagramdakınde fiyatlar euro cinsinden. ama sız begendıgınız urun varsa face ten bakın yada bana sorun ben tl fıyatını ogrenırım soylerım sıze

Hayatta hiç erkek çocugu sevmedim acaba hoşuma giden kanım kaynayan mı olmadı ne orası muallakta :D kardeşimi bile inşallah kız olur dedik şükür kız doğdu :) ilkim kız olsun da ikinci erkek olsun istedim, doktorum hep kız dedi ama 5. Ayda öğrendim erkek oldugunu önce çok üzüldüm şoka girdim, erkek çocukları pek hayırsız oluyor maalesef ama kızışa erkeğide aynısı, benimki cahillik işte :) sonradan sonraya ısındım erkek olacağına, ama doğumdan sonra ilk annelik ilk çocuk 3 aya anca ısındık, birbirimize hahaha :) bide yalnız başıma normal yani :) çok seviyorum bunuda erkek hissettim hep inşallah hayırlısı ile erkek olur dedim. Benim oğlum biraz farklı diğer çocuklarla pek anlaşamaz 4 yaşına 4 ay var, benimki tamir edeyim bilim adamı gibi araştırıyım istiyor :) onunla beraber pasta börek yaparız, eşim ev işi yemek gibi konularda bilinçsiz ama ben oğlumu istiyorum ki bunları öğrensin iki gün sonra oda evlenecek belki yalnız yaşayacak hayalime bakın..

Terasta top oynarız, diyorum ki ilerde futbolcu olursan babam çok yetenekli futbolcu ama ben annemden öğrendim dersin diyorum. :D Hahahahaha şu haliyle bile geçen halısahada top oynadık :) Allah başımızdan eksik etmesin biraz uzun oldu ama TV'de gençleri görünce benim oğlumda böyle olacak diyorum :)

canım sen yaz ya istedıgın kadar ben okurum. :)

azıcık araştırınca az çok anlamaya başlıyorsun piki. ama ben bilgisayardan girdiğim için daha çabuk öğrendim. telefonla girenler için baya zor olucak bu yeni görünüm :)

ben bütün gün pc başında çalıştığım için kaçak bakıyorum iş yerinde evde de halim kalmıyo bakacak:) tel de zaten en basit sitede zorlanıyorum işim çok zor:)

kızlar avm lerde kapıda güvenliğe söyledik kenardan geçtik peki mağaza girişlerindeki x-ray ler için napıyosunuz? geçiş yeri yok. kardeşim karnına alimünyum folyo saralım senin dedi ama mantıklı da gelmedi değil hani:)

Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten . Bende kız bebek delisiyim , aşığıyım resmen . Biliyorsunuz anlattım da zaten . Ben Çin , Rus takvimlerini , teorilerin hepsini , işte ikilide ki HCG değerine falan baktım hepsi ama hepsi erkekti . Eşimide kendimide okadar alıştırdım ki . Önce soğuktum sonra çok ısındım bi oğlumun olmasına.. Doktor kız diyince yok artık hayatta inanmam dedim , birde kendi doktorumda değildi. Kesin yanlış bildi dedim . Dün kendi doktorum kız diyince bende yine aynı tepki inanamadım. Eşim sordu doktorda gösterince rahatladım :))) ama ilk çocuksa hiç önemi yok , hepsinin ayrı güzelliği var. Rabbim sağlıklı evlat versin yeterkii

Ama bende hissetmek istiyorum bebisimi arkadaslarim hississiz sen dio dogana kadar hissetmezsin dio tamam vurdum duymaz olabilirim ama ben bunu duymak istiyorum :/

kızlar avm lerde kapıda güvenliğe söyledik kenardan geçtik peki mağaza girişlerindeki x-ray ler için napıyosunuz? geçiş yeri yok. kardeşim karnına alimünyum folyo saralım senin dedi ama mantıklı da gelmedi değil hani:)

Aaa o kapılardan geçmemek mi lazım
Benim hiç aklıma gelmemişti

instagramdan bırde facebooktan satıyor. ikisine de itsallaboutbaby store yazman yeterli. instagramdakınde fiyatlar euro cinsinden. ama sız begendıgınız urun varsa face ten bakın yada bana sorun ben tl fıyatını ogrenırım soylerım sıze
tamam canım tşk ederim.....

Geçenlerde geçmek zorunda kaldım, :( Allah'a emanet

Back
X